A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG) |
|
| Fogadó a Sárkány szárnyához | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Talamh Admin
Adatlap Rang: Föld Őrzője Mana: (5000/5000) Játékmód: Ádáz
| Tárgy: Fogadó a Sárkány szárnyához Hétf. Aug. 22, 2016 7:49 pm | |
| A portálcsarnokból kilépve, az első épület, amivel szembe találjuk magunkat, egy háromemeletes fogadó, bal oldalán egy kisebb sikátorral, mely a hátsó istállókhoz vezet. Terméskőépület, ránézésre sok szobával, hiszen a második és a harmadik emeleten rengeteg ablakot lehet számlálni. Amint átlépjük a küszöböt és a kékfa padlón koppan a lábbelink, a pult mögött álló Nathamir, a csapos, széles mosollyal fogad bennünket. Balra található a lépcső az emeletekre, jobbra a közös terem, ahol le lehet ülni iszogatni a kör alakú asztalokhoz, hallgatni a zenészeket, akik egy kis pódiumon foglalnak helyet a kandalló mellett vagy akár táncolni a meghagyott üres helyiségben. | |
| | | Severtir Admin
Adatlap Rang: Felemelkedett Mana: (1125/1125) Játékmód: Ádáz
| Tárgy: Re: Fogadó a Sárkány szárnyához Szomb. Dec. 03, 2016 8:41 pm | |
| Luna Adrastea Moon - Egy jótét lélek
A Sárkányszárny fogadó sosem volt egy nyugalmas helység, ez már elhelyezkedéséből is adódott, de a megszokotthoz képest most aránylag kevés vendég tartózkodott az ivóban. Luna még az előző éjszaka érkezett a portálvárosba és első dolga volt, hogy kivett egy különszobát a fogadóban. Egy rövid ámde laktató vacsora után, amit a söntésben fogyasztott el a többi vendég körében, végül nyugalmas álomra hajtotta fejét, aránylag kényelmes ágyában. Azonban a mai reggele nem indult valami fényesen. Arany papnői övének nyoma veszett. Helyében csak egy hanyagul összehajtogatott és láthatólag sebtiben firkantott levelet talált. A papír maga rossz minőségű volt, inkább csak a szegényebbek használtak effélét, de a tinta színe és a kézírás biztos, de kecses vonala ellentmondott ennek. " Először is bocsánatát kérem mélyen tisztelt Papnő, hogy ilyen csúf cselhez kell folyamodnom, de nagy teher nyomja vállaimat és mindenképpen szükségem van a segítségére. Kérem, találkozzunk reggel a főtér egyik kékfája alatt. Ígérem szándékom tisztességes, így kérem, ne szóljon az őrségnek. Bizalmam jeléül megadom nevemet így az ön kezébe is jut zálog. Gerhvidt Fahlod." | |
| | | Luna Adrastea Moon Játékos
Adatlap Rang: Elf papnő Mana: (125/125) Játékmód: Békés
| Tárgy: Re: Fogadó a Sárkány szárnyához Vas. Dec. 18, 2016 8:06 am | |
| A portálvárosba tegnap érkeztem, sötétedésre ezért is kellett az napra kivennem egy fogadóban szobát magamnak, valamint rendeltem egy kiss ételt, amit hamar elfogyasztottam, egy kiválló társasággal. A fogadóban, színte alig volt pár személy, de a hangulat még így is jó volt. Rövid ételem elfogyaztása után, hamar aludni térek, a viszonylag kényelmes ágyba, de elötte még levetkőztem, és mindent szépen össze hajtva teszek egy székre, s aludni térek. A mai napom viszont nem indul valami jól, mikor észre veszem, hogy a arany övem eltünt, de a helyén egy levelet találok. A papír eléggé rossz minőségű, és a tinta színe amivel a levelet írták, arra engedett következtetni, hogy az illető eléggé szegényes lehet, de a írása viszont erre rá cáfol. Párszór elolvasom a levelet, majd össze hajtom és a zsebembe teszem azt. Lefelé indulok a fogadóba, ahol derűs mosolyal üdvözlöm a fogadóst. - Jó reggel jó úram, látom a sárkányok vigyázzták míg aludt. Nekem még mára dolgomvan, de vissza fogok jönni. - Mondom a fogadósnak, és azzal megsem várva, hogy mondjon valamit, tovább mendtem ki a szabadba. Pontosan tudom, hogy hova is tartok, utam egyenesen a főtérre vezet, ahol a levél írója vár. Amint oda érek, tekintetemmel az illetőt keresem, aki a levelet írta. Amint megtalálom, megindulok felé. | |
| | | Severtir Admin
Adatlap Rang: Felemelkedett Mana: (1125/1125) Játékmód: Ádáz
| Tárgy: Re: Fogadó a Sárkány szárnyához Vas. Dec. 18, 2016 2:11 pm | |
| Egy jótét lélek - Luna Andrastea Moon
Nathamir meglepődve köszönt Luna után. - Milyen sietős... - morogta az orra alatt. De nem volt benne semmi bosszúság.- Legalább nem marad a szoba üresen.
Kalandod 'A főtér'-en fog folytatódni. Ott találod a következő mesélői reagot is. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Fogadó a Sárkány szárnyához | |
| |
| | | | Fogadó a Sárkány szárnyához | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |
|