A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Első határőr barakk

Go down 
SzerzőÜzenet
Tiarnaí
Főadminisztrátor
avatar


Adatlap
Rang: Világteremtő
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Első határőr barakk   Szomb. Júl. 25, 2015 9:56 pm

Határőr barakk... az első számú.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://domhan.hungarianforum.net
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Első határőr barakk   Szomb. Júl. 25, 2015 10:01 pm

MERT MINDIG A ZÖLDFÜLŰT...

Hajnali négy óra. Az albatrosz felett tiszta volt az égbolt, csak pár potyázni vágyó sirály körözött monoton egyhangúsággal a vakítóan kék háttér előtt. Az éjszakai őrség épp váltotta a posztját, és a kantin felett már keskeny gőzcsík gomolygott.
Az 1-10 ig számozott barakkok felé egy kikeményített egyenruhás tiszt igyekezett. Rangjelzései alapján főhadnagy. Mogorva volt, karikás szemű, és a bajusza szélét rágcsálta. Határozott léptekkel vonult el az kilences és a nyolcas barakk előtt, ment tovább, arcán a gyilkos rosszindulat és a fáradtság vetekedett az első helyért. Végül egy kelletlen mordulással megállt az egyesnél, és belökte az ajtót. Odabent egy tucat emeletes ágy, két nagy asztal és pár szék sziluettje látszott csak a hajnali félhomályban. A levegő állott volt. Csak a 21 ide osztott újonc szuszogása hallatszott. A főhadnagy elkomorult.
- Ébresztő,semmirekellő anyaszomorítók!- csapkodta meg az ajtófélfát, a hatás fokozása érdekében a pisztoly agyával. Az egyes barakk újoncai igyekeztek sebesen elhagyni az ágyaikat és vigyázállásba vágni magukat. Volt aki leesett az emeletes ágy tetejéről, volt aki majd megfulladt, annyira el akart folytani egy ásítást.
- Nno,  nyavalyások.- morrant, olyan fenyegető tekintettel, hogy többen alig állták meg, hogy ne lépjenek egyet hátra.
-Melyik maguk közül az a Temoy?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arthur Temoy
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Zöldfülű Határőr
Mana:
122/122  (122/122)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Első határőr barakk   Szomb. Júl. 25, 2015 10:18 pm

Csak pár napja annak, hogy a csapatszállító landolt az Albatrosz szigeten, és újból végigmérhettem a hatalmas mágia hajtotta csavarkupacot. Majd felrobbantam izgalmamban, amikor beosztottak az egyes számú barakkba, és azt mondták napokon belül nekiállnak a kiképzésemnek. Igenám, de ezt nem csak nekem, hanem rajtam kívül még húsz embernek is elmondták. Pech… még nem lehetek világmegváltó szabadharcos, de mindennek eljön a maga ideje. Lehet nem ma, de akár holnap lekaszabolhatom majd az első törvényszegőmet Domhanon. Hahaaha! Fincsi lesz. De ez nem igazán akart összejönni. Az első napon csak az Albatroszt barangoltuk körbe ismerkedve a helyi jellegzetességekkel. Azaz a fémlemezekkel, a fémlapokkal, a fémszögekkel, és a mogorva emberekkel, dobozokkal, barakkokkal, kantinokkal. Hurrá… Mondanám, hogy izgalmas volt, de akkor hazudnék. Olyan gyorsan eltunyultam ezen a napon, hogy nem is igazán emlékszem a többi nap eseményeire sem, maximum csak arra, hogy mikor vagyok én szolgálatban és hol. A négyes vagy a hetes doboznál? Marha jó. Kéne valami izgalom. Nos, ez akkor következett be mikor édesdeden szundítottam a priccsemen, és arra keltem, hogy valami tirpák üvöltözik meg rángatja az ajtót. Na, szép mondhatom, még az embert sem hagyják aludni mikor olyan szép álma volt véres holttestekről, meg… ~ Na bakker ez tuti valami fejes! ~ Ötlött hirtelen az eszembe és még idejében kapcsoltam, hogy nem egy részeg disznó akar hálószobát keresni magának. Gyorsan kipattantam az ágyból, a magam szolíd egyszál alsónadrágos pizsamájában, és gyorsban vigyázba vágtam magam, miközben szememmel vadul kutattam a ruhám után
~
Háháá megvagy… ~ gondoltam, amikor kiszúrtam az ágyam végében. Gyorsan odanyúltam a nadrágért remélve, hogy a bajuszmester nem szúrja ki, és megpróbáltam magamra ráncigálni a ruhadarabot. Majd mikot kimondta a nevem egy pillanatra megállt bennem a vérmozgás.
~
Miért?! Miééééért pont akkor, amikor nem vagyok szalonképes… köcsög~ gondoltam magamban, de abbahagytam az öltözködést, és előreléptem egyenes háttal szalutálva, és zengő hangon szóltam:
-
Temoy közlegény jelentkezik!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Első határőr barakk   Szomb. Júl. 25, 2015 10:51 pm

MERT MINDIG A ZÖLDFÜLŰT...

A hadnagy karbatett kézzel állt az ajtóban, szájszegletében cinikus mosollyal figyelte Temoy közlegény szerencsétlenkedését. Ujjai türelmetlenül jártak a fegyvertokon. A többi újonc benőtt szemmel és tanácstalanul ácsorgott.
- Szóval.- morrant- Maga Temoy. Le sem tagadhatná.- felemelte a hangját- Uraim, íme a díszpéldánya a pancser, alkalmatlan újoncnak, aki hírből sem ismeri a regulát. - A hadnagy a barakk falának vetette a hátát, és Temoyhoz fordult- úgyhogy most fiam, újrapróbáljuk az egészet. Addig vigyázzban áll az egész barakk, amíg nem sikerül húsz másodperces szintidő alatt menetkész lenni. - gonosz vigyora egyre több fogra engedett rálátást- Há-rom-szor.
Majd a többiek felé fordult
- Addig pedig minden marha feszes vigyázzban áll, és meg sem mozdul. Majd megköszönhetik Temoy közlegénynek, ha visszatért.
- Nos..- fordult Temoy felé- lásson neki, fiam. - előhúzta a zubbonya mellzsebéből az óráját. - Húsz másodperc i-indul!
Fesztelen megvetéssel figyelte a zöldfülűt. Csupán négyszer csináltatta újra a gyakorlatot, közben a többi újonc kezdett elég ellenségesen tekinteni Temoyra.
- Nna, most, hogy túl vagyunk a reggeli tornánk, jöjjön utánam. Futólépésben. Megbízatást fog kapni, amit nagyon- nagyon megkeserül, ha elcsesz.- szinte atyai mosoly kúszott az arcára, ahogy kilépett az ajtón. a négyes barakknál szólalt meg legközelebb.- Remélem felkészült. Ma átmegy a túloldalra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Arthur Temoy
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Zöldfülű Határőr
Mana:
122/122  (122/122)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Első határőr barakk   Vas. Júl. 26, 2015 12:18 am

~ Igen… valóban jól gondoltam… ez egy igazi köcsög. De nem ám akármilyen, ő a valódi nagybetűs Köcsög. ~ legalább is ez járt a fejemben, miközben szétdegradálta a csinos kis pofikámat a komplett barakk előtt. Igaz néhányan még a csipát piszkálták a szemükből, szóval akkor inkább úgy mondom a barakk egynegyede értette, hogy a bajuszbáró megalázott. Hát beérem asszem ennyivel is. A ruhapróba is egy kellemes dolognak számított, de mivel még csak a gatyám volt rajtam elő kellett keressem a fincsi kis aláöltözőmet meg a zubbonyt. Remek… és akkor ott a bakancs, meg a zokni, meg a sapka, meg az öv, meg a kard, meg a pisztoly. És mindezt húsz másodperc alatt húzzam magamra HÁROMSZOR?! Ennek se volt gyerekszobája az tuti. Na de mindegy, nekiálltam és persze kapásból bebuktam az elsőt. Meg a következőt, és az azutánit meg az azutánit, meg a negyediket is. Komolyan a gatya-póló-zubbony hármas kitesz húsz másodpercet, hogy a pokolba várhatja el a Mr. Kackiás-bajusz tőlem, hogy rekordsebességgel csináljam mindezt? Ha menne, benne lehetnék a Guinness rekordok könyvében és annyi lóvém lenne, hogy megvehetném az Albatroszt. Na de mákomra csak eddig szívta a vérem, és utána hagyta, hogy normális hacukába öltözzek. Sapka a fejre, kard az övre, pisztoly a tokba. Tökéletes, még mind a mai napig imádom az övemre nehezedő súlyt, amit a Kékacél katana szolgáltat. Megnyugtató érzés.
- Igenis!
Szóltam bajuszpajtás után, amikor az közölte, hogy futólépés. A többiek a barakkban meg lassacskán elkezdtek visszaaludni. Nem is csodálkoztam volna rajta, ha valamelyik bealszik vigyázzállás közben. Holnapra, már tuti mind elfelejtik azt, hogy ma egy pár percet haptákba vágva kellet lenni. De én már most kicsattanó formában voltam. Azt hogy a hadnagy megfenyegetett… ugyan kérlek… napi szinten fenyegetnek meg kisebb nagyobb dolgok miatt. Meg amúgy is, hogy kaphatna már egy Zöldfülű olyan megbízatást, ami nagyon-nagyon fontos.
Mikor kimondta a varázsszót a Bajuszos, egy pillanatra ledermedtem, és meg is kellett állnom a négyes barakk szuszogó hangoktól zajos ajtaja előtt. ~ Odaát? Oda…Bazz….Király!!~ Lelkesültem be és ismételt futólépésben felzárkóztam a Hadnagy mellé.
- Igenis értettem uram!
Zengtem bele a hajnali levegőbe. Végre megpillanthatom Domhant, láthatok Elfeket, Saltusiakat, és még ki tudja miféle lényeket. Talán még a sárkányokat is. Vagy egy jó kis mészárlást. Igen lehet a kisebbet kéne kérnem annak reálisabb a lehetősége.
- Mondja csak uram, mi is lenne a feladat?
Kérdezem a Bajuszt. Mert amúgy én szívesen átlibbenek a portálon, de lehet, jobb lenne, ha még indokom is lenne rá. Bár nekem van rá indokom, inkább úgy mondom, hogy úgy megyek át, hogy az nem számít, mondjuk dezertációnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Első határőr barakk   Vas. Júl. 26, 2015 12:55 pm

]MINDIG A ZÖLDFÜLŰT...
Folytatás: A portál előtere
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Első határőr barakk   

Vissza az elejére Go down
 
Első határőr barakk
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Nolah & Ashley // Első típusú találkozás.

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Föld :: Albatrosz, a lebegő sziget-
Ugrás: