A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Ceirran Carason

Go down 
SzerzőÜzenet
Ceirran Carason
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Muzsikusa
Mana:
165/165  (165/165)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Ceirran Carason   Kedd Aug. 11, 2015 2:36 pm

Név: Ceirran Carason
Nem: férfi
Kor: 21 év
Faj: Laer/Laestat
Foglalkozás: A Geliar Muzsikusa


Jellem: Ha lenne archetípusa a „legrosszabb útitársnak”, akkor bizonyára Ceirran lenne az. Először is, enyhe kifejezés, hogy szómenése van. Másodszor, bár lelkesedik bármi hősiesnek kikiáltott ötletért, egy óra baktatás után már finoman megérdeklődi, hogy milyen messzire kell még menni, miért, mikor, hogyan és meddig. Énekel és fuvolán játszik. Reggel, este, nappal, éjjel és menet közben is, és bár jó hangja van, és kiváló zenész, azért a jóból is megárt a sok. Nagyon. Optimista, és a realitásérzéke leginkább a nulla felé közeledik. Művészember, és bármit képes erre fogni. Például azt, hogy miért kell fel délelőtt fél tizenkettőkor. Mint minden Laer, szereti az italt és a mulatságokat. Jó szándékú, és szinte segítőkész, már hogyha utóbbi nem megy szembe elemi lustaságával. Nem egyszerű előhozni belőle a másik alakját, de ha valakinek sikerül, jobb hogyha gyorsan szedi a lábát.


Kinézet: Ceirranról első ránézésre bárki megmondja, hogy Laer. Hat láb magas, inkább inas, mint izmos. Mint tudjuk a Laerek valós ereje nem igazán az izmaikhoz kötött, úgyhogy ez tulajdonképpen nem is olyan vészes. Haja bordóba hajó vörös, szemei zöldek. Ruhái nagyrészt kopottak, hiszen aranya nincs sok, így mindenhova gyalog jár. Istalrin és Domhan között pedig elég nagy távot kellett megtennie. Kirabolni sem lenne érdemes, hiszen sem az övére akasztott erszényben, sem a vállán átvethető táskában nincs semmi igazán értékes. Legfeljebb pár érme, némi szikkadt elemózsia és a hangszerei.
Laestat alakja szinte átlagos. Marmagassága hét láb, hét hüvelyk, bundája sötétebb barnás. Ezt leszámítva meglehetősen átlagos, bár a szokásosnál egy fokkal agresszívebb. Karmai feketék, 15 hüvelyk hosszúak. Jól fejlett, izmos lény, nagyon nem jó ötlet keresztezni az útját.

Felszerelés:
-Hársfa fuvola
-Egy fuvola, amit Acléan uram bocsájtott rendelkezésére
-Egy Holdalma nevezetű terakhi szürke üregi bagoly (vadászatra idomított)
-Egy igazi, laer hangszerkészítő által készített lantPénzösszeg: 4869 arany
Mana: 130

Utolsó módosítás: 2015.08.11, 14:36
2015.10.25, 16:17. ( A rossz és a Rosszabb... című kaland után)
2015.11.29. 16.10 (Talamh által, Egyszer fent, másszor lent c. kaland szerint)
2016-09.01. 13:53 (Az Egyszer fenn, másszor lent. kaland után)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ceirran Carason
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Karakteralkotás :: Adatlapok-
Ugrás: