Inverthan - Velirad
A fene essen bele - gondoltam. Most szerezhetek valami mankóféleséget. De először is illik megköszönni megmentőmnek a tettét, így Kra'thun keresésére indultam. Az úton rettentően elszégyelltem magamat. Nem elég, hogy közröhej tárgya lettem, információt se szereztem, még meg is megnehezítettem a saját dolgomat. Gratulálok Velirad, egy zseni vagy- jegyeztem meg magamról enyhén szarkasztikusan. És vajon hol van Seguth szellem barátom? Biztosan jól kinevette magát ő is.
Akkor most koncentráljunk a feladatra. Semmi eltérés, semmi felesleges kitérő. Az biztos volt, hogy nem a szobrászoknál van a válasz, és ha sejtésem nem csal, nem is a központi részen. Irány a peremkerület, találjuk meg a fekete piacot. Mindenekelőtt azonban kéne egy orvos, vagy valami hasonló, jobb ha nem hagyom hogy elfertőződjön a seb, vagy hasonló.
Ami azt illeti kicsit elveszettnek éreztem magam, kívülállónak. Bármikor meghalhatok, ha úgy hozzák a dolgok. Ha így lenne, érdekelne bárkit is? Lenne aki megsiratna? És mégis, hogy a fenébe keveredek mindig ilyen helyzetekbe?!