A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

Share
 

 Aishan Sar

Go down 
SzerzőÜzenet
Aishan Sar
Játékos
Aishan Sar


Adatlap
Rang: kalandor
Mana:
Aishan Sar Left_bar_bleue134/134Aishan Sar Empty_bar_bleue  (134/134)
Játékmód: Vad

Aishan Sar Empty
TémanyitásTárgy: Aishan Sar   Aishan Sar EmptySzer. Dec. 28, 2016 3:59 pm

Név: Aishan Sar
Nem: nő
Kor: 22
Faj: Ark’Seguth
Foglalkozás: Tanuló és alkalmi munkák

Jellem:Igaz Domhanon születtem, de szüleim életvitele rám is hatott. Olykor már unalmas is néha a nagy csönd ami otthonunkban lakik. De van amit még ők se tudnak nekem átadni. Méghozzá a tudást, a jégmágia teljes ismeretéhez. Persze az alap dolgokat minden gyermek tudja, de én minden tudást akarok...Ha ezt elérném, lenne e esélyem haza jutni? Persze ez nem panasz, Domhan se olyan rossz, sőt olykor nagyon is szeretem az utcák zajait, de még is csak bennem bujkál a vágy az igazi haza iránt. Elég bizalmatlan személy vagyok egyépként, de nagyon szeretem figyelni a többi élőlényt. Persze az elfektől a seguth jobb ha távol tartja magát, de a többiek viseletes dolgai olykor még csodálattal is el töltenek és úgy kell magamra parancsolnom hogy ne bámuljak oly nagyon mert még félre értik. Magamnak való vagyok, de jól kijövök másokkal, ha kezdeményeznek. Nos ilyen eddig nem sok akadt, de talán azért mert elég sokat kell dolgoznom, ahhoz, hogy pénzt szerezek a célom eléréséhez. Ez sem panasz, hisz valamit valamiért, semmit se adnak csak úgy a szánkba. Amit akarunk azért megkell dolgozni.

Kinézet: Seguthokhoz illően nézek ki, halvány szürkés hajamat még van hova növesztenem. Szemeim fagyos kékek és bőröm sápadt fehér. Ruhák terén törekedek az egyszerűségre de a levegőben olykor meglebbenő köpenyt nem tudom elfelejteni. Nem első számomra a nőieség, sőt jobb is a bájakat elrejteni, másként túl sok figyelem szegeződne rám. Számomra úgy is meg van a cél, amitől nem tud semmi eltántorítani. Talán ennek a bizonyítására varrattam egy tetoválást a karomra, mint amolyan bélyegként hogy mindenki lássa, jégmágia használó vagyok, jobb ha elkerültök.(és nem azért mert olyan félelmetes vagyok hanem mert nem akarom a felesleges akadályokat a célom felé, a felesleges harcokat)Eljön majd az idő mikor ez a tetoválás jól fog jönni nekem a manám kiterjesztésében.

Felszerelés: Ikerkéseim vannak, amit apám hagyott rám. Emellett egy hosszú, egyenes pengéjű kard is a tulajdonomban van, amit meglepő módon találtam Domhan egy zűrösebb utcáján, így hát megőrzésre van a birtokomban.

Manaszint: 126 mana
Pénzösszeg: 3400 arany
Vissza az elejére Go down
 
Aishan Sar
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Karakteralkotás :: Adatlapok-
Ugrás: