A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Domhan Főtere

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 13, 2015 10:44 am

Mirya Lartamyr - Papír és könnyek

Folytatás: A Világok Mágusainak Központi Székháza
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 13, 2015 12:08 pm

HA LÓ NINCS...
Azok ketten elkezdtek azon vitatkozni kinek az ölébe üljek. Arra gondoltam, hogy megértették mire is akartam kilyukadni az imént. Ezzel a kis megszólalásommal azt akartam elhitetni az esetleges halgótokkal, hogy csak egy nyafogó útitárs vagyok.
- Köszönöm nem. Akkor inkább megyek tovább gyalog.
Az ezt következő út viszonylagos nyugalomban zajlott le azt leszámítva, hogy majd felfaltak azok az idióta legyek. Sokan nem képesek elhinni, hogy egy ilyen pici kis bogár képes hatalmas fájdalmat okozni. Nem tudom mi vonzotta őket ennyire hozzám, de olybá tűnt a többieket nem piszkálják annyira, mint engem. Nem győztem csapkodni magamat, hogy elhessegessem azokat a fránya dögöket. Nemegyszer akkorát csaptam a fülemre, hogy talán még a szekéren ülők is megérezték. Nagyon reméltem, hogy nemsokára megérkezünk vagy megtámadnak minket ugyanis azt az állapotot már nem bírtam tovább elviselni. Szerencsémre láttam útitársaimon, hogy egyre feszültebbek, ami azt jelentette, hogy közel járunk már a célhoz.
- Csak nekem van olyan érzésem, hogy nagy balhé lesz nemsokára?
Szinte válaszolva a kérdésemre egy feketébe öltözött alak elénk állt és fennhangon megállásra késztet minket. A sebesült marha egy szép zuhanás után föltápászkodott majd megpróbált kereket oldani. Ezzel csak annyit ért el, hogy őt kapták el legelőször. Atterben nem kellett csalódnom azon nyomban az egyik haramiára vetett magát, ami sokat elárult róla, vagyis megbízott bennem, hogy fedezem a hátát. Ha csak ketten utaztak volna se perc alatt legyűrte volna őket a túlerő. Rá akartam szolgálni a bizalmára azért úgy döntöttem lerendezem a maradékot. A nyivákolós kereskedő sajnos túsz lett azonban abban a pillanatban nem törődhettem vele. Két bandita felém vette az irányt közölök egyiknél pisztoly volt. Úgy tűnt a barátja akar engem lerendezni, míg a másik csak végszükség esetén avatkozik közbe. Hátamról a táskát lekapva hátrébb léptem, hogy elkerüljem a fejem felé irányzott ütést.

(A táskámat a verekedős feje felé akarom hajítani, hogy közben a pisztolyoshoz léphessek és nyitott tenyérrel a nyakára csaphassak ezzel ideiglenesen kivonva őt a forgalomból. Amint a bunyós ismét rám veti, magát igyekszem elkapni valamelyik végtagját és egy mozdulattal eltörni, hogy végleg kivonjam a harcból. Ha sikerült, akkor a társával is hasonló képen óhajtok elbánni. Ha nem válik be, akkor sem fogok, kétségbe esni kitérek és ütök mindkettőjük felé. A célom az, hogy mindkettőjüket rövid úton kivonjam a forgalomból gyilkosság nélkül, ha lehetséges. Mozdulataimon látszik, hogy nem akárki tanított talán egy kommandós.)


A hozzászólást Raden összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 14, 2015 10:41 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 13, 2015 1:48 pm

HA NINCS LÓ...

Atter elég keményen állta a sarat. A kereskedő kezében villogó kés ugyan nem osztott gyilkos vágásokat, de elég szépen távol tartotta magától a fekete kalapos-köpenyes alakokat. Azonban a támadók csak nem akartak elfogyni.
Radennek nem sok ideje volt a többiekkel foglalkozni. A vele szemben álló két sötét alak keményebb ellenfélnek bizonyult mint várta. Ugyan a táskás manőver sikerült, a pisztolyos még épp idejében kapcsolt, így félig meddig sikerült elkerülnie Raden villámmágiával töltött tenyerét. Ugyan így is kapott egy kis kóstolót belőle, de bizarr módon úgy tűnt, nem "rázza meg" nagyon az esemény. Ugyan láthatóan meglepte őket Raden közelharcbeli jártassága, úgy tűnt, ahonnan ők jöttek, az útonállók is kemény kiképzést kaptak. Körülbelül két teljes percig a világ leszűkült Raden és a két fekete ruhás röpködő ökleire. Mindhárom fél bőven kapott. Raden nem tudott idejében elhajolni egy halántékára mért súlyos ütés elől, így erősen zúgott a füle, látótere szélén pedig fekete pöttyök kezdtek pattogni. Egy, a bordáiba kapott könyök pedig elég fájdalmassá tette a levegővételt. Ellenfeleit láthatóan nem nagyon hatották meg a mágikus támadásai, a fizikaiakat is egy szisszenés nélkül viselték, bár tekintetükön időnként azért látszott a fájdalom. Időközben elült Raden mögött a "csatazaj". A két támadó minden előjel nélkül elhátrál. Raden megérezte a tarkójának szorított puskacső hidegét.
- Add meg magad, amíg szépen mondom. - hangzott fel mögötte egy komor, erősen idegen akcentusú hang.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 13, 2015 5:28 pm

HA NINCS LÓ...
Nem értem rá a többiekkel, hogyléte felöl érdeklődni ugyanis akadt egy kis problémám. A kapott információkból arra lehetett következtetni, hogy pár piti bűnözővel lesz dolgunk. Szerencsére jó kiképzésben lettem részesítve miszerint számítsunk a váratlanra. Ennek köszönthetően nem ért annyira váratlanul a dolog. Legnagyobb fenyegetésként a pisztolyost értékeltem ezért legelőször őt akartam kiiktatni. Hátamról levéve táskámat hátrébb sasszézva kikerültem egy barátságtalan öklöt majd a képébe hajítottam a holmimat. Ez egy pár pillanaterejéig lefoglalta pont, ahogyan terveztem. A fegyvereshez léptem mondhatni viharos sebességgel, hogy légzését egy jól célzott tenyeressel megbéníthassam. Nagy sajnálatomra ő is hozzám hasonlóan jól képzett fickónak bizonyult, mert sikerült idejében elhajolni. A társa ekkora már ismét visszanyerte a látását, amiről ismételten gondoskodnom kellett. Vettem egy nagy lendületet, hogy a lábai közé rúghassak ám ő két kézzel elkapta a lábamat. Én ezt egy mosollyal jutalmaztam majd jó erősen homlokon csaptam. Mikor kissé hátratántorodott elengedte a lábamat így ismételten fegyveres cimborámmal foglalkozhattam. Számomra megállt az idő és úgy tűnt mintha már órák óta csépelnénk egymást. Hol én vittem be egy szerencsés csapást hol ők simogattak meg. Talán egy az egy ellen párharcban könnyebb lett volna ám így ők ketten eléggé megnehezítették a dolgomat.  Váratlanul mindketten hátrébb léptek és egy puskacső nyomódott a tarkómnak. Zihálva vettem a levegőt és több helyen is éles fájdalom hasított a testembe. Egyértelművé vált számomra, hogy itt tényleg többről van szó pár almánál. Az ilyen kaliberű fickók nem szoktak útszéli adószedőnek állni. Kezeimet feltettem, ezzel jelezzem megadtam magamat ám valójában csak közelebb akartam tudni a fegyverhez.
- Mégis mit akarnak tőlünk? Nem ártottam maguknak.
(Ha esetleg lehetségesé válik, megpördülve igyekszem kiverni a kezéből a puskát és utána hatástalanítani. Ha viszont csevegésbe kezd, megpróbálom kideríteni valójában mibe is tenyerelhettem bele. Szemem sarkából rápillantok a többiekre, hogy élnek-e még és hogy vannak.)


A hozzászólást Raden összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 14, 2015 10:42 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 13, 2015 8:34 pm

HA NINCS LÓ....
Egy pillanatig csak zihálás hallatszott, ahogy a csetepaté résztvevői végre kifújták magukat. Colmar a szekér egyik kerekéhez béklyózva nyöszörgött, felette három fekete ruhás tanakodott. Atter nem volt a sehol. A jelek szerint sikerült olajra lépnie, csak egy erősen sérült támadót hagyott maga után. A férfi a földön feküdt, hosszú, kormozott csövű puskája alá szorult. Bal karjáról leszakadt az ing, a húson és bőrön vörös, törött csontdarab bökött át. Csúnya nyílt törés volt, de nem halálos. Vele két társa foglalkozott. A maradék három Radenre jutott.
A pisztolyos, aki még mindig vele szemben állt komoran végigmérte a fiatalembert, majd véreset köpött. Kézháttal törölte meg a száját, közben tekintete továbbra is Radenre tapadt. A másiknak láthatóan semmi baja nem volt, csupán egy kicsit szaporábban szedte a levegőt.
- Mocskos kis ganéj...- morrant végül, majd a Raden mögött állóhoz fordult.- Mi legyen vele Teroch kapitány...?
- Hallgass, Eresh.- mordult a Raden tarkóján nyugvó hideg puskacső gazdája. A fiatalember kérdésére csak horkantva felnevetett.
- Ugyan már kölyök. Itt kísérgetsz egy fél tonna ilon gyümölcsöt és még csodálkozol? A Lovagrend 1862. óta tiltja a hallucinogén és tudatmódosító anyagok nem egészségügyi felhasználásra való behozatalát.. Úgyhogy, nagyon kérlek, hagyd abba a komédiázást. Esik a légnyomás, nekem meg migrénem lesz, ha sok nyenyergést kell végighallgatnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 13, 2015 9:21 pm

HA LÓ NINCS...
Éles fájdalom hasított a fejemtől a bordámig azonban az-az egy vigaszom volt, hogy az ellenfeleimnek se sokkal kellemesebb a helyzetük. Ezt nem sokat segített rajtunk, mert ha tényleg tolvajok, akkor mind halottak vagyunk legalább is így gondoltam. Szemem sarkából körülpillantva észrevettem, hogy Atter eltűnt. Vagy szerencséje volt vagy még nálam is jobban értett az önvédelmi sportokhoz. Nem hibáztattam, azért mert otthagyott minket úgysem tehetett volna semmit értünk. Azzal a banditával elég szépen elbánt annyi szent. Bal karján egy rendkívül csúnya nyílt seb éktelenkedett ám az állapota nem volt életveszélyes. A társai rögtön el is kezdték a kezelését, ami szintén a profizmusukat bizonyította. Mivel még mindig a tarkómat nyomta a hideg acél azért nem igazán ficánkoltam ám kerestem a lehetőséget mikor kerekedhetnék felül rajtuk. ez is mutatja, hogy milyen meggondolatlan és felelőtlen fejjel mentem abba az ismeretlen világba. Más nem igazán gondolta volna magáról, hogy egyedül képes fél tucat emberrel elbánni. A pisztolyos valószínűleg hadakozás közben elharapta a nyelvét, mert véreset köpött. Mikor az egyikük a fogva tartómat kapitánynak nevezte hangosan felnyögtem és felszaladt a szemöldököm.
- Mi?!
Mikor felsorolta vádjainkat ösztönösen megfordultam és a kapitány szemeibe néztem.  Szemeimben kétséget és hitetlenséget látott. Közben persze én is fürkésztem az ő tekintetét, hogy megtudjam nem-e ő az, aki lódít. Ezután a nyavalygó fejsérült kereskedő felé fordultam és dühösen faggatni kezdtem.
- Ez tényleg igaz? Tényleg illegális holmiról van szó?
(Ha bevallja bűneit vagy a kapitány szemében az igazságot látom, akkor kezdek ebbe a monológomba. )
- Valahogy sejtettem, hogy túl jók sima pénzéhes védelmi pénzbeszedőknek.
Nézzék nekem semmi közöm nemrég érkeztem meg. Megkértek, hogy segítsek, nekik ugyanis pár piti bűnöző meg akarja támadni őket. valamiért azt hitték, hogy katonával van dolguk. Csak azért jöttem az új világba hátha itt megtalálom a szerencsémet. Sajnos nem jött össze. A táskában vannak, az irataim nyugodtan ellenőrizhetik.
Az utolsó mondatom után sután megvakarom a fejemet jelezve mennyire szerencsétlen vagyok. Látva a társukat felajánlom a segítségemet.
- Értek valamelyest az orvosláshoz had segítsek. Ha valami rosszat teszek, nyugodtan lőjenek fejbe. – majd ezzel elindulok.
Csodát nem tudok tenni ám a tűimmel el, tudom mulasztani a fájdalmat és a vérzésnek is gátat tudok szabni persze azt már nem velük.
(Ha esetleg a valómásból vagy a kapitány szeméből az derül, ki, hogy mégis a fekete ruhások a rossz fiúk nem mondok, semmit csak felajánlom a segítségemet a sebesültnek.)


A hozzászólást Raden összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 14, 2015 10:45 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 13, 2015 9:55 pm

Colmar behúzta a nyakát. Nedves csíkok csillantak a szeme mellett, az orra alatt és az állán. Amilyen egy gyáva féreg volt az alak, csoda, ha nem vizelt maga alá. A három saltusi puskájának a csöve meredt rá. Szólni persze nem szólt.
- Még szép, hogy illegális.. mi a rohadt, nyavalyás frászkarika lenne illegális, ha nem ez az...?- csattant fel a kapitány, majd felszisszent és a halántékához kapta a kezét.- Óh, az a kicseszett migrén...- mormogta maga elé, majd intett az Ereshnek nevezett vadásznak, hogy bilincselje meg Radent. A fiatalember ekkor pördült meg a tengelye körül, hogy beolvashasson a berezelt kalmárnak. Teroch kapitány sóhajtva nézett körül. Tekintete a táskát kereste. A másik vadász komoran felmorrant.
- Azt vágta hozzám, uram. A szekér végéhez rúgtam.
- Eresh, hozd ide.- intett a kapitány a szekér felé a fejével, de gyorsan meg is bánta. Újabb fájdalomhullám dübörgött végig a koponyáján. Miután megkapta a zsákot, a másik vadász leakasztotta a hátáról a puskáját, hogy addig ő tartsa sakkban Radent, amíg felettese átkutatja. Teroch alapos volt. összevont szemöldökkel turkálta át az egészségügyi felszerelést, a tűket és Raden iratait.
- Még csak egy napos a vízuma. Jártál már korábban Domhanon?- morrant Radenre, de úgy tűnt, inkább a fejfájás teszi komorrá nem a helyzet.
- Alviknál nem segíthet.- rázta meg a fejét határozottan. - nekünk törvényeink vannak fiacskám. Mindenki maga küzd meg a sebeivel. De azt hiszem lenne egy mód, ahogy hasznodat tudnánk venni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 13, 2015 11:34 pm

HA LÓ NINCS...
A kapitány szeméből szigor, ingerlékenység és tömör fájdalom sugárzott. Imádott megbízom pedig majdhogynem maga alá vizelt. És én még egy ilyen idiótának akartam szívességet tenni. Ez van, ha arra a lágy szívemre hallgatok. Fejéhez kapva és mellékes megjegyzéseiből megtudtam, hogy a főnöknek elég csúnya fejfájása van. Ezt két mozdulatból meg tudtam volna oldani a tűimnek a segítségével. Mondjuk ez nem ilyen egyszerű, hiszen csak a fájdalmat tudtam volna ilyen gyorsan semmisé tenni.  Mivel láttam a fekete ruhások a jó fiúk elmondtam, hogy csak nemrég érkeztem és az irataim a táskában vannak. különös módon egyből keresni kezdték az állítólagos irataimat, vagyis hittek nekem. Azt hittem, hogy hazugnak fognak nevezni és bevisznek a hűvösre és majd ott néznek csak utána, hogy ki is vagyok.
- Örüljön, hogy nem csomagoltam be azt a kávéfőzőt, amit odahaza kinéztem. Ha így tettem volna, nem lenne ilyen jó hangulatban.
A kapitány helyét átvette a puskát, amíg ő jó alaposan átkutatta a holmimat. Kalapomat emeltem volna a szakszerűsége előtt, mármint ha rendelkeztem volna vele. Mikor megkérdezte, hogy először járok-e arra felé azon nyomban válaszoltam késlekedés nélkül.
- Nem még soha nem jártam errefelé.
Jótékony felajánlásomat visszautasította mondván vannak törvényei és mindenkinek saját magának kell megbirkóznia a gondjaival. Ezt sosem értettem ezek szerint hagyják elvérezni a társaimat, mert még a sebet sem szabad elkötni. Így legalább tudtam, hogy kikkel is állok szembe. Az ő szokásaikat és megtanultam még anno a régi szép időkben.
- Értem, de nekem is van törvényem. Segítek, aki szerintem megérdemli. Ráadásul egy szóval sem mondtam, hogy hozzá fogok nyúlni a sebhez. Igaz az én módszerem nem mondható szokványosnak sem. Csupán egy kicsinyke szúrást ejtek akár egy szúnyog vagy azok a legyek, amik megpróbáltak felzabálni. A sebe nem fog varázsütésre begyógyulni azonban kicsit könnyebb elviselni. Akár magán is megmutathatom. Csak nem fél egy kis szúnyogcsípéstől. Ráadásul, ha nem engedik, gondolom ezt a szemétládát kezelésbe vehetem, úgy rémlik csúnyán beverte a fejét. Bele nem hal pusztán nem fog tudni elmenekülni.
Az utolsó mondatot suttogva mondta, hogy csak a kapitány halhassa meg.
(Ha engedi, akkor egy-egy tűszúrással elmulasztom a fájdalmukat. A kereskedőnek viszont le akarom bénítani a kezeit és a lábait, amik újra működnek, ha a tűket kihúzom. Azonban ezt olyan ördögi vigyorral akarom tenni, hogy azt higgye minimum boncolást fogok végrehajtani rajta. Közben figyelem a kapitány és a közelemben lévők fegyvereit, hogy meglátom-e a rovátkákat. Ha nem engedik természetesen nem teszek semmit.)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Szomb. Okt. 17, 2015 8:01 pm

Teroch nyitott tenyere igen keményen csattant Raden tarkóján. Nem egy intő atyai nyakleves volt: egy saltusi fizikai ereje annál jóval nagyobb. Raden feje előre is bicsaklott a hirtelen ütéstől. A kapitány tekintete hideg volt, és megvetéssel teli.
- Kínozni a rabokat? - hörrent. - Ezért nem bírom én az embereket...A kiszolgáltatottal mindig könnyebb keménykedni...
Teroch oldalra köpött, majd ereshez fordult. Az láthatóan szavak nélkül is megértette, szíjára erősített tarsolyából pedig csonttűt és egy apró zacskót húzott elő. a sebesült társához lépett. A férfi a földön feküdt, tekintete lassan fennakadt, karjából még mindig ömlött a vér, de csodával határos módon eszméleténél volt. Elash elővette az alapfelszerelésükhöz tartozó rugós bicskát, és felhasította az ingét. Majd megtörölte a tenyerét, finoman megfogta a törés alatt a kart, és egy rántással visszaigazította. Egy tisztességes orvos már az eljárástól is elájult volna. A törött karu saltusinak épphogycsak megrándult a szeme. Elash felbontotta a bőrerszényt és durvára őrölt sót szórt a sebbe. Nem törődve a társa sziszegésével befűzte a tűt, és nekilátott összevarrni a sebet.
Teroch kapitány pár másodperccel később visszafordult Radenhez. Tekintete még mindig hideg és kemény volt.
- A fájdalom nemesít. Azt hiszem rád férne egy kicsi.
Hosszú léptekkel a szekérhez vonult, és lehajolt a vergődő Colmarhoz.
- Itt az ideje, hogy beszélj. Hova vittétek volna az árut?- nyomta a torka alá a rugós bicskájának a hegyét. A kalmár szipogott és nyelt egyet.
- A... a Geruus utcai raktárhoz. Ott vette volna át Kígyóléptű Alvus... huszonhatezer aranyért...
Teroch felmorrant, majd felkelt.
- Uraim! - fordult az embereihez.- Végre lehetőségünk van elkapni a kerület legnagyobb bitangját.
A saltusiak szeme egyként villant vad örömmel. Elash feltekintett a sebesült mellől.
- De uram... nem fognak gyanút, ha nem érkezik meg az áru? mire odaérünk, hűlt helyük lesz...
Teroch elgondolkozott egy pillanatra, majd biccentett.
- Igaza van...- tekintetét végigjártatta a saltusiakon és a foglyokon. Végül megállapodott Radenen.
- Úgyhogy csalira lesz szükségünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Vas. Okt. 18, 2015 12:25 am

HA LÓ NINCS...
Nagyon reméltem, hogy ezzel a kis közjátékkal sikerült jó alaposan ráijesztenem arra a szemétládára. Nem akartam semmi brutálisát csinálni vele mindőszesen a lábát és a kezeit akartam lebénítani. Ennyit igazán megérdemelt, azért mert olyan rútul kihasználta a nagylelkűségemet. Váratlanul egy igen erős kéz érintését érzékeltem a tarkómon. Bevallom erre egyáltalán nem számított, hogy pont ők fognak hátba támadni a törvény állítólagos védelmezői. Azt hittem mindjárt leszakad a fejem a helyéről. Legszívesebben azonnal alkalmaztam volna magamon egy helyi érzéstelenítést ám inkább tűrtem a fájdalmat. Mint kiderült az a csökönyös idióta nem értette meg teljesen és azt hitte tényleg meg akarom kínozni. Igaz a fenyegetőzés is fel fogható egyfajta kínzásnak azonban nem illik ekkora maflást adni miatta. Nagyokat nyögtem miközben két kézzel fogtam a szétrepedni készülő fejemet. Némi színészet segítségével megpróbáltam elhitetni velük, hogy rettenetesen szenvedek. Pár percnyi agonizálás után abbahagyom a nyüszögést és látszólag sikerül összeszednem magamat.
- Ki gondolná, hogy valaki, aki ilyen rangban van, ennyire fantáziátlan legyen? Maga talán nem ismer olyan fogásokat, amik mozdulatlanná teszik az áldozatot? Ez pont ugyan az csak egy kicsit más.
Ide-oda lépkedek, mintha megpróbálnám visszaszerezni az egyensúlyomat pedig csak egyszerűen a fejem hasogatott. Szerencsémre ezek a profik nem kezdtek el gyanakodni, hogy egy senki miért áll neki testőrködni. Ahogyan végignéztem az orvosi beavatkozást egyszerre éreztem csodálatot és borzongást. Az a férfi szinte meg se nyikkant amint éppen a lábát varrták össze. Meséltek már róla ám élőben látni sokkal elképesztőbb. A főnök valami olyasmiről beszélt, hogy a fájdalom nemesit, ami rám is férne. Akartam mondani, hogy ez ahhoz kevés ám inkább hallgattam inkább figyelmemet a fogoly kihallgatása felé irányítottam. Megtudták, hol kerül sorra azonban szükségük volt egy csalira. Azon nyomban tudtam, hogy mire is gondol.
- Na, nem. Az előbb ütögetett most meg segítsek. Ráadásul honnan tudjam, hogy maga nem fog átverni, mint ez itt? Csak azért mert arany szívem van nem jelenti azt, hogy úton útfélen mindenki hagyom, hogy bepalizzon. Ráadásul ez egy elég rossz ötlet.
Azért nyafogtam ennyit, hogy hétköznapi embernek gondoljanak. Az ötlet valójában nem volt olyan rossz ám rendelkezett pár buktatóval. először is, aki elmenekült feltehetően értesítette a társait.  Valószínűbb, hogy előbb egy jó rejtekhelyet keres, ám mindenre gondolni kell. Ráadásul a csempész megsérült, ami szintén felkeltheti a gyanakvásukat.  Azonban ismerve a fekete ruhásokat akkor is megcsináltatják velem én pedig a megszeppent kis mimóza teljesítem a kérésüket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Hétf. Okt. 19, 2015 7:19 pm

HA NINCS LÓ...
- Kölyök, még egy szó és leköplek. - morrant rá ellenségesen a kapitány. Láthatóan nagyon nem díjazta Raden stílusát. Karbafont kézzel állt meg előtte, és bár mint minden saltusi, ő sem volt kiemelkedően magas, de medveszerű testalkata és szinte már eszelősen villogó szeme mégis bőven eléggé fenyegető volt.
- Uram, még mindig lecsukhatjuk. Kezet emelet a Lovagrend két tagjára is.- jegyezte meg egy másik fekete saltusi, igencsak kárörvendő félmosollyal. Úgy tűnt, az egész osztagnak azért viszket a tenyere, hogy megismételhesse Radenen a kapitányuk tettét.
- Kiváló meglátás Lerchor. - biccentett a vadász felé Teroch. - Lássuk csak, hol is tartunk a bűnlajstrommal? Drogcsempészés, testi sértés, a Lovagrend megsértése...
- Tiltott orvosi praktikák..- súgott vigyorogva egy másik őr.
- Nos igen.- vigyorodott el végül Teroch.- elég nagy slamasztikában vagyunk. De ránk nem vethet senki követ: majdnem elnéztük neki. Majdnem.
- Talán be kellett volna fogni. - szólalt meg a Radenhez legközelebb álló vadász, csak úgy, hogy ő hallja. - Ha egy kis tiszteletet tanúsítottál volna, már rég egy fogadóban nyelhetnéd a döglött bivalyt.
Akármennyire is tiltakozott az ötlet ellen Raden, a saltusiak már nem látták okát, hogy miért is kéne egyáltalán meghallaniuk a szemtelen idegent.
- Mivel gyakorlatilag le vagy tartóztatva...- szólt Teroch.- Semmi, de semmi választásod nincs. Vagy felszállsz arra az átkozott kocsira, vagy lelövünk. Világos?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 20, 2015 11:55 am

HA NINCS LÓ...
Úgy tűnt a kapitány nincs megelégedve a viselkedésemmel. Azzal is megfenyegetett, hogy le fog köpni, amit nem igazán értettem. Ezt általában az emberek nem szokták előre bejelenteni. Ráadásul nem halottam olyasmiről, hogy mérgező lenne a nyáluk így nem ért volna el vele semmit. Nem olyan családból származtam, hogy pár csepp folyadéktól megsértődjek. Ezután szép lassan elkezdték felsorolni az ellenem felhozható vétségeket. Meg kell, hogy mondjam jó alaposak voltak nem hagytak ki semmit. Nem tudtam, hogy ártatlan nézelődőnek tartottak-e ám akkor engem is ugyanúgy le akartak csukni. Úgy döntöttem, hogy visszafogom, magamat nehogy még nagyobb slamasztikába kerüljek ám mikor a tiszteletről beszélt nem tudtam befogni a számat.
- Tudja, mifelénk a tiszteletet ki kell érdemelni ne kikövetelni.
Ám mielőtt még egy újabb frappáns monológot végig keljen hallgatnom arról, hogy lelőnek azon nyomban segítőkészé váltam.
- De legyen úgy, ahogy akarják. Természetesen együttműködöm magukkal. Megvárjam, amíg tisztába teszik ez azt, idiótát? Mert ebben az állapotban, ahogy elnézem még arra is képtelen, hogy a saját lábán megálljon. Én meg nem tudom, hogy kell ezt az ízét vezetni.– minden gúnytól mentes hangon beszéltem.
Annyira reszketett az a férfi, hogy biztosan telerakta a gatyáját és remegett, mint a kocsonya. A társát még nem hozták vissza így nem volt senki, akit elkísérhettem volna. Elég gyanúsan nézett volna, ki ha ismeretlenül odaállítok az áruval. Ráadásul még azt sem tudtam hova kell menni. A kapitány tekintetétől nem ijedtem meg ugyanis láttam már sokkal rosszabbat. Beszéltem olyan emberrel, akit tényleg nem érdemes magunkra haragítani ugyanis az öreg Vlad elszégyellné magát mellette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lance Lotter
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Gunslinger
Mana:
180/180  (180/180)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 20, 2015 6:51 pm

PÁCLÉ

Lance némán bólintott, és békésen átadta a fegyvereit. Ugyanakkor csalódottsága mélyebb volt, mint bármelyik kút. A saltusiak nem voltak képesek megérteni őt, és éppúgy ellene fordultak, mint saját népe. Az ember azt hihetné, hogy a sokévi sikeres szolgálat után már megértik, hogy ha valaki meghal Lance pisztolya által, az nem ok nélkül döglik meg. Pechére a rend más véleményen volt.

Zsebre dugott kézzel menetelt a csapattal, fegyvertelenül. Nahilia parancsnok követte őket. Imponált neki az elf kitartása, de naivnak és ostobának érezte a helyzetet. Flabadora számára ismeretlenek voltak azok a jogi procedúrák és kiskapuk, melyek Domhanon mindennaposnak számítottak. Örült volna, ha az elf elfogadja a helyzetet, visszatér a saját világába, és onnan hív segítséget. Erre meg loholt utánuk. Lance komolyan aggódott Nahiliáért. Túl könnyű volt domhanon úgy eltüntetni valakit, hogy annak még az emléke is elveszett.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Kedd Okt. 20, 2015 7:12 pm

Lance Lotter- Páclé

A Saltusiak sorfala sikeresen rábírta a járókelőket (még az agresszívabb kereskedőket is), hogy egy kényelmes öt lépésnyi távolságban elkerüljék őket. A földön a komor ábrázatukkal és a fekete felszerelésükkel temetési menetnek is elmentek volna. A Toronyhoz vezető út feléig senki meg sem szólalt. Aztán Sechtos lemaradt az előörstől és felzárkózott Lance mellé. Egy ideig komoran méregette, majd megdörzsölte az orrnyergét.
- Jobb ha tudod, nem Gretkt és Achtor dobott fel. Akkor sem, ha szíves örömest betörték volna az orrod. - mormogta sötét tekintettel.- Civil feljelentés volt. Nem volt választásunk.
Soha nem volt igazán baja Lance-szel. Igazság szerint még kedvelte is, még akkor, is ha meg volt róla győződve, hogy ha megszabadítanák pár fogától, akkor sokkal jobban ki lehetne vele jönni. A választ nem várta meg, előrelépett az emberei közé.
Átkeltek a hídon. Legfeljebb csak két három perc volt hátra a toronyig. Sechtos már alig várta, hogy leadhassa a szolgálatot, és beülhessen a Geliarba valami bitang erős lónyálra, hogy minél gyorsabban kiverje a fejéből a mai napot. Már épp befordultak a sarkon, mikor bosszúsan konstatálta, hogy az elf nőszemély még mindig a nyomukban lohol. Csak megcsóválta a fejét. Ez már Gemorick fejfájása lesz.
A torony már ott sötétlett felette. A gigászi kapu két oldalán egy osztagnyi vadász szenvedett épp az unalomtól. Pár közülük ugyan megpróbált úgy tenni, mintha őrködne, de a nagy részük éppen három pörgő csontkockával volt elfoglalva. Az elöljáró kivételesen nem szólt semmit. Ott ásított előttük a Narthex, és ő alig várta, hogy végre mehessen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Csüt. Okt. 22, 2015 8:50 pm

Raden- Ha nincs ló...
Folytatás: Utak és Utcák
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Szer. Dec. 16, 2015 12:53 pm

Raden - Viharfelleg


Az éj leple fekete árnyékként terült el a város fölött. A közvilágítás fényét elhalványította a leszálló köd, nagyban nehezítve ezzel a látási viszonyokat. A szökőkút sziluettje szinte fenyegetően kandikált elő a ködből. Általában este is nagyszerű látványt nyújt, ahogy a tér szélén felállított utcalámpákról rávetülő fény játéka szebbnél szebb játékot játszik a vízen. De ma nem. Ma csupán a ködön át alig látható sápadt fény jelezte ezeknek a lámpáknak a létezését. A nyomasztó légkört tovább erősítette a két, sötét színű köpenybe bugyolált alak, akik a szökőkút mellett várakoztak. Bár próbálták visszafogni hangjukat, ezen a kivételesen csendes estén nem volt nehéz meghallani őket.
 - Most van éjfél.
 - Így van.
 - És nincs itt.
 - Ne legyél már olyan türelmetlen!
 - Én csak azt mondom, hogy éjfél volt a határidő, ő pedig nincs itt...
 - Dehogy nincsen - mutatott Radenre - Üdv ismét! Milyen volt az ital?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Szer. Dec. 16, 2015 1:54 pm

Az első napjaim elég mozgalmasnak tűntek Domhain gyönyörű városkájában. Alig, hogy befejeztem az egyik kalamajkát rögtön beleestem egy másikba. Lehet, hogy sokkal jobban kellett volna bizonygatnom, hogy valakivel összetévesztett, de nem tettem. Egyrészről az a férfi a saját szaván kívül nem halott meg semmit másrészről pedig kíváncsi voltam ezúttal kikkel hoz engem össze a sors. A nemrég történtek miatt már jártam a megbeszélt találkahelyen így könnyen odataláltam. Mivel már majdnem mindenki nyugovóra tért az utcákon néma csend uralkodott. A biztonság kedvéért óvatosan lépdeltem nehogy illetéktelenek is tudomást szerezzenek a jelenlétemről. nem volt kedvem egy idióta zsebtolvajjal vitatkozni. Amint megérkeztem rögtön kiszúrtam a rám váró két alakot. Természetesen nem a szememmel ugyanis a köd miatt alig láttam valamit, hanem a fülemmel. elég hangosan vitatkoztak arról, hogy mikor fogok megjelenni. Pár percig várakoztam majd szép lassan odasétáltam hozzájuk. A nagydarab, aki a kocsmában fizetett nekem egy italt köszönt elsőre.
- Nem volt rossz. Meg tudhatom miért kellett találkoznom magukkal ilyen későn? Az a kocsma sokkal kellemesebb helynek bizonyult az ismerkedésre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Szer. Dec. 16, 2015 7:09 pm

Raden - Viharfelleg


A bal oldali közelebb lépett Radenhez, elég közel ahhoz, hogy látni lehessen az arcát. A kocsmai alak volt az. Köpenye alatt matatott egy kicsit, aztán hirtelen mozdulattal előkapott egy összetekert pergament. A sötétben nem lehetett kivenni a pecsétet, de vöröses árnyalata még úgy ahogy látható volt. Raden kezébe nyomta a tekercset és szinte suttogva mondta el az instrukciókat:
 - Az életed árán is, de ezt el kell juttatnod a Mágusszékházba, megértetted? Egy James Galewill nevű embernek add oda, és csak neki! Ha rossz kezekbe kerül...
Egy halk suhanás hallatszott nem is olyan messze, talán a tér szélén. A köpenyes hangja aggodalmassá vált.
 - Nem láthatnak meg! Sajnálom, de egyedül kell elintézned őket...
Bármiféle további magyarázat nélkül eltűnt. Az ő és társának sietős léptei még hallhatóak voltak, mikor újabb sötét sziluettek jelentek meg a ködben. Egész pontosan három. Egyikük Raden elé lépett, arcát sötét színű csuklya takarta. Megragadta Raden két felkarját, és zaklatott hangon kérdezte:
 - Merre mentek?! Hol vannak?!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Szer. Dec. 16, 2015 11:54 pm

Viharfelleg
Egyikük oly közel hajolt hozzám, hogy még az erős köd ellenére is rendesen láttam az arcát. Nagyon reméltem, hogy nem akar megcsókolni ugyanis nem volt az esetem. Szerencsémre nem vonzalmát akarta kifejezni, hanem a zsebében keresett valamit. Nem tudtam miről lehet szó azonban nagyon idegesnek tűnt. Ráadásul még mindig azt hitte, hogy ismer engem, holott a kocsmán kívül sehol nem találkoztunk. Mikor befejezte a matatást egy összecsavart tekercset nyomott a kezemben azzal az utasítással, hogy az életem árán is óvjam meg. Továbbá kaptam egy nevet és egy címet és oda kellett leszállítanom az árut. Az idegességéből ítélve nekem úgy tűnt, hogy valami nagyon fontos dologról lehet szó. nem tűnt gonosztevőnek így bizonyára megérdemelte, hogy a segítségére siessek. Nem tudtam, hogy miről lehet szó, de nem kezdtem el kérdezősködni. továbbra is abban a hitben hagytam őket, hogy a barátjuk vagyunk. Odahaza rendes kiképzést kaptam és nem csak azért, hogy megvédhessem magamat a zsebtolvajok ellen. Az volt a célom, hogy segíthessek az olyanokon, mint amilyen én voltam kölyök koromban. Amint átvettem a levelet azon nyomban zsebre vágtam a megbízóim pedig elsiettek. Bár fogalmam sem volt róla pontosan hol van, az a hely ahova le kell szállítani a csomagot azonban ez nem tántorított el. Az óvatosságukból ítélve valami nagydologba tenyerelhettek, ami jóval nagyobb néhány csencselőnél. Úgy terveztem a biztonság kedvéért kicsit belekukkantok, hogy nehogy megint valami illegálisba keveredjek. Sajnos ezt nem tehettem meg ugyanis egy harmadik idegen jelent meg és arról faggatott, hogy hova ment az a két alak. Kissé zavartan elkezdtem dadogni mintha meglepett volna a váratlan megjelenése.
- Fo- fogalmam nincs. Csak azt akartam megkérdezni tőlük merre találok szállást erre elrohantak. Pe-pedig nem vagyok olyan ijesztő.
Beszéd közben kissé összerezzentem és megpróbáltam lassan félrehúzódni tőle mintha félnék. Közben persze megpróbáltam felkészülni arra az eshetőségre, hogy meg kell magamat védeni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Csüt. Dec. 17, 2015 7:49 pm

Raden - Viharfelleg


 - Ne hazudj nekem te senkiházi! Tisztán hallottam, hogy át akarnak adni neked valamit!
 - Fred - szólt közbe egy másik - azért nem kell...
 - Dehogynem kell! Te is tudod, hogy mi forog kockán!
 - Így van, de ha tovább folytatod, akkor egész Domhan tudni fogja!
Úgy tűnt, hogy ez hatott. A közelebbi elengedte Raden karját és elhátrált. Megrázta a fejét, majd elveszett a ködben. Egyik társa követte, azonban a másik, aki az előbb közbeszólt még maradt. Úgy tűnt, Radent tanulmányozza. Csuklyája alá besütött a lámpák gyár fénye, ahogy fejét enyhén félrebillentette, egy fémmaszkot fedve fel alatta.
 - Mi a neved fiú?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Csüt. Dec. 17, 2015 10:24 pm

Viharfelleg
Két férfi azon kezdtek el vitatkozni, hogy túlságosan hangosan vitatkoznak. Aki megfogta a vállamat, azt vallotta hazudok és mindent halott. Ezt eléggé nehezen hittem el ugyanis az-az idegen elég halkan beszélt. Ráadásul valami nagyon gyanús volt nekem ebben a dologban. Ha úgy vélte, hogy átadtak nekem valamit akkor el kellett volna vennie ő pedig csak követelőzött. Nem tudtam, hogy ismét a helyi hatóságokat hiszem rossz fiúnak, de valami akkor sem volt kerek. A kiabálós végül elengedett majd eltűnt, mint szürke szamár a ködben. A szótlan követte a példáját, azonban aki a védelmemre kelt egy ideig még maradt és mintha tanulmányozott volna engem. amint félrebillentette a fejét a gyenge lámpafénynek hála megláttam az arcát takaró maszkot. Az ellőbbin nem volt maszk így meglehet ő egy vezető volt vagy valami olyasmi. Ami biztos, hogy mindenképen el akarta kerülni, hogy felismerjék. Azt kérdezte tőlem mi a nevem és fiúnak nevezett amiből arra következtettem, hogy bizonyára idősebb nálam. Az sem kizárt, hogy tévedtem ez most mellékes.
- Raden. És az őné ?- majd elmosolyodtam.
Ez azért vicces mert ostoba dolog megkérdezni egy maszkos alaktól, hogy mi a neve. Reméltem ő is távozik és akkor valahogy felvehetem a kapcsolatot a szomszédommal hátha tud valamit tanácsolni vagy estelge eligazít valakihez.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Vas. Dec. 20, 2015 9:42 am

Raden - Viharfelleg


A maszkos csak bólintott, mintha nyugtázná igazát. Még egy darabig figyelte Radent, mielőtt elkezdett fel-alá járkálni. Valamit motyogott, de túl halk volt ahhoz, hogy bárki is megértse mi lehet az. Hirtelen megállt Radennel szemben és mélyen a szemébe nézett.
 - Az én nevem nem fontos. De te Raden... te vigyázz mibe nyúlsz bele.
Megfordult, köpenye lobogott a lendülettől, és társai után sietett a ködbe. Lépteinek zaja még visszhangzott egy darabig, majd elhalt. A beálló csend nem volt hosszú életű, motozás támadt a tér túlsó felén, és a két másik alak sietett Raden mellé.
 - Nem tudom, hogyan csináltad, de megcsináltad! - alig tudta visszatartani túláradó örömét, valószínűleg társának jeges pillantása nyugtatta le. Egy kis erszényt vett elő zsebéből és Raden kezébe nyomta
 - A fáradozásaidért. - mondta, majd amilyen gyorsan megjelentek, olyan gyorsan tűntek el.


(Egy húsz arannyal teli kis erszényt kaptál, melyet jóváírtam számodra)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Raden
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Varázslótanonc
Mana:
135/135  (135/135)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Vas. Dec. 20, 2015 4:37 pm

Viharfelleg
Meglehet ostobaságot műveltem, de egyszer valaki azt mesélte nincs jobb álnév a sajátodnál. Ilyen helyzetben csak egy ostoba mondta meg volna a valódi nevét. Igaz nem tudhattam biztosan, hogy elhiszi-e amit mondok, avagy sem, de ez csakis rá tartozott. Persze tudtam, hogy bármikor előkaphat egy pisztolyt és agyonlőhet azonban valami azt súgta, hogy még nem jött el a vég. Ahogyan ott állt én engem méregetett mintha felkeltettem volna az érdeklődését. Bizonyára tucatnyi kérdés zúghatott a fejében megválaszolatlanul. Mégis ki lehet ez az idegen? Hogyan keveredhetett bele egy ilyen ügybe. Nem vagyok gondolatolvasó viszont az a fickó valamin nagyon keményen agyalt miközben engem nézett. Váratlanul elkezdett föl alá járkálni mintha tényleg valami nyomasztotta volna a lelkét. Kicsit az a benyomást keltette, mint az a katonatiszt, aki nem tudja, mit kezdjen ezzel az engedetlen újonccal. Ezt onnan vettem, mert volt részem egy hasonló eseményben. Az egyik oktatóm valami kiszuperált ezredes lehetett, mert folyton ordibált velem meg sorba kellett állnom és egyfolytában gyakorlatoztatott. Tudtam, hogy akármi megeshet azonban igyekeztem megőrizni a hidegvérem. A maszkos idegen egy darabig még tipródott majd közölte velem a neve nem lényeg és vigyázzak, mibe mártom be magamat. Tisztában voltam vele, hogy nem foglya elárulni nekem a nevét csak egy kicsit csipkelődni akartam vele. Azt viszont nem értettem miért adott nekem tanácsot mikor tudhatta vagy legalábbis sejthette nálam van a keresett okirat. Majd fordult egyet és lobogó köpenyével elhagyta a helyszínt. Léptei még jó darabig visszhangzottak a ház falain. Éppen csak pár pillanat erejéig maradtam egyedül majd feltűnt az első páros. A nagydarab, aki az italt fizette nagyon boldognak tűnt és nem győzött hálálkodni. Hidegvérű társa szerencsére még idejében lecsendesítette egy fagyos pillantással mielőtt még mindenkit a nyakunkra csődített volna. A nagyszerű munkámnak hála a kezembe nyomott egy kisebb szütyőnyi pénzt majd ismételten faképnél hagytak. Szavakkal le se tudom írni azt, hogyan is éreztem magamat abban a pillanatban. Ha addig tanácstalan voltam abban a pillanatban kitört a totális káosz. Úgy volt, hogy le kell valamit szállítanom valakinek, ami nagyon fontos. Erre idejöttek jó pofizni és ajándékozni miután leráztam magamról az első olyan ellenőrzést, aminél a vak is láthatta, hogy direkt engedtek el. Néhányszor megemeltem a zsákot és úgy saccoltam körülbelül húsz érme lehet benne. Nem foglalkoztam azzal, hogy megszámoljam inkább bedugtam a zsebembe és tovább törtem a fejem vajon mibe is csöppenhettem. Lehet, hogy az egyik közeli diliházból megszökött pár ápolt és azok játszottak velem kémesdit? Az is megfordult a fejemben, hogy ezt az egészet én csak álmodom annak a fura italnak a hatására. Kétszer megcsíptem az arcomat és mivel nem ébredtem fel el kellett fogadnom már pediglen az a valóság. Muszáj volt némi információt szereznem ugyanis nem tudhattam kik a valódi jófiúk és kik a rosszak. Bár az is igaz, hogy a való életben alkalomadtán lehetetlen meg különböztetni egymástól a kettőt. Rántottam egyet a hátizsákomon majd elindultam valamerre ugyanis az ácsorgásból nem lehet megélni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   Hétf. Dec. 21, 2015 7:57 pm

Raden - Viharfelleg


Foyltatás: Utak és utcák
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Domhan Főtere   

Vissza az elejére Go down
 
Domhan Főtere
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Domhan :: Központ-
Ugrás: