Gemorick Admin
Adatlap Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere Mana: (1200/800) Játékmód: Ádáz
| Tárgy: A hírdetőtábla Szer. Aug. 17, 2016 3:59 pm | |
| Üdv, üdv, kedves érdeklődő! A hirdetőtábla talán a Geliar azon sarka, amit a legtöbb kalandor azonnal szemügyre vesz, amint belépett. Itt ragasztják ki ugyanis a különböző kereskedők, gyűjtők, tudósok, sőt! időnként maguk a saltusiak a felhívásaikat és hirdetményeiket. Szóval hogyha pénzt akarsz keresni, érdemes áttanulmányozni az alábbiakat és ha elhatároztad magad (lehetőleg egy szintednek megfelelő mellett), a Históriákban leírni, hogyan is folyt le a vadászat (ha szerencséd van, el is fogadjuk):
Hírneves kutató vásárolna jó pénzért tanulmányozás céljára karmosméh fullánkokat (legalább hármat), négy naponál nem régebben kitépetteket. Ha rendelkezik az áruval, keresse Kiamether Achret magisztert, a Domhani akadémián. Honorárium: 500 arany Küldetés szintje: 2-4 szint
Marcangbundát vásárol fel bármilyen mennyiségben Elerion Asceresender, Domhani szabó. Lehetőleg jó állapotú darabokkal keressenek fel. Darbonként kétszázötven aranyat fizetek! Küldetés szintje: 2-4 szint
Élve vennék No'edhát, lehetőleg egy párat a menazsériám számára! Krantan Derlang, kadmet kereskedő. Ui.:Az árról hajlandó vagyok alkudni, de ha nagyon pimaszkodsz, elvágom a torkod. Küldetés szintje: 1-3 szint
Eredeti FÉREGFA deszkákat keresek (úgyis észreveszem, ha átversz, te ki pimasz!). Hajlandó vagyok akár 100 aranyat is fizetni darabonként, persze, ha tényleg valódi. Az Istalrioni hangszerkészítők céhének Domhani székházában keresd Indirint további részletekért. Küldetés szintje: 3-5 szint Találtam egy rézzel futtatott, jurk bőr pénztárcát. Nem adom vissza. SÁ-LÁ-LÁ-LÁ Üdv a Galambos. | |
|