A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Parkok és kertek

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Ceirran Carason
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Muzsikusa
Mana:
165/165  (165/165)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Kedd Szept. 06, 2016 9:13 pm

A kis Geliar és az Ő gyűrűje - Kötetlen - Ceirran Carasson , Tarassian Ehrelit

Tarassian rejtvénye olyan szakállas volt, hogyha nekem is ad belőle, meg ő is kap, még akkor is térdig szőrben jártunk volna miatta a parkban. Ami praktikus lenne, mert a hirtelen szőrzetmennyiség növekedés elvonta volna barátom figyelmét és el tudtam volna lopni a pitéjét.
- Mivel ilyen gyorsan kitaláltam, hogy a válasz a csend, kaphatok én is? - érdeklődtem kiskutyatekintettel, a reménykedés legvégsőbb és legmagasabb szintjén. Zöldséges-húsos pite... szinte érezni véltem a langymeleget ami áradt belőle és a finom, enyhe kóbormócsing-illatot.
- No lássuk, mi legyen neked... - sajnos bajtársam piti találóskérdése egy kicsit lejjebb rúgott engem egy szinttel, úgyhogy jobb nem jutott eszembe. - Mi az ami egyedül a tied, és mégis a legtöbbet mások használják?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Szomb. Dec. 03, 2016 3:57 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

Hideg, szikrázóan fényes reggel volt, Feladirt pedig már nyomasztotta a négy fal, úgyhogy úgy döntött, jár egyet a városban. Hogy céltalan sétájának végén, hogy kötött ki a Portállugasban, maga sem tudta. Talán a korábban átélt Inverthani rémálom egyik utóhatása volt, hogy most itt ült egy padon, szemben a seguth tóval, és hallgatja a madarak csivitelését. Mintha egy évszázad telt volna el azóta, hogy itt küzdött az életéért K'thulannal és K'vissirrel, és pláne egy milleniummal korábban történt, hogy először találkozott pontosan itt Acháttal.
Most nem volt vörös az ég, nem közeledett az ösvényen sötét hajú nemezise sem, a szokásos negédes mosolyával, úgyhogy a Portállugas eddigi tapasztalataival ellentétben bájos látványt nyújtott- már persze, amennyire szürkében élvezni lehetett.
Pár lépésre tőle egy laer ifjú andalgott egy félelf lánnyal, a kadmet kert pampafüves pusztáján pedig fél tucat kölyök fogócskázott: két seguth, két elf, egy kadmet és egy keverék gyerkőc. Hogy népük megvetett, lenézett, kitaszított vagy esetleg gyűlöli a másikat, a jelek szerint semmit sem számított. Persze, nyilván verekedés lesz a játék vége, mert ahol egy sebes lábú kadmet kölyök van, ott a balhé sem maradhat el sokáig, de addig is maradt a szinte már csöpögős idill.
Zajos verdeséssel egy galamb telepedett Feladir padjának támlájára, kizökkentve a veteránt eddigi elmélkedéséből. A madár mély, tuberkolótikus hangon ráburukkolt az elfünkre, miközben kifejezéstelen, apró szemeit mereven rászegezve közelebb totyogott.
- Bruuuuk..! - közölte fojtott, bensőséges hangon, miközben fenyegetően, és galambokra nem jellemző bátorsággal araszolt előre. Aztán megállt, egy könyéknyire Feladirtól, és felemelte a bal lábát, amire szalaggal egy levélke volt kötözve. Rajta, bár szorosan fel volt tekerve, gyöngybetűs, tökéletesen kivehető címzés:
Legdrágább hadnagyom!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Szomb. Dec. 03, 2016 6:32 pm

Négyezer szó a kövekre


Olyan nagyszerű nap volt. Kellemes napsütés, langy szellő, nem volt se túl meleg, se túl hideg. Egyszóval: tökéletes. A Portállugas sem lehetett volna mesésebb! Találtam egy üres padot, melyre éppen csak annyi árnyék esett, hogy a fejemet eltakarja, így a nap sem sütött a szembe. Milyen jól is esett sütkérezni és hallgatni ahogy a gyerekek játszanak! Az egészbe csak a színvakság rondított bele, de már kezdtem hozzászokni. Olyan gyönyörű szép nap volt...
A szemem megakadt egy kecsesen szálló galambon. Idomított lehetett, egyértelműen célirányosan repült, csak azt nem tudtam hova. Mindegy is, biztosan egy postagalamb lehet azoknak az erdei saltusi csapatoknak, akik a banditákat tartják távol a várostól. Nem volt olyan régen, hogy visszafordítottak minket a fehér fém kereséséről, de mégis olyan távolinak tűnt az egész...
Nem sokáig tudtam ezen gondolkodni, ugyanis a galamb az én padomat szemelte pihenőhelyéül. Szinte már természetellenesen hangosan adta a tudtomra, hogy ő itt fog leszállni. Amilyen magabiztosan közelebb araszolt felém azt hittem Severtir maga akar nekem mondani valamit. Utána megláttam a levelet...
A falfehérré vált arc egy akkurátus megfogalmazás lenne, hogy leírja az akkori állapotomat. De nem csak az arcomból, a végtagjaimból is kifutott a vér, úgy ültem ott a padon, mint aki még életében nem látott napot. Végül is erőt vettem magamon, és remegő kézzel lekötöztem a galamb lábáról a kis levelecskét.
Achát, hogy örvendeztetne meg az összes sárkány egy kis tűzesővel...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Szomb. Dec. 03, 2016 7:58 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

A levél rendkívül finom, illatosított papírra íródott - levendulás-mentás illat csapta meg Feladir orrát, ahogy kigöngyölte. Az apró papíroson Achát gyöngybetűi kunkorodtak, kitöltve minden helyet.

Legdrágább hadnagyom!
Sokat gondoltam rád az elmúlt időben, és bevallom, aggódtam is, mikor azt hallottam, hogy rövid távolléted után egy sírgödörből kerültél elő. Elhiheted, majd megállt a szívem, kedvesem! Hogy keveredhetsz mindig ilyen bolondságokba? Ilyen fékevesztett életmód mellett akarsz még megélni száz évet? Igazán gondolhatnál az egészségedre többet!
Ezért is döntöttem úgy, hogy elküldelek pihenni pár napra - a hegyi levegő igazán jól fog esni, majd meglátod! Biztos, ami biztos, veled küldöm régi barátunkat, Verebet - félek, hogy ha rosszul lennél az úton, nem lenne aki segítsen rajtad. Ne is tiltakozz, nem tudnám elviselni a gondolatot, hogy valami baj ér.
Holnap délben fog várni a portálcsarnok előtt. Igyekezz időben odaérni, hadnagyom.
Addig is csókol:

Achát.

A galamb türelmetlenül burukkolt egyet, majd Feladir feldúltságával nem törődve csipkedni kezdte a lábára kötött vörös selyemszalagot. Várjunk... vörös?
A galamb és a fák szürkék voltak, de az a vékony pántlika a madár lábán, úgy lángolt mint a tűz, a lemenő nap, egy rubin.
Ahogy pedig Feladir körülnézett, apró fáklyaként látta fellobbani a szürkeségben a laer ifjú vörös haját, a párjának ruháján a hímzést, a pampafűben rohangászó gyermekek rongylabdáját.
A piros szín visszatért hozzá.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Szomb. Dec. 03, 2016 8:18 pm

Négyezer szó a kövekre


Ha a korábbi tapasztalat nem lenne még el is hinném, hogy aggódik miattam. Nyilván elterelés az egész, hogy ha valaki megtalálja a levelet, akkor csak azt higgye, hogy munkahelyi viszony a főnökkel, de volt benne valami, ami miatt autentikusnak hatott...
- Remek már képzelődöm is. És még magamban is beszélek. Tényleg kezdek megőrülni... - mondtam magamnak. Felnéztem a levélből és nem hittem a szememnek.
Az a szalag a galamb lábán valóban vörös vagy csak én hallucinálok? Gyorsan körbetekintettem, hogy megbizonyosodjam arról, hogy nem csak el akarom hinni, hogy ismét látom a vöröset. De valóban a lemenő nap fényéből tisztán elősejlett a vöröses színárnyalat. Ó, az irónia! Megszabadultam Inverthanból csak azért, hogy ismét vöröses derengéssel figyelhessem a világot. A sárkányok humorérzéke határtalan. Csak ne rajtam szórakoznának ennyit...
Keserédes mosollyal az arcomon felpattantam, hogy hazainduljak. Le kell körmölnöm egy jelentést Eidricknek, és össze kell pakolnom a túrára. De jó, hogy nem volt olyan rég az a kis expedíció az erdőben...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Pént. Dec. 30, 2016 2:52 pm

Aishan Sar - Jéghidegen tálalva


Az éjszaka csendben telt, Aishan rejtekhelye nagyszerűen bevált. A korábban odavitt pokrócok kellemes meleget nyújtottak az éjjeli hidegben, mely egész délelőtt megmaradt. A portállugas harmatos gyepjét felváltotta a dér és az aprócska jégtócsák. A park szinte üres volt, alig lézengtek páran, azok többsége is ark'seguth. Senki nem figyelt fel Aishanra, amint belépett a kapun. A közeli padok mind üresek voltak, úgy tűnt, hogy nem vár rá senki. De akkor mégis hol lehet az a rejtélyes, segítőkész idegen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aishan Sar
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: kalandor
Mana:
134/134  (134/134)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Pént. Dec. 30, 2016 3:28 pm


Jéghidegen tálalva

Mikor belépkedtem a parkba és körbe nézve üres padokra leltem nem éreztem különösképpen csalódottságot. Meg volt az esélye hogy senki se vár majd itt rám. Bár ébredésem óta arról próbáltam meggyőzni magamat hogy tegnapi segítőmet itt találom. A csüggedtséget nem az okozta hogy csalódnom kellett a segítőm szavában, hanem hogy így nem tudom meg ki is volt ő és ami fontosabb hogy miért segített.
Egy padhoz lépkedve leültem rá, és próbáltam újra lejátszani a tegnap történteket.
Honnan tudhatta az alak hogy engem keresnek. Talán csak valahol meghallotta a dolgot, és úgy gondolta megelőzi a bajt. Vagy...talán az volt a feladata hogy vigyázzon rám.
Utóbbit elég nevetségesnek találtam, olyannyira hogy még el is mosolyodtam rajta. Miért akarna rám vigyázni valaki. Nincs bennem semmi különb mint másokban. Gyermeki lelkem szülte az ilyen fantáziálgatást.
Ahogy ültem a padon elkezdtem figyelni az apró mozgásokat. Azt terveztem várok kicsit. Talán csak késik az illető.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Vas. Jan. 01, 2017 8:00 pm

Aishan Sar - Jéghidegen tálalva


Aishan csak ült, várt és figyelt. Nem történt túl sok dolog, mely említésre méltó lett volna. Két ark'seguth sétált keresztül a parkon, ránézésre testvérek lehetett. A magasabbik apró gesztusok kíséretében magyarázott valamit társának, akinek arckifejezéséből érdektelenséget lehetett kiolvasni. Egy kicsivel arrébb egy ember férfi térdelt egy nő előtt, akinek az arca sugárzott az örömteli meglepetéstől. Egy páran körbeállták őket, tapsoltak és gratuláltak. Hogy miféle rituálé lehetett ez, azt senki más nem nagyon tudta felfogni a parkban, az elhaladó kromat szemöldökét felhúzva méregette a kis csapatot.
És pont akkor, amikor a tapsvihar a leghangosabb volt, akkor egy láthatatlan erő telepedett Aishan vállára, mintha valaki odatette volna a kezét.
- Elnézést kell kérnem a késésért. - szólt halkan egy testetlen hang - Ne ijedj meg, én vagyok az tegnapról. Menj a seguth anduri parkba! Ott beszélhetünk anélkül, hogy megzavarnának.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aishan Sar
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: kalandor
Mana:
134/134  (134/134)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Vas. Jan. 01, 2017 8:18 pm

Jéghidegen tálalva

Figyeltem a körülöttem történő eseményeket, és az arcokat. Mennyire érdekes ahogy mind mást mutat. Hogy ezek az arcok, képesek kifejezni keserűséget, örömöt, vagy épp unalmat.
Nem tudom mennyi ideje ülhettem már itt, mert olykor belefeledkezek a figyelésbe.
De mikor egy láthatatlan kéz megérintette a vállamat én magam is egy percre elmosolyodtam. Mert tudtam hogy az ismeretlen az. A hang ezt meg is erősítette. Hirtelen adrenalin áradt szét a testemben. A tudás vágy okozta. Választ kapok.
-Rendben.
Egy szó volt és már fel is keltem indulva. Meglepő hogy mennyire egyértelmű volt hogy nincsenek még kérdéseknek helye. Türelem, és örök fegyelem és megkapom a válaszokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Vas. Jan. 01, 2017 9:45 pm

Aishan Sar - Jéghidegen tálalva


A sekély vizű tavacska, és az azt körülölelő bozótos környékén valóban egy lélek sem volt. A többi parkot maga mögött hagyva természetellenes csend fogadta Aishant, amikor megérkezett a Seguth Andur mocsarait idéző parcella területére. A ritkásan növő, alacsony fák között egy pisszenést sem lehetett hallani, leszámítva a gyenge madárcsiripelést. Ahogy Aishan megérkezett, egy árnyakba burkolózott alak lépett elő, gondosan ügyelve arra, hogy arca rejtve maradjon. Feje sziluettje forgott, mintha azt ellenőrizné, hogy nem követte-e valaki a lányt. Amikor megbizonyosodott arról, hogy Aishan valóban egyedül van magához intette.
- Jól van, nem követtek. Hívj egyszerűen Firdilgnek. Mint azt gondolom a tegnapi és a mai demonstráció bemutatta, árny- és fénymágus vagyok. - kivitelezett egy apró meghajlást, mely egy pillanatra láthatóvá tette dús, rövidre nyírt, barna haját.
- A tegnapi támadóid egy elf szélsőséges csoport tagjai, akik minden áron vissza akarják juttatni Domhant népük kizárólagos tulajdonába. Emellett szabadidejükben szeretnek ark'seguthokra vadászni, mivel őket okolják a Birodalom bukásáért. Ha tegnap este nem kifejezetten a te személyed volt a célpont, akkor most már igen. Láthatatlanná kell válnod, legalábbis egy időre. Vannak barátaid, rokonaid vagy bárki, akivel zsarolhatnak?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aishan Sar
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: kalandor
Mana:
134/134  (134/134)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Vas. Jan. 01, 2017 10:15 pm

Jéghidegen tálalva

Kalapáló szívvel értem célba, bár ezen a környéken még a szívverésem is elhalkult valamelyest. Szeretem a hely csendjét és magányát. Mindig úgy érzem, még ha egyelőre nem is juthatok haza, van egy hely ahol valamennyire otthon érezhetem magam. Persze azért nem sok időt töltök itt. Meg szoktam már a hangzavaros utcákat.
Mikor észleltem titkos segítőmet, hozzá léptem. Nem igen tudtam megszólalni csak figyeltem amit mond.
Most már a nevét is tudom, bár kitudja ez a valódi e. Bár ez most úgy se számít olyan sokat azt hiszem. Mikor feltette a kérdést nemet intettem a fejemmel.
-Nincsenek rokonaim, vagy barátaim, akikkel zsarolhatnának.
Anyámról még én magam se tudom most épp hol élhet, már ha egyáltalán még életben van. Nem tudom mennyire megy számomra a láthatatlanság, de megpróbálok majd elrejtőzni... de azt nem tudom meddig bujkálhatok. A padlás tér se egy biztos pont, bármikor rám találhatnak ha sokáig vagyok egy helyen. De ha sokat mászkálok az utcán, úgy is lebukhatok.
-Gondolod hogy még mindig keresnek? És ha igen, meddig? Meddig mennek el míg azt nem mondják hogy találnak mást?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Hétf. Jan. 02, 2017 2:44 pm

Aishan Sar - Jéghidegen tálalva


- Teljes mértékig biztosra veszem, hogy a nyomodba eredtek. Tegnap este megaláztad őket a hirtelen eltűnéseddel, ezt pedig nem hagyhatják szó nélkül. Hogy pontosan meddig fognak üldözni nehezen tudom megmondani. Egyelőre azt kell feltételeznünk, hogy nem állnak le, amíg el nem kapnak. - válaszolt Firdilg - A jó hír az, hogy sokkal egyszerűbb lesz elrejteni úgy, ha nincs senki, aki rajtuk kívül keresne.
Elhallgatott. Árnyakba burkolt arcáról semmit nem lehetett leolvasni, jobb könyökét azonban bal kezébe vette, másik kezével pedig a feje felé nyúlt. Hogy mit is csinált, azt nehéz lett volna megmondani a rejtő mágia miatt, de a sziluettek alapján mintha az állát fogta volna.
- Előcsalhatjuk őket, ha ma este is "egyedül" indulsz hazafelé - mondta végül - de biztos vagyok benne, hogy többen rontanának rád, mint tegnap. Nem is beszélve arról, hogy szükségtelen veszélynek tenne ki. Én ellenzem ezt a tervet, de opcióként nem elvetendő.
- A másik lehetőség, hogy lecsukatod magad a Lovagrenddel. Domhan legjobban őrzött pontja a Saltusi Torony, ha oda is követnek, akkor egész egyszerűen ostobák.
- Ha esetleg van más ötleted, nyitott vagyok a javaslatokra. Egy ideig biztosan fel tudjuk használni a saját búvóhelyeidet is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aishan Sar
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: kalandor
Mana:
134/134  (134/134)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Hétf. Jan. 02, 2017 3:24 pm

Jéghidegen tálalva

Aggasztott hogy ennyire kitartóak lehetnek az üldözőim. Így munkát se kereshetek, és már így is túl rég óta nem találtam semmit. Nincs lehetőségem több tétlen napra, vagy akár hétre. A pénz gyorsan fogy, és tanuláshoz még nem is igen jutottam el. Vegyük hát sorra a Firdilg által felsorolt lehetőségeket.
Előcsalhatjuk őket, ez nem rossz ötlet. De utána?
-És ha előcsaltuk őket? Mit csinálunk miután ott lesznek? Meg öljük őket? Az csak olaj lehet a tűzre...Hisz épp ezért gyűlölnek minket Seguthokat. És még ha sokan is jönnek biztos nem mind. Maradnak hátra akik majd újra a nyomomban lehetnek, csak még dühösebben.
Másként, az én búvóhelyeim se olyan biztosak, és nem sok olyan akad ami hosszabb időre is biztonságot nyújt. Így hát maradt a bezárás?
- Csak ugyan biztonságos a Saltusiak tornya, de olyan könnyedén letudnám magamat csukatni? És nem tudni meddig tartana a dolog...
Utáltam ezt a helyzetet. Mint az űzött vad, fussak vagy bújjak el. A futás jobban tetszett mint bezáratni magam valahova ahol biztonságos még is mintha egy dobozba csomagolnának. De ugyan meddig futhatok? Mikor fogják feladni az üldözést ha csakugyan feladják valaha. A harc ostobaság lenne. Nem tettem semmit...csak létem okozza a problémát. Ez ugyan elegendő lenne hogy halálát okozzam az elfeknek? Nem hittem ebben a megoldásban. A problémát is az ilyen gondolkozás szülte. De akkor mit kéne tennem ebben a helyzetben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Hétf. Jan. 02, 2017 9:19 pm

Aishan Sar - Jéghidegen tálalva


- A következtetéseid helyesek - válaszolt Firdilg. Hangjából kicsengett, hogy mosolyog, még ha ezt nem is lehetett látni.
- De nem szükséges megölni őket. Bőven elegendő harcképtelenné tenni a támadókat, utána pedig követni őket a búvóhelyükre. Ha ez megvan, akkor szólunk a saltusiaknak, akik megoldják nekünk a problémát.
- Viszont így belegondolva - kezdte egy rövid szünet után - A toronyban való tartózkodásod csak elodázná az elkerülhetetlent, nevezetesen egy újabb támadást. Lehetséges, hogy ez mégsem olyan jó terv.
Elhallgatott. Kezét ismét az állához emelte, hátralépett egyet, majd fel-alá kezdett járkálni, miközben halkan motyogott. Végül, egy perc múlva visszalépett Aishan elé.
- Bármennyire is ellenzem, hogy csalinak használjunk, úgy tűnik, hogy ez lesz a legjobb megoldás. Kivéve, ha van jobb ötleted.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aishan Sar
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: kalandor
Mana:
134/134  (134/134)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Hétf. Jan. 02, 2017 10:21 pm

Jéghidegen tálalva

Figyeltem ahogy fel-alá járkált. Ahogy azon töri magát hogy nekem segítsen. De vajon miért segít nekem? Zavart hogy árnyak takarják, de ezt nem mondtam volna neki. Biztos oka van rá.
Fejemet ingatva válaszoltam végül.
-Szerintem is az lenne a legjobb ötlet, ha csapdába csalnánk őket és a Saltusiakra bíznánk a többit. A bujdosás nem mindig jó meg oldás, így viszont talán letudnánk zárni a dolgot.
Figyeltem ismét egy kicsit hallgatva, majd körbe pillantottam a jéghideg tájon, tekintetem végül megállt újra Firdilgen.
-Meg kérdezhetem hogy miért segítesz nekem Firdilg?  
Komolyan figyeltem a választ várva. Azt már gondoltam mikor mosolyog, mert olyankor a hangja is változott kissé, és az a mozdulat, olyan mintha gondolkodna valamelyik testrészét súrolgatva, állát vagy talán az orrát? Figyeltem hogy az árnyképből olvassak. Tudni akartam vajon az igazságot mondja vagy egy betanult szöveget. Mert lehet hogy túl sokat gondoltam a dologról, de nem mindennap segít nekem így ismeretlenül valaki. És a kíváncsiságom még nem elégült ki.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Hétf. Jan. 02, 2017 10:47 pm

Aishan Sar - Jéghidegen tálalva


Firdilg nem válaszolt azonnal. Csak bámult az árnyak függönyén keresztül, miközben feltehetően azon gondolkodott, hogy mit is mondjon Aishannak. Néhány pillanatig néztek csupán ilyen különös farkasszemet, de egy örökkévalóságnak tűnt. Firdilg végül megadóan fölemelte a kezét.
- Az igazat megvallva magam sem tudom. - mondta vonakodva. Fejének sziluettje félrenézett, mintha szégyellné magát.
- Tegnap este éppen csak annyit láttam, hogy egy fiatal lány bajban van. Évek óta először ébredt fel bennem a vágy, hogy ne nézzek félre. - felhorkantott és megrázta a fejét.
- Mindig is abból merítettem a büszkeségemet, hogy használom a fejem és válaszokat keresek. Most pedig itt makogok egy huszonéves ark'seguth előtt arról, hogy mi vett rá arra, hogy kihúzzam a csávából. - felnevetett - A sárkányoknak biztosan nagyszerű a humorérzéke.
- Na, de komolyra fordítva a szót, biztos vagy benne, hogy ezt akarod? Nem tudom garantálni a biztonságodat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aishan Sar
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: kalandor
Mana:
134/134  (134/134)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Kedd Jan. 03, 2017 2:42 pm

Jéghidegen tálalva

Kicsit már bántam a kíváncsiságomat mikor láttam hogy ez Firdilgnek kellemetlenséget okoz . De egyben tetszett is amit hallottam így egy apró mosoly is átfutott az arcomon. Milyen rendes tőle. Hálával tartozom felé az önzetlen segítségért. De a tartozást hogy adom majd meg azt még nem tudom. Biztosan vissza utasítaná, így magamban tartom. Talán majd lesz alkalmam rá hogy segítségére legyek.
Most csak bólintottam, hogy biztos vagyok a döntésemben. A félelem normális dolog de épp az a célom hogy legyőzzem az reféle félelmeket. És nincs más ötletem. Le kell zárnom ezt az egészet. És most még segítségem is akad. Lehet ha egyedül lennék inkább elbújnák. De nem vagyok egyedül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Csüt. Jan. 05, 2017 3:59 pm

Aishan Sar - Jéghidegen tálalva


Firdilg bólintott, majd még egyszer körülnézett.
- Tedd el ezt - mondta közelebb hajolva. Húsz aranyat adott Aishannak, és még mielőtt a lány bárhogy is ellenkezhetett volna eltűnt az árnyak között.Kalandod Domhan Peremkerületeinek utcáin (Utak és utcák) folytatódik! Jó szórakozást!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aishan Sar
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: kalandor
Mana:
134/134  (134/134)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   Pént. Jan. 06, 2017 11:40 am


Jéghidegen tálalva

Nagyon meglepett a kapott pénz. És már el is tűnt Firdilg. Mély levegőt vettem, eltéve a pénzt és indultam is. Nemsokára vége lesz az egésznek, és ha elintéztük ezt, a pénzből talán tanulhatok valamit ami később hasznomra válhat. Mindegy, ezt még elteszem kicsit, koncentrálnom kell arra ami most van. Kilépkedtem a parkból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Parkok és kertek   

Vissza az elejére Go down
 
Parkok és kertek
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Domhan :: Peremkerületek-
Ugrás: