Domhan
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)

KezdőlapKeresésLegutóbbi képekRegisztrációBelépés

Javaslatok

Go down 
3 posters
SzerzőÜzenet
Gemorick
Admin
Gemorick

Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
Javaslatok Left_bar_bleue1200/800Javaslatok Empty_bar_bleue  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

Javaslatok Empty
TémanyitásTárgy: Javaslatok   Javaslatok EmptyVas. Aug. 30, 2015 7:12 pm

Mivel nem vagyunk elnyomóak és zsarnoki jelleműek (ha-ha-ha), nagyon szívesen meghallgatjuk a ti észrevételeiteket, ötleteiket, javaslataitokat, zseniális tanácsaitokat. Úgyhogy ne tartsátok magatokban az ideákat és osszátok meg velünk.
Hogyha úgy gondoljátok, hogy esetleg valamit máshogy kéne kiviteleznünk, szívesen veszünk minden építő kritikát is.
Előre is köszönjük.
Vissza az elejére Go down
Zache Wen
Játékos
Zache Wen

Adatlap
Rang: Vadász
Mana:
Javaslatok Left_bar_bleue130/130Javaslatok Empty_bar_bleue  (130/130)
Játékmód:

Javaslatok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Javaslatok   Javaslatok EmptyKedd Okt. 06, 2015 2:29 pm

Felmerül pár dolog bennem, itt megpróbálom legjobban összefoglalva konkretizálni őket.

Karakterlap/adatlap sablonok

Azt vettem észre, hogy egyes fajok karakterlap sablonjai eltérőek. Bizonyos eltérések faji sajátosságokat mutatnak, de az életkor például (az elfek kivételével) nem szerepel benne. A kavarodások és a kiértékelés megkönnyítése végett szerintem jó lenne az egységesítés.

Példának ilyesmi lenne egy kromat karakterlapjának alapja:
Idézet :
Név: A karakter neve
Nem: A karakter neme
Kor: A karakter életkora
Faj: Kromat
Foglalkozás: A karakter foglalkozása
Világ: Shandara

Elementális kristály: Pl. Tűz és/vagy Fény, esetleg nincs.
(VIGYÁZZ! Egynél több elementális kristály birtoklása törvénybe ütközik!)

Lenne minden lapon egy Alap információs rész, amely minden karakternél ugyan az, és egy Fajspecifikus rész, mely csak az adott fajra vonatkozik. A fentiek persze bővíthetők, de 7-8 alap és 2-3 fajspecifikus adatnál szerintem nem lesz szükség többre.

Vásárlás

Szerintem a legjobb lenne egy "Vásárlás" topicot nyitni. Ha valaki vett valamit, oda leírja, hogy mit vett, mennyiért. Belinkeli a helyszínt, megírja az időpontot és odaírja, hogy az adatlapon módosította. Így egy Admin pár klikk alapján le tudja ellenőrizni a dolgot. Példa:

Idézet :
Vásárolt tárgy(ak): Fekete acél kard
Összeg: 1500 arany
Vásárlás helye:Domhan piactere
Vásárlás ideje: Okt. 06, 2015 2:47 am

A változásokat az Adatlapomra felvezettem!

Egy karakter nem vásárol minden nap, ez nem a hentes, de nektek minden nap nézegetni nem egyszerű, hogy volt-e valami pénzmozgás. Így egyszerűbb követni, mondjuk minden nap megnézni az előző napi vásárlásokat. Havi 1x meg elég ellenőrizni a tagokat és ahol nincs rendben, akkor bünti.

Megj.: Ilyen alapon a varázslatok tanulása is működhet.

Képzettségek

Sokaknál láttam feltüntetve képzettségeket. Ez is egy jó dolog. Viszont kellene egy képzettséglista, amiből lehet választani. Gondoltam rá, hogy a váltási alapja a mana lehetne, de a harcosok "doppingként" használják, a mágusoknak meg akkor nem nagyon lenne más képessége, csak mágikus, így kellene ehhez egy második rendszer, ami a mágiához hasonlatos. Szintén pontokért lehetne képzettséget tanulni, vagy szintet lépni egy meglévőben. Mert ugye közelharcot például van, aki alapfokon képes űzni, de akad belőle mester is. Ha érdekel titeket és megvalósíthatónak vélitek... épp elkezdtem számolgatni, hogyan is legyen jó és meg is osztom veletek, ha van rá "kereslet"...
Gemorick
Admin
Gemorick

Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
Javaslatok Left_bar_bleue1200/800Javaslatok Empty_bar_bleue  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

Javaslatok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Javaslatok   Javaslatok EmptyKedd Okt. 06, 2015 2:35 pm

Na, pont ilyen szép, konstruktív javaslatok kellenek nekünk így, a béta verzió hajnalán. Szinte már késztetésem lenne ennyi akkurátus és precíz megfogalmazás láttán manát osztani. Mindenesetre az biztos, hogy megvitatjuk. Hála és köszönet itt is.
Kroechr Dchrokrhun
Játékos
Kroechr Dchrokrhun

Adatlap
Rang: Vadász
Mana:
Javaslatok Left_bar_bleue75/75Javaslatok Empty_bar_bleue  (75/75)
Játékmód: Vad

Javaslatok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Javaslatok   Javaslatok EmptyPént. Nov. 04, 2016 8:29 pm

Üdv!

Javasolnám a Vezetőség felé:

- Minél hamarabb tüntessék fel azt, hogy a chatbox az oldal legalján található.
- És - vagy változtassák meg annak helyét.

Üdvözlettel: DonHUN,

A változtatás megtörtént, noha személy szerint nem értem hol is a probléma... elvégre eléggé magától értetődő dolog, hogy ha fellátogatok egy oldalra amin játszani szeretnék akkor körülnézek. És hát a chat eléggé egyszerű és könnyedén megközelíthető helyen van ._." 
~ Tiarnaí

KENYÉR,KENYÉR,KENYÉR,KENYÉR,KENYÉR,
Ajánlott tartalom

Javaslatok Empty
TémanyitásTárgy: Re: Javaslatok   Javaslatok Empty

Javaslatok
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Általános :: Taverna :: Söntés-
Ugrás: