A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 -=Árnymágia=-

Go down 
SzerzőÜzenet
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: -=Árnymágia=-   Hétf. Aug. 24, 2015 12:22 pm

FIGYELEM! ENGEDÉLYKÖTELES ÁGAZAT!
Árnymágia (anno sötétség):
Megj.: Az Árnymágia alapvetően eltér a többitől, mégpedig magában materializálódásában és működésében. A levegőbe kerülve a mana sötét, mindent elnyelő lágy, képlékeny, kocsonyás anyag, ami elemészt bármit amivel kapcsolatba kerül, de a mágiahasználó keményebb formát is adhat neki (de gyurmaállagúnál nem lehet keményebb). Az árnyékmágus sötétben erősebb.


Homály: Egy adott területen a varázshasználó csökkentheti a fény erejét, kisebb körben akár teljes árnyék is létrehozhat, ami csak számára átlátható
Tanulható: 100 manán
Min. Költség: 200 mana
Fenntartani: minden reag után 50 mana
Plusz mana: 30 manánként kitolható egy méterrel a kör sugara

Fekete pajzs: A mágiahasználó vastag falat von maga elé elemi árnyakból, ami vastagságától függően először lelassítja majd elnyeli az ellenfél lövedékét/töltényét/fegyverét.
Tanulható: 300 manán
Min. Költség: 150 mana
Fenntartani: minden reag után 30 mana

Csápok: A mágiahasználó négy ponton a hátából két méter hosszú csápokat növeszt, amiket egyaránt fegyverként és plusz kézként is alkalmazhat.  A csápok természetesen levághatóak, és akkor azonnal eloszlanak.
Tanulható: 250 manán
Min. Költség: 100 mana
Fenntartani: minden reag után 30 mana
Plusz mana: 1 mana per centiméter alapon hosszabbíthatja a csápokat


Szemfényvesztő:
Ez a technika igen aljas, és ritkán használt. A mágiahasználó két vékony árnycsápot bocsájt az ellenfél szemébe. Minél tovább pumpálja bele az árnyakat, annál maradandóbb látáskárosodást okoz. Ha elég ideje van, akár véglegesen meg is vakíthatja.
Tanulható: 400 manán
Min. Költség: 200 mana
Fenntartani: minden reag után 10  mana, 1.reag: enyhe látászavar, 2. reag: ideiglenes látásvesztés, 3. reag: végleges megvakulás


Mérgezés: A mágiahasználó nagy mennyiségű elemi árnyat pumpál az ellenfelébe ( szájon, orron, nyílt sebesülésen keresztül) jobb esetben ez fulladásos halált eredményez, rosszabb esetben belülről kezd felemészteni.
Tanulható: 500 manán
Min. Költség: 150 mana

Bábmester: A mágiahasználó a mérgezéssel meggyilkolt ellenfelét mozgatni tudja úgy, hogy korlátozza a benne felgyülemlett árnyakkal, hogy a bőrt és külső szöveteket ne kezdje ki. Így nagyjából mozgatni tudja (persze nem olyan szinten mint egy nekromanta, és nem is sokáig, de élőpajzsként vagy hasonló módokon használva kiváló)
Tanulható: 600 manán
Min. Költség: 200
Fenntartás: minden reag után 30 mana
Előfeltétel: Mérgezés

Szurokbomba: Árnyakból hoz létre kedves mágiahasználónk egy gömböt, ami az ellenfélhez csapódva darabjaira robban, és mindenkit beterít a környéken (szokás szerint azonnal emészteni kezd)
Tanulható: 300 manán
Min. Költség: 100 mana
Plusz mana: több repeszre robban

Sötét csatlós: A mágiahasználó meglehetősen sok manabefektetéssel képes emberi vagy állati alakot adni az árnyaknak, ami így képes harcolni az oldalán. Azonban, az árnymágia fizikai képességei nem változnak, így éles fogakat, kemény karmokat nem adhat a teremtményének. Sokáig fenntartani nagyon nehéz, főleg, ha esetleg több lényt is „életre hív” a mágus.
Tanulható: 700 manán
Min. Költség: 500 mana
Fenntartani: minden reag után 10 mana


A fojtogató: A mágiahasználó egy gócpontba hatalmas mennyiségű elemi árnyékot gyűjt, ami egyfajta aknaféleként funkcionál. Érthetőbben: ha valaki adott távolságra belül ér, a gócből kicsap egy csáp, ami rögtön az illetőre tekeredik.
Tanulható: 400 manán.
Min. Költség: 100 mana
Fenntartani: minden reag után 10 mana

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
-=Árnymágia=-
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Képességek és Fegyverek :: Mágia-
Ugrás: