A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Seguth Anduri Portál

Go down 
SzerzőÜzenet
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Seguth Anduri Portál   Szer. Aug. 26, 2015 7:25 pm

A Portál Ark'Seguth emlékezet óta a Fehér Agyar hegy lábánál emelkedő egyik lapos dombtetőn állt. Körülötte vastagon hófedte tisztás, amit úgy kétszáz lépésnyire ámbrafenyők sorfala fog körbe gyűrűszerűen.
A Portál, ami körülbelül fél méterrel a hólepel felett lebeg, a látszat ellenére közel sem annyira elhagyott. A tisztáson túl, a fák árnyékában sötét alakok surrannak, sárga és szürke szemek tucatjai pásztázzák a területet. A Seguth Herah törzs ötvenöt tagja strázsál egyszerre itt, mindegyikük két farkaskutyával.
Egy részük arcukat sötétszürke agyagcsíkokkal festi be, hogy beolvadhasson a az árnyakba. Szürke foltos prémeket hordanak, és a sötétebb szőrű kutyákkal járőröznek.
A Másik felük nem használ arcfestést, hiszen a Seguth Herahknak van a legvilágosabb bőre az összes Ark'Seguth törzs közül. Fehérmedve bundáját hordják, és a tisztás szélénél beásott és álcázott állásokban őrködnek. A legtöbbjük az Agreturt vagy a Kovath Eretet forgatja, és természetesen vadászlándzsákkal vannak felszerelve.
Azok, akik az árnyakból figyelnek inkább Takar'Amast és késeket forgatnak, illetve lő és dobófegyverekkel rendelkeznek.
Ha valaki átjut a portálon, először a fehér őrökbe ütközik. Ha rajtuk valami módon átjut, akkor a szürkék között kellene elosonnia az erdőben, kerülgetve a csapdákat, és a támadókat. Ha arra játszanának, hogy talán észrevétlenek maradhatnak, csalódniuk kell. A farkaskutyák kifinomult orra így is- úgy is kiszúrja őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Seguth Anduri Portál
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Seguth Andur :: A Portál-
Ugrás: