A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Téli Napéjegyenlőség- Nap-éj Ünnep

Go down 
SzerzőÜzenet
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Téli Napéjegyenlőség- Nap-éj Ünnep   Szer. Dec. 21, 2016 2:49 pm


Egy régi Domhani monda szerint, a nap, elfáradva az egész éves munkájában ősz táján sorvadni kezd, és bizony, ha nem tenne ellene senki semmit, úgy eltűnne mint a pinty. Hogy ezt elkerüljék, Domhan polgárai fényes ünnepséggel marasztalják a napot az égen, pontosan akkor, amikor az éjszaka már majdnem olyan erős mint ő. Ugyan a legenda eléggé úgy hangzik, mintha egy laer fejéből pattant volna ki, elég régi ahhoz, hogy kiirthatatlanul belegyökerezzen a Világok közti Világ kultúrájába.

És itt is vagyunk, lassan elérkezik a következő Nap-éj ünnep, ami számos szórakozási lehetőséget ajánl a járókelőknek, vándoroknak, kalandoroknak, sőt, még isteneknek is. Tehát hogyha megszomjaznál némi laer gyártmányú forraltborra, vagy kipróbálnád az ügyességed valamelyik célbadobó bódénál, véletlenül se maradj otthon ezen az három-négy ünnepnapon.

Idén Domhan városvezetése rengeteg új izgalommal várja a látogatókat a főtérre: nem csak ügyességüket tehetik próbára a jelentkezők, de erejüket és éles eszüket is: nyereményben természetesen nem kell szűkölködni. Étel-italban sem lesz szükség, sőt, közkívánatra ebben az évben is nyitnak laestat-simogatót.
Külön ki kell emelnünk, hogy a városvezetés engedélyt adott Severtir kadmet felemelkedettnek, hogy egy három számból álló versenyt is lebonyolíthasson. Emellett persze megrendezésre kerül a szokásos Malachelatok éjszakája és a hagyományos szánversenyek is.

Figyelem! Az ünnepsorozat ideje alatt kizárólag ekkor elérhető piacjegyzék kerül fel, amiből csak az Nap-éj ünnep alatt válogathatnak az érdeklőd
ők.


A Nap-éj ünnep egy teljesen kötetlen alternatív fórumkaland, tehát emellett bárki, bármerre kalandozhat (persze az itt megvásárolt dolgok csak utána lesznek elérhetőek). A rendezvény ideje alatt nincs kötött reag-sorrend, nincs szoros cselekményszál, mindenki kedvére kóborolhat majd, és úgy tölti el az idejét, ahogy tetszik - lehetőség szerint játékostársaival karöltve.
A kaland egyes számú koordinátora Severtir lesz, akivel személyesen is  találkozhatnak az ünnepségre tévedők: főleg, ha olyan bátrak, hogy részt vegyenek a személyes kis versenyén is!

Előre jelentkezni nem szükséges, a játékba bármikor be lehet kapcsolódni.
Addig is, figyeljétek árgus szemekkel az oldalt, és Kellemes ünnepeket kíván:
Gemorick Tranavalos
A saltusi lovagrend nagymestere
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Severtir
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Felemelkedett
Mana:
1125/1125  (1125/1125)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Téli Napéjegyenlőség- Nap-éj Ünnep   Vas. Dec. 25, 2016 1:19 pm

Hölgyeim és Uraim örömömre szolgál, hogy bejelenthetem, hogy elérkezett a várva-várt nap: a Nap-Éj Ünnep első napja!
A kötetlen kaland immáron elérhető, annak minden tartozékával együtt, a kisebb világok fórumpont alatt.
És az ünnepek megkezdésével megindul saját versenyem is, ami a Déli Bódésorbeli sátramban érhető el. A három fordulós vetélkedő első feladata nem más lesz mint egy jótékonysági akció. A Nap-Éj ünnep ugyanis hideget hozott, és kötelességünk segíteni azoknak, akik nem tudnak javítani saját szerencsétlen sorsukon. Hogy kissé felmelegítsük ezeket a szegény lelkeket kötési és horgolási versenyt indítok. Igaz nem lesz egyszerű dolgotok. A szánnivaló tömegek, akiken segíteni óhajtunk nem éppen szokványos méretűek és formájúak. Inkább apró és galambformájúnak tudnám mondani őket.
Induljon hát az ünnep és Severtir galambsapka és -sál kötő versenye!


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Severtir
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Felemelkedett
Mana:
1125/1125  (1125/1125)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Téli Napéjegyenlőség- Nap-éj Ünnep   Hétf. Jan. 23, 2017 8:19 pm

Domhan mélyen tisztelt polgárai!

Sajnálattal kell bejelentenem, hogy lassan véget ér az ünnepi időszak. A Napéjegyenlőség-ünnep mától számítva három nap múlva bezárja kapuit.
Nem kell azért megijedni, vagy keseregni, jövőre újra megrendezésre kerül Domhan egyik legdíszesebb és népszerűbb ünnepe.

További jó szórakozást!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Téli Napéjegyenlőség- Nap-éj Ünnep   

Vissza az elejére Go down
 
Téli Napéjegyenlőség- Nap-éj Ünnep
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Általános :: Taverna :: Aktivitás, Versenyek, Kérelmek-
Ugrás: