A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Inverthan Peremkerületei

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
SzerzőÜzenet
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 04, 2016 9:47 pm

Inverthan - Tarassian

A síróhölgy még Domhanon se volt egy elbűvölő hely, de itt kimondottan borzasztó volt. Nekem ide be kellene mennem? Mindjárt összerogy már csak attól, hogy ránézek. De alighanem rosszabb is történhet még ezen az átokverte helyen. Jobb hát hamar túlesni rajta.
A kadmetre pillantottam. Kísérőként is jól beválik, de egyfajta barométerként is alkalmazhatnám, ha veszélyről van szó. Az embereknek van valami ketyeréjük, ami recseg, ha veszély van a közelben. Nyugodtan elnevezhetném róla a kadmetet.
Félre döntött fejjel figyeltem a Arkmart, mielőtt beléptem volna a kocsma.... ajtaján? Lécén? Mégiscsak kadmet, ha ijedős is, harcolni tehát jól kell tudjon. De kényszeríteni sem akarom.
- Rendben Arkmar. Maradj hát itt. De őrködnöd kell. Ha gyanús alakok jönnek erre, adj jelet. Lehet az bagoly huhogás, azmeg bőgés, de giliszta kaparászás is, lényegtelen. Csak felismerjem, hogy te vagy, és hogy figyelmeztetni akarsz. - már indultam volna, de inkább visszafordultam még egy mondat erejéig. -  Ha pedig bentről dulakodást hallasz igazán besegíthetsz. Kimondottan utálom összekoszolni magam.
A nyílászáróhoz, vagy inkább csak nyílástakaróhoz léptem. Füleltem egy pillanatig, majd jobb kezemmel betoltam a fadarabokat. Vártam egy-két pillanatot, hogy szemem hozzá szokjon az új fényviszonyhoz és amennyire tudtam felmértem a teret. Majd beléptem a kocsmába.
Fogalmam sincs, hogy fogok rá találni arra a selyemkendőre, de az már biztos, hogy valahol itt lesz. És megfogom találni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Granvuld Batressa
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Káoszmágus
Mana:
120/120  (120/120)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Szer. Okt. 05, 2016 9:08 pm

Inverthan - Granvuld

A sötét ember elégedetten bólogatott. Megigazította csuklyáját, hogy arca takarásban maradhasson.
- Becsülendő a szakterületed iránt érzett rajongásod és a szakmai odaadásod. Elárulnád, kérlek, honnan ered ez a mánia? - kérdezte végül.
Persze nem kötötte le a téma. Inkább csak magát akarta türelmességre inteni. Úgy érezte, nem volna szép dolog maga ellen fordítania a kromatot.
De amint akadályozni kezdi, megkóstoltatja vele a kettő-húszat.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Csüt. Okt. 06, 2016 8:22 pm

Inverthan- Feladir

A pultos olyan ragyogó mosolyt villantott Feladirra, mintha most értesítették volna, hogy nyert egy királyi fogatot, pár tízezer aranyos lóval, lakájjal, kasmír ülőpárnákkal, három üveg pezsgővel, a hozzá tartozó vízi-csúszdás medencével.
- Ohohoó, fiatalúr, hát én inkább ajánlanék először egy vagy két pohárkányi italt, de ha ennyire buzog a tettvágytól... - a pult alá kotort és egy zsírfoltos, pecsétes fóliánst csapott az asztalra. Vaskos köteg volt, igen hasonlított egy laer vendéglő itallapjára. Gerincéhez madzaggal egy irónt kötöttek. A megsárgult pergamenen csálé, girbegurba nevek álltak, a dátumot jelző fejléc alatt. Sajnos év nem volt feltüntetve, és a Szárnyaskecske hava sem mondhatott túl sokat az elfnek.
- Ha aláírj, fiatalúr, azzal vállalja, hogy minden sebesülés, csonttörés, ésatöbbi az ön felelőssége... ahogy szokás, tudja.
Amint az elf aláírta, a könyv villámgyorsan eltűnt a pult alatt.
- Ha elsőharcos, javasolnám Mervarkot, a kadmetet. Ha többet tapasztalt, szembeszállhat egy fajtájabelivel. Ha igazi kihívást akar... - fejével a saltusi felé bökött, aki az imént lépett ki a ringből, és most hanyagul egy asztalnak támaszkodva kortyolgatott valami sűrű, fekete italt. A csapos cinkosan kacsintott. - De Kerich hetek óta vezeti a ranglistát...elég nagy hendikeppel indulna ellene.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Csüt. Okt. 06, 2016 10:47 pm

Inverthan- Tarassian

A Síró Hölgyben nem egyszerűen félhomály volt, hanem amikor Tarassian belépett, szinte tapintható, nyúlós-ragadós sötétség. Közmondásosan vágni lehetett volna, ha van a laer ifjúnál sötétség-szeletelő célszerszám. Nem volt.
Talpa alatt sitt recsegett, megvetemedett hajópadló nyikorgott, egerek spricceltek szét fejhangú vinnyogással. Féllépésenként ütközött neki felborult székeknek, egy-két-három lábon dülöngélő asztaloknak. Ahogy beljebb haladt a tömör sötétben, úgy kezdett valami halvány, zöldesarany derengés bekúszni a perifériás látásában.
és egy zaj...
Surlódó, kopogó, zakatoló, mint egy felhúzhatós játék. Vagy mintha egy tücsök próbálna erőtlenül ciripelni.
A zaj fokozódott, mintha a forrása nagy lendülettel közeledne...
Aztán valami Tarassian térdének ütközött, majd ledöntötte őt a lábáról. Kemény volt, hideg, száraz és sima. Mint egy óriási bogár páncélja.
Furcsa, fújtató hangot hallatott miközben továbbrobogott.
A lábainak ritmikus klikk-klakkja hirtelenül összezavarodott. Egy másik bogár is beszállt a vadász-balettbe, és egyenesen a laernek tartott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Csüt. Okt. 06, 2016 11:00 pm

Inverthan- Granvuld

A kromat olyan élesen szívta be a levegőt, hogy azt távolról mozdonyfüttynek lehetett volna vélni.
- Mánia? Inkább ignorálom is ezt a terminuc technicust a kromat faj legszentebb és magasztosabb tudományos egzaminációinak eseté...
Elhallgatott. Ez elmúlt óra után ez igencsak üdítő változatosság volt. Az, hogy mi váltotta ki, talán egy kissé kevésbé volt szívderítő.
Az egyik kapualjból előlépett valami és elállta az út közepét. Ha nem lett volna kétségkívül függőleges helyzetben, és nem mozdult volna az imént igen fürgén, a Fekete Ember megesküdhetett volna rá, hogy egy halottat lát. Egy halottat, akinek elrothadt lábát, hiányos csípőjét és fél arcát rugók, rudak, emeltyűk és fogaskerekek bonyolult rendszere pótolja, aminek darabjai megállás nélkül halk kattogással emelkednek, süllyednek, mozognak és forognak.
- Jujj! - nyikkant fejhangon a kromat. - Cinterian Revitialan...
A cinterán torkából fémes, kellemetlen hang tört elő.
- Úgy emlékszem, csak úgy engedtünk át a területünkön, Garezavit, hogy megígérted, nem károsítod azzal a Magisztereinket, hogy elhozol bármit is a temetőbe. - Baljával Granvuld felé mutatott. A Cinterián keze hiányzott, ezt leleményesen pótolták mechanikus művégtaggal, minek tetejére ügyes kis légsűrítéses szigonypisztolyt szerkesztettek.
- Tilos elvinnetek és a ti barbár módotokon újraéleszteni a tetemeket...
- De a Gariavni Ezaritinad nem halott, Rak'shan. -
tiltakozott cérnahangon Garezavit. - merőben új faj, nem akartam én megkárosítani a nagyságos Cintermantákat, hova gondolsz! Épp csak hazaviszem ezt, megvizsgáljuk, felboncoljuk, aztán visszahozom és a tiétek.
A két szempár merőn meredt az ifjú mágusra. Két a bogaráig szürke szem, egy bevérzett sárga, és egy veszettül forgó mechanikus.
Nem ideális környezet Gariavni Ezaritinad fennmaradásához...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Pént. Okt. 07, 2016 10:05 am

Inverthan - Feladir


- Igen, igen, a szokásos... - mondtam miközben aláírtam a legutolsó kihagyott helyen a könyvecskét, azonban nevemet egy anagrammával helyettesítettem (Dirafel Lugeraeth), mert ki tudja mi rejtőzhet a barátságos mosoly mögött. Attól még, hogy Inverthanon kedvesek a seguthok, nem lehetek biztos benne, hogy ez nem csak egy álca. Megpróbáltam belesni az arénába, amíg a könyv a helyére került, frissen felszórt homokkal volt tele, várva, hogy a következő páros ringbe szálljon. Sajnos nem volt vörös. De hát ezen könnyen segíthetünk...
Szóval a lehetséges ellenfeleim egy kadmet, egy elf és egy saltusi. Ha az eddig levont következtetésekből indulunk ki, akkor a kadmet egy gyámoltalan anyámasszonykatonája lehet, az elf valamiféle törzsi rítusharcos, a saltusi meg... nos az előző ellenfele nem hiszem, hogy lábra áll még valaha.
Ha a kadmetet hívom ki, akkor én leszek az, akin szabadon lehet röhögni, mivel a leggyengébb ellenfelet hívom ki. Fajtámbeli, habár minden bizonnyal barbár és elkorcsosult, számításba sem jöhet. Így marad a saltusi. Mélyet sóhajtottam. Mikor lettem ennyire hajlamos az önpusztításra?
- Vállalom a kockázatot - mondtam magabiztosan a seguthnak - legyen Kerich.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Szomb. Okt. 08, 2016 1:09 pm

Inverthan - Tarassian

- Mi a ragyaverte-csigarágta-karattynyelte izé ez? - Tört ki belőlem akaratlanul is, ahogy a zötyögő valami felborított. Próbáltam elhaladtában belerúgni, de sajnos nem érte el a lábam. Valami páncélos bogárféle talán.
Meghallottam egy másik hasonló lény zötyögését is. A tőlem telhető leggyorsabban pattantam lábra, majd egy közeli, még látszatra úgy-ahogy egyben lévő asztal tetejére.
Nem akartam kapásból laestatba fordulni, mert kitudja, hogy sülne el az átfordulás, így aztán más megoldás után kellett néznem.
Körbe pillantottam a helységen hátha találok, valamit, amit fegyverként használhatok, vagy egy ablakot, amin elegánsan távozhatok a helységből. Az ajtót nem szívesen használtam volna. Arkmar előtt ugyanis nem szerettem volna gyengeséget mutatni, elvégre csak a félelem és az alázat tartotta mellettem. Kalauzként pedig felbecsülhetetlen az értéke.
Lélegzet visszafojtva vártam a valami közeledtét. Lábai kopogása túlsúlyozott kakukkos óraként mérték a távolságot, és talán hátralévő időmet is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 11, 2016 5:17 pm

Inverthan- Feladir

Körülbelül öt percbe fájt a hivatalos procedúra. A csapos meg sem próbálta lebeszélni Feladirt- úgy fest, nem ő volt az első forrófejű ifjonc, aki egyből a szamárlétra tetejére akart ugrani.
Azután, hogy bekerült az aláírása a könyvbe, a seguth segédei végigjárták mind a hat termet ( melyek láncszerűen követték egymást. A következő nyitott ajtaja jól látszott a pulttól, épp egy alacsony, törpenövésű fickó verekedett négy patkánnyal) és nemsokára kisebb csődület gyűlt, össze, hogy "megnézzék, ahogy átütik annak a kis báránypofájú mitugrásznak az állkapcsát a tarkóján". A közvélemény legalábbis valahogy így vélekedett.
A küzdőtér csakhamar készen állt. Kerich, a saltusi, egyenlőre még nem méltóztatott a ringbe lépni, az egyik asztal mellől figyelte unottan Feladir előkészítését, miközben ráérősen bort kortyolgatott.
A küzdőtér határait palánkfal jelölte, egyébként ebben a teremben a föld szintjén állt, nem emelték dobogóra. Körülbelül hat lépésszer hat lépésnyi nagyságú volt, nem nagyon adott teret akrobatikusabb mutatványoknak. Úgy tűnt, ez inkább afféle átmeneti csatatér, amit forgalmasabb napokon elbonthatnak, hogy helyet szorítsanak még pár asztalnak.
Az ifjú seguth, aki a belépéskor fogadta Feladirt, odakísérte a palán ajtótól távolabb eső oldalához, egész pontosan az ott álló sokat látott utazóládához.
- Itt leteheted a holmidat, jóuram. -készségeskedett az ifjonc- Vigyázni fogunk rá, efelől ne legyen kétséged. Fegyvert, köpenyt, inget és értékeket jobb kint hagyni, mint bent kockáztatni, hogy torpára menjen.
A közönség egyre nőtt. Úgy tűnt, mindenkit érdekel, hogy ver laposra a jelenlegi bajnok egy zöldfülűt. Mikor már vagy négytucatnyian voltak, Kerich is méltóztatott felkelni az asztalától. mindenféle ceremónia nélkül átlendült a palánkon, ingét a deszkákra dobta.
Ahogy Felirad is belépett a küzdőtérre, az ifjú seguth megrázott egy bádoghangú csengettyűt - a saltusi pedig azonnal támadásba lendült. Villámgyors ütés, egyenesen az elf állára célozva.


A hozzászólást Gemorick összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 11, 2016 5:50 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 11, 2016 5:29 pm

Inverthan- Tarassian

Nyilvánvaló előnyökkel jár, ha valaki egy fogadóban dolgozik: egyrészt könnyű megszerezni az asztalra-ugrálás készségét, másrészt a különböző kalandoroktól hall az ember egyet s mást. Többek között azt, hogy az a dolog, amire most egy besurranó vöröses fénysugár vetül, a teste alakjából, lábai számából, zakatoló hangjából, illetve fényes kitinpáncéljából kiindulva bizony egy izpodor lesz. Méghozzá társaságban.
Tarassiant a vészesen billegő asztal tetején érhette ez a felismerés, miközben az agresszív rovarféle lendületet vett, hogy most és mindenkorra asztalostól együtt elsöpörje a laert.
Sajnos a Síró Hölgy porral és sittel borított padlóján nem kallódtak szúró-vágó fegyverek. Viszont Tarassian feje felett alig egy méterre rozsdás vaskampó meredt elő az egyik épen maradt gerendából. Ha valaki nagyon akarta volna, akár négykézláb közlekedni is tudott volna a tetejükön. Persze a fák odvasak, szuvasak voltak, de aki bajban van, ne válogass...
RECCS!
A második izpodor teljes lendülettel belevágódott az asztalba, így frontálisan ütközött társával. Köztük a fa, és ha maradt test, szilánkokra zúzódott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 11, 2016 6:04 pm

Inverthan - Feladir


Az, hogy a seguth nem szólt semmit, csak bólintott, egy jó kezdet volt. Tehát nagyon nem nyúlhattam mellé. Azután eszembe jutott, hogy intézte el azt a barbár elfet. Kirázott a hideg az emlék hatására, és felmerült bennem, hogy ez talán nem is egy olyan jó ötlet. Vajon késő lenne visszalépni?
A válasz a kérdésre nagyon gyorsan megérkezett. Kisebb tömegféle képződmény keletkezett a küzdőtér körül, és az általános vélekedés szerint nagyon gyorsan veszíteni fogok. Biztató.
Nem sok holmim volt, amikor még Domhanon jártam-keltem, csupán egy pénzes erszény és a kardom volt nálam. Na meg persze a tíz aranyra feljogosító papír a Saltusi Lovagrendtől. Az erszénytől és a papírtól könnyen megváltam, de a kardomat nem nagyon akartam letenni. Hiába, száz év alatt hozzánőtt a szívemhez. De ez most egy pusztakezes harc lesz, úgyhogy egy mély sóhaj kíséretében óvatosan elhelyeztem a ládában. Nagyon reméltem, hogy valami "betyárbecsület" létezik itt is, mert semmi kedvem nem volt új fegyver után nézni.
Az előkészületek elvégezte után indultam is a küzdőtér közepére. Kicsi, nagyon kicsi terület, nem lesz hely nagyobb manőverekre. Feltételezhetően azért lett így kialakítva, hogy a felek csak és kizárólag a harccal foglalkozhassanak. És még árnyékból sincsen túl sok, amit felhasználhatnék. Az esélyek egyre csak romlanak...
Szinte rá se léptem a homokra, megszólalt a harc kezdetét jelző csengő. Saltusi létére ellenfelem meglehetősen gyorsan mozgott, ökle pedig arcom felé repült. Megpróbálom jobb kezemmel hárítani, majd bal hónaljam alá kapni a karját, miközben visszakézből halántékon vágom jobb kézzel. Ha ettől nem szédül meg eléggé ahhoz, hogy elessen, még a saját lábammal ki is rántom az övét alóla, hogy a földre kerüljön. Ha ez nem jön be és az ütés eltalál, akkor nem adom át magam a szédülésnek, egy hátrabukfenccel megpróbálok távolságot nyerni, majd a homokról elrugaszkodva elég lendületet nyerni ahhoz, hogy ellenfelemet a földre terítsem. Ha nincs elég hely a bukfenchez, akkor a palánkon megtámaszkodva oldalra gurulok, és megpróbálok a slatusi háta mögé kerülni, ahonnan egy egyszerű gánccsal a földre szándékozom juttatni. Mindenesetre a cél az, hogy Kerich a homokban hemperegjen, amíg én megfelelő távolságba húzódok vissza. Támadásaimat főleg a nyakszirtjére és a veséire irányítanám, miközben fölkelne.
Legalábbis ez az ideális eset. Ha egyetlen ütéssel kómába juttat az egy igen kellemetlen tapasztalat lenne...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 11, 2016 9:05 pm

Inverthan- Tarassian

Izpodorok?! Na de kérem, ha ez Inverthan, ezeknek nem puha, apró, nyomogatható, szelíd és illatos dolgoknak kellene lenniük? Ehhez képest kemények, nagyok, elkerülendőek és elképesztően büdösek. És rohamoznak!
Kétségbeesetten néztem körbe, hátha lóg egy láthatatlan kötélen egy mentőöv, de ehelyett egy rozsdás kampót találtam és hálát adtam érte az Égi lények. Nem is magasan volt, szinte elértem felnyújtózott kezeimmel. Gyorsan felszökkentem és tehetségem szerint próbáltam elkapni a kampót, majd felhúzni magam a gerendára.
Hát persze, hogy egy gyufás-skatulyányi szálka állt a kezembe. A vastag rétegnyi koszról nem is beszélve.
Nesztek, porcicák! Tépjétek szét a gonosz bogarakat!  
Lábaimmal hintázni kezdtem, majd jobb lábamat magasra lendítve próbáltam elkapni a gerendát, hogy aztán utána húzhassam magamat is.
Fentről alighanem jobban rálátok majd a dolgokra. Igazán kényelmes lenne, ha az egyik sarokban, aranyos csillogást fedeznék fel, méghozzá tompa fekete háttéren.
De hogy mit csináljak most, egy gerendáról függeszkedve, alattam zakatoló bogárizékkel, azt még bizony át kell gondolnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 11, 2016 9:38 pm

Inverthan- Feladir

Feladir tervei iskolapéldába illőek voltak, akár azon nyomban nyomtatásba adhatta volna a " tizenöt praktikus lépés kezdő ökölvívóknak" címmel. Mérlegelés, gondos tervezés, helyzethez mért reakciók, takarékos, praktikus mozdulatok.
Ha valaki csak meg akarja védeni magát fegyvertelenül, pontosan ez az a mód, ahogy küzdeni kell.
Ha valaki ökölharcból él... Nos, az egy egészen másik történet.
Kerich ütése nem magányosan érkezett. Az állütés igazából..nos álütés volt. A mozdulat felénél Kerich áthelyezte a testsúlyát és bal öklét Feladir gyomorszájába mélyesztette. A levegő elkeseredett szisssz-el tört elő az elf torkából. Amint önkéntelenül előregörnyedt, egy könyök csattant durván a nyaka és válla között, eltalálva az érzékeny ideget, aztán...
Semmi.
A közönség röhög.
A saltusi karba font kézzel, kérdő tekintettel várta, hogy az elf összeszedje magát.
- Minden rendben? - kérdezte, miközben szájszeglete felfelé rándult. Domhani kiejtése könnyed volt, hibátlan. Akcentusnak nyoma sem volt benne.
- Fújd csak ki magad nyugodtan. Nem sietünk.
A nézők közül többen a palánkot csapkodták nevettükben. Félúton visszatért a kitüntetett helyen ülő laer is. Lesajnáló mosollyal emelte teli borospoharát Feladir egészségére.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 11, 2016 9:54 pm

Inverthan- Tarassian
A váratlan egymásra találás végtelenül meglepte az izpodorokat. Megálltak egymással szemben, dühösen lengették csökevényes csápjaikat egymás felé, és zizegtek, sziszegtek, kattogtak. Feltehetően próbálták kitalálni, hová tette a másik azt az ízletes laert.
Az ízletes laer közben feljutott a gerendára, ami tiltakozó nyöszörgéssel sokallta a súlyát. Az aljas szálka, ami a tenyerébe mélyedt, kitartóan kapaszkodott a sebbe, talpa alatt pedig érezhette ahogy süpped a megrágott, korhadt fa felső rétege.
A gerendák hálózata mára már erősen hiányos volt, több leszakadt közülük, párat pedig már csak az Égi Lény kegyelme tartott a helyén. Persze az Éginek nyilván ennél jobb dolga is volt, úgyhogy annyira nem ügyelt a kérdéses gerendákra, hogy azok egy óvatlan lépés alatt ne szakadjanak le a fenébe.
A port leszámítva viszont olyan volt a hely, mintha kisöpörték volna. Sehol egy elhagyott kötélcsomó, hasznos zsebkés, vagy bármi. Viszont Tarassiannak ilyen madártávlatból feltűnhetett a pincelejáró-szerű nyílás, ami a helyiség legtávolabbi sarkában ásítozott.
Szemlélődését azonban nem nyújthatta túl sokáig: egy, a talpa alól kiforduló faszilánk lehullott a vitatkozó izpodorokra. Ha az apró darab valamelyik kitinnel borított hátat találja el, nyilván semmi nem történik. Azonban laer barátunk balszerencséjére, az egyik izgő-mozgó csápot trafálta el. Erre persze mindkét dög felfigyelt.
Újabb zizz-szissz futamok, majd az egyik izpodor nagy üggyel bajjal nekilátott, hogy felkapaszkodjon a z asztal roncsaira. A másik pedig a hátára. Szelvényezett testének első részét felemelte, hasán feltárult rusnya szájszerve.
tarassian még messze kívül esett a kalimpáló lábak hatáskörén. Ez pedig feltűnt az alsó izpodornak. A dög menten kifordult társa alól, és harsány klikk-klakkal a legközelebbi félig földre omlott gerenda felé spurizott. Egy perc és már megint a laer nyakán lesznek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 11, 2016 9:58 pm

Inverthan - Feladir


Álütés. Alábecsültem a saltusi kollégát. Egy gyomros, hogy kiszoruljon belőlem a levegő. Okos.
Hirtelen fájdalom a nyakamnál, utána sötétség.
Egy apró rándulással ébredtem fel. A közönség röhögéséből kiindulva, alig pár másodpercig lehettem kiütve, de úgy tűnik ez is elég volt ahhoz, hogy mosolyt csaljak a legtöbb néző szájára. Ez valahol már siker, nem?
Kellemetlen nyögések közepette felkönyököltem és vadul fújtattam. Semmim nem tört el, legalábbis, nem éreztem úgy. Ügyet sem vetettem a saltusi lesajnáló megjegyzésére, az agyam máris azon dolgozott, hogyan lehetne ezt a helyzetet a javamra fordítani. Jelenleg a földön vagyok. Kerich nem támad, tehát nem gondolja, hogy fenyegetést jelentek. Talán ezt az elbizakodottságot ellene tudom fordítani.
- Még csak... most... melegítek... be... - a nehézkes beszédet egyáltalán nem kellett szimulálnom, továbbra is nehezen kaptam levegőt. A földre vetettem magam, mint aki elájult.
Mindegy, hogy Kerich távozni készül vagy engem akar megvizsgálni, a terv ugyanaz: egy gyors mozdulattal átfordulok a hasamról a hátamra, miközben lábammal elkaszálom az övéit, ezután talpra ugrom és a korábbi gyenge pontokra támadok. Reméljük, hogy ezúttal jobban fog sikerülni...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Szer. Okt. 12, 2016 8:44 pm

Inverthan - Tarassian

Hasra feküdtem a nyekergő gerendán, hogy minél nagyobb felületen oszlassam el súlyomat, a korhadozó fákon. Fújtam egyet megkönnyebbülten, majd elkezdtem gondolkozni, hogy is jussak el a pincelejáróhoz, ami szinte csábítóan kacsingatott felém, rejtett titkainak feltárásával kecsegtetve.
Óvatosan, mindig csak egy végtagomat mozgatva, elkezdtem araszolni a pincelejáró felé. Adja az Égi, hogy ne szakadjak le, míg elég közel nem érek.
Lepillantottam üldözőimre és szinte megbabonázott cirkuszba illő akrobata mutatványuk. Vénségemre lehet feladom a békés hangszerkészítői munkát és kitanulok idomárnak. Vénségemre...eh... hisz újra eszembe jutott családi átkom, ami aligha engedi, hogy békében öregedjek meg, bárhogy is szeretném.
De hogy itt mennyi a por! Lépten-nyomon belemegy az orromba, hajamba és szemembe. Elégedetlenül tüsszentettem egyet, majd hátra ráztam loboncomat. Így láthattam meg végül, hogy a két sziszegő és fújtató tank új taktikához folyamodott. A ragyaverte-mindenüket!
Meggyorsítottam kúszásomat, remélve, hogy még időben érek a pincelejárat fölé és vethetem bele magam, mentesülve a kellemetlen társaságtól.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Csüt. Okt. 13, 2016 8:14 pm

Inverthan- Feladir

Az orvostudomány és a verekedés igazából nem is nagyon áll távol egymástól, ha az ember jobban belegondol. Minél régebb óta csinálja valaki, annál hatékonyabban tudja felmérni az egyes ütések okozta kárt-és annál gyorsabban szúrja ki a szimulánsokat.
Kerich megállt Feladir vállánál, horkantott és az elf feje mellett a porba köpött.
- Kelj fel, Füles. A végén még rádszámolnak.
Ahogy a saltusi számolt is vele, megjegyzése tettekre ösztönözte Feladirt. A lábkaszáló mozdulat más esetben váratlanul érte volna, így viszont a közelebb lendülő láb térdére irányzott pokoli erejű rúgás megakasztotta a mozdulatot. Perzselő fájdalom cikkant fel az elf térdéről a gerincéig, majd végig a hátán. Az új sérüléstől jó pár pillanatig köpni-nyelni nem tudott.
-Nyírjad mán' ki, Ker! - kiabált be valaki.
- Ja! Ja! Ne vesztegessed rája az idődet!
- Lépj a fejére aztán jöhet a következő!

A tömeg zajából kivált az elegáns laer lágy baritonja.
- Ha eltöröd a nyakát, háromezret adok a testért.
Kerich a palánkhoz sétált, rá sem hederített Feladirra.
- Nyugalom, cimborák. Kezdő vérét balszerencse ontani.


A hozzászólást Gemorick összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Okt. 13, 2016 9:11 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Csüt. Okt. 13, 2016 8:24 pm

Inverthan- Tarassian

Az egyik Izpodor némi szerencsétlen kapickálás után feljutott a gerendára. Az örömtől fickándozni kezdett, a társa pedig belerohant a potrohába. Sipítás, zizegés, kattogás. Az egyes számú izpodor ( egy okkal sötétebb színű), lefordult a gerendáról és a hátára fordulva evezett a levegőben. Társa győzelmének teljes tudatában sietett fel az enyhe lejtőn, és célba vette az ízletes, meleget árasztó, puha és leves laert. Persze a laestat nagyobb falat lenne, de ejh, milyen nehezen elejthető! Szerencsére ez a rovar nem szenvedett nagyzási tébolyban és úgy döntött, beéri Tarassiannal, úgy ahogy van.
A társa közben sikeresen hasra küzdötte magát, és zavartan, csápjait billegetve kezdett körözni a laer alatt. Úgy festett nem nagyon akaródzik neki újra akrobata babérokra törni, és megelégedett azzal, ami majd lehullik neki.
Társa már elég közel járt ahhoz, hogy megszerezze neki a vacsora örömét: a zakatoló ízeltlábú rátért a laer privát gerendájára és két első lábpárát felemelve Tarassianra csattogtatta rusnya szájszervét.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Csüt. Okt. 13, 2016 9:33 pm

Inverthan - Feladir


- Gah! - hagyta el a számat egy nyögés, amint a rúgás a térdemhez ért. Acélból vannak ennek a csontjai vagy mi?!
Eddig azt feltételeztem, hogy csak nyers erejénél fogva vezeti a ranglétrát, de ezek szerint ő lehet itt a legtapasztaltabb. Rendesen belenyúltam, már megint...
És most ott áll a palánknál, háttal nekem, és nem tudok rátámadni, mert a lábamat kell ápolnom. Egyszerre töltött el dühvel és csodálattal a dolog. Magabiztosságban nincs hiány részéről, az egyszer biztos. De le kellett róla vennem a szemem, hogy a térdemmel foglalkozhassak. Első ránézésre nem tűnt úgy mintha eltört volna, de ahhoz, hogy ezt biztosan tudjam vagy rá kellene állnom, vagy levetni róla a ruhát. Az első opció sokkal kecsegtetőbben hangzott, főleg egy ekkora nézőközönség előtt.
Lassan, óvatosan kezdtem el feltápászkodni. Bal láb... Jobb láb... aztán esés.
Ez kérem szépen minimum szalagszakadás és ha szerencsém van, akkor csak megrepedt a csont. El kell ismernem, a saltusi nagyon jól tudta mit csinál. Most már biztosra vettem, hogy amennyiben akarta volna, ugyanúgy végeztem volna, mint az előző delikvens, aki kiállt vele.
Még egyszer megpróbáltam felállni, ezúttal figyelve arra, hogy jobb lábamra ne helyezzem rá a testsúlyomat. Odabicegtem Kerich mellé, és mivel nem voltam benne biztos, hogy milyen mozdulat lenne udvarias, az emberek által annyira kedvelt kéznyújtás mellett tettem le a voksomat.
- Több van benned, mint ami elsőre látszik. Feladom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Pént. Okt. 14, 2016 10:21 pm

Inverthan - Tarassian

Ez már bizony nem tréfa! Nekem senki sem mondta, hogy ezek tudnak gerendára is mászni. A vészesen közeledő kitines látványa végül is gyorsabb közlekedésre ösztönzött. A hasmánt kúszást négy kézlábra cseréltem, hogy némi előnyre tehessek szert, majd görnyedt futásra váltottam, továbbra is a pincenyílás felé haladva. Azonban az Izpodor még a gerendákon is gyors volt. Megrúgni nem mertem, mert Geliar-beli kalandorok elmeséléseiből rémlett, hogy nem tanácsos a csápjaikkal kontaktust létesíteni, bár azt már nem tudtam miért. Így aztán új pályára állítottam magam, (még szerencse, hogy ez a tető többsávos ) egy igazán szépen kivitelezett ugrás képében, ami az egyik párhuzamos gerenda felé irányult. Csizmás lábam elhagyta a korhadozó gerendát.
Ó az Égi lebernyegére, engedd, hogy sikerüljön! Gondoltam magamban, szálltamban.
Fejben még olyan egyszerűnek tűnt. Egy elegáns szökellés, amellyel a másik gerendán termek, üldözőmet hátrahagyva. Egy finom landolás, botlás, vagy megingás nélkül. Majd az utam folytatása a némán ásítozó pince felé, amelynek pereménél újra földre szállok, majd a föld alá is.
Persze mindez aligha lesz ilyen szép a valóságban...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Hétf. Okt. 17, 2016 9:34 pm

Inverthan- Feladir

Kerich némi habozás után elfogadta a parolát, biccentett kurtán az elf felé, majd átugrott minden további ceremónia nélkül a palánkon. A közönség éljenezett, hurrázott épp csak a vállukra nem emelték. Feladir meg ott maradt egyedül, elfeledve, egy hasogató, feltehetően repedt térdkaláccsal, illetve a nyakszirtjén cikázó égető fájdalommal.
- Uram...uram, jól vagy? - zökkentette ki az elfet állapotának tüzetesebb felméréséből az ifjú seguth segéd. Óvatos aggodalommal méregette Feladirt, a láda tetejére már kikészítette a veterán holmiját.
- Egészen kitűnő a felcserünk, uram, ha szükséged lenne némi segítségre. vagy ha bármi másban szolgálatodra tudunk lenni, ne habozz szólni.
A küzdőtér előtti placc hamar kiürült: a vendégek visszatértek az italaikhoz, még a laer is beszélgetőtársara akadt egy másik flegma, hófehér ruhás saltusiban.
Úgy fest, a mérkőzés csupán szórakoztató intermezzo volt, ami hamar kiment mindenki fejéből, Feladirral egyetemben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Hétf. Okt. 17, 2016 9:49 pm

Inverthan- Tarassian

A sípcsont igen kényes jószág: nem szereti, ha lendületből hozzácsapják egy gerendához. Az ilyen esetekben vérmes és azonnali tiltakozásba kezd, amíg az elkövető nem vezekel könnybe lábadt szemmel, diszkrét szitkokat mormolva az alkalmatlan ácsnak, aki a gerendát ilyen alkalmatlan helyre telepítette.
Ha Tarassian Repülése ilyen rossz véleményt váltott ki a saját lábától, képzelhetjük, hogy mit szólt a hoppon maradt Izpodor. Ide-oda szteppelt a gerendán, idegesen kereste: hova tűnt a vacsorája? Ez kérem példátlan! Felháborító! Hát milyen a kiszolgálás ebben a fogadóban?!
Tarassian tehát átmenetileg biztonságba került, és amint tűrhetőre csökkent a lábának sajgása, tovább is indulhatott merész tervének következő fázisa felé: a pincelejáróhoz.
Nos, ordas nagy szerencséjére, szinte egyenes volt az út előtte, és úgy tűnt, a kitinpáncélos kis barátainak még kell némi idő, mire kiötlik a megváltozott helyzet megoldását.
A pincelejáróhoz egészen közel volt egy lejtősen félig leszakadt gerenda, ami még épp-hogy elbírta egy vékonycsontú laer súlyát. A gerenda alatt, a padló kockakövei között ott ásított a lejárat: normális esetben sötétnek kellett volna lennie, de ez fittyet hányva a pinceajtók szokásaira, enyhe zöldes fényben fürdött, pár ujjnyival felette zöldes páraréteg úszott. Lépcső helyett ingatag tyúklétra vezetett a mélybe, fokai mintha nedvesen fénylettek volna valamitől.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Hétf. Okt. 17, 2016 10:02 pm

Inverthan- Velirad

A viadalszervező volt olyan kedves, és az ifjú seguth vadász rendelkezésére bocsájtott egy régi cirokseprűt. Cirokkal már nem sokkal rendelkezett, így a seprű funkciót sem nagyon tudta ellátni, de ha minden kötél szakad, egy jó bot is meg tud menteni helyzeteket.
Ahogy Velirad, immár egyedül, kezdte maga mögött hagyni a belvárost, úgy vállt Inverthan egyre lakatlanabbá, kietlenebbé, fenyegetőbbé.
Egy fertály órával később kiszáradt folyó felett futó hídra érkezett. Alant, a szeméttel telehintett mederben méretes, zöld patkányok marakodtak egy tetemen. Már csak a két láb volt felismerhető, de a ruhacafatokkal kevert véres zsigerek hamar elrettentettek volna bárkit a további vizsgálódástól. Odébb, látszott a vaskos, embermagas cső, ami a szövevényes csatornahálózatba vezetett.
A kissé omladozó hídon túl hármas elágazás várta seguth barátunkat: jobbkéz felől, a házak mögött látszottak a temető rég elhagyott dombjai; a középső út, odahaza, Domhanon, lepukkantabb kereskedők, templomok és kórházak környékére vezetne; balra pedig pár félig lerombolt tető mögül kopasz fák ágai integettek Velirad felé.
A szobor, amit hajszol, bárhol lehetett. A peremkerült bővelkedett rejtekhelyekben, az eldugott boltoktól, az elf vagy seguth negyeden át, egészen a halálgödrökig- elvégre Inverthan nem olyan helynek tűnt, ahol Domhan megvetett szórakozási formáinak nincs helye.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Granvuld Batressa
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Káoszmágus
Mana:
120/120  (120/120)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 18, 2016 1:06 am

Inverthan - Granvuld

Granvuldnak hirtelen eszébe jutott egy gondolat, mely akkor ütött szöget eblé, mikor hallotta a Gariavni Ezaritinad nevet újra. Pláne akkor, mikor a steampunkosított zombiszerű izé nem a rovart vételezte szemre, hanem őt. A fekete embert.

"Épp csak hazaviszem ezt, megvizsgáljuk, felboncoljuk, aztán visszahozom és a tiétek."
A káoszmágus keze óvatosan kardja markolatára terelődött. Nem tudta, hogy milyen képességek birtokában lehetnek ezek ketten, de úgy döntött, hogy saját kezébe veszi az irányítást. Domhant ismeri valamelyest, kiismeri magát. Nincs szüksége kísérőkre.
- Én a magam részéről itt kiszálltam - felelte hideg határozottsággal Granvuld. - Egyedül szeretném folytatni kutatásomat a kijárat után.
Ha pedig megpróbálnak neki ellentmondani...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 18, 2016 11:10 am

Inverthan - Feladir


"Mi van, ha senki nem hal meg vagy sérül meg súlyosan, akkor már nem olyan jó buli?" gondoltam rosszallóan. Bár lehetséges, hogy inkább hálásnak kéne lennem. Ha senki nem emlékszik rám, akkor a barbár elfeket sem tudják felém irányítani. Ami kifejezetten jó.
Csakhogy akadt egy kis bökkenő. Ugyebár "vért ontottunk" az aréna homokján, de a kijutásomnak eddig se híre se hamva nem volt semerre. Lehetséges lenne, hogy valóban vért kéne fröcskölni a homokra? Kinézem az igazi kadmetekből...
De az is lehet, hogy rosszul gondolkodtam idáig. Itt minden a fordítottja annak ami Domhanon van. Az elfek barbárok, a seguthok kedvesek, ami ott illegális sport, az itt egy elég népszerű szórakoztatási lehetőség. Lehetséges lenne, hogy a kijutást elősegítő tárgy maga is a fordítottját jelentse? Ebben az esetben nem vörös homokot kell keresni... hanem egy zöldellő erdőséget!
Ez két lehetőséget jelent: a Domhan határában elterülő erdők, illetve a Portálok lugasa. Így belegondolva, nem is hülyeség...
Merengésemből a seguth segítő rántott vissza a jelen szörnyű valóságába. Gyorsan odabicegtem hozzá (már amennyire ezt sérült lábam engedte), átvettem a holmimat és elfogadtam, hogy meglátogassam az orvosukat. Reméltem, hogy nem kell sok időt ott töltenem, most hogy van egy új potenciális megoldás Inverthan elhagyására.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   Kedd Okt. 18, 2016 9:50 pm

Inverthan - Tarassian

Ez fájt. Nem kicsit.
Acléan fülehegyére! -ordítottam fel magamban- Hogy rohadt volna az orrod kétévesen a jégszekrény fogantyújára! Falt volna fel egy falkányi kóbor bestia! Akadt volna torkodon egy kémény! Állt volna abba a tökfejedbe a saját gyalud! Hát miért nem bírtál normális tetőt építeni?!
Persze jól tudtam, hogy mindez felesleges, én néztem el az ugrást. De ki bírja megállni, hogy hosszan ne szitkozódjon, mikor így beveri a lábát? A teljes elfojtása, amúgy sem egészséges. Frusztrációkhoz vezethet, ami lássuk be az én esetemben nem ajánlott.
Egy háromlábú laestathoz hasonlatosan érkeztem meg a gerendára, majd botladoztam tovább a lejtős gerendáig. Felmértem a helyet és a pincelejárót. Talán elbír a gerenda. Ha nem, hát nagyot puffanok és rám vetik magukat az izpodorok. Ebben az esetben aligha maradna más választásom, mint a laestat. Ha rendesen érek földet természetesen megpróbálom a tyúklétrát, bármilyen gizda is. Eszemben sincs fejel ugrani egy gödörbe.
A gerenda végénél leültem, hogy a két éves laer gyerekekhez hasonlóan lecsúszdázzak a gerendáról. Csakhogy engem nem az anyám várt lent kitárt karokkal, hanem két szelvényezett izé vagy egy toxikus ködöt eregető sötét kazamata. De az izgatott örömet sem éreztem, ami a lejtőre lepillantva fogja el a gyereket, inkább csak a gyomromat szorongató vasmarkot és a nyugtalanul járkáló laestatot érzékeltem.
Még egy nagyot sóhajtottam, majd előrébb csúsztam, sorsomat a véletlenre és egy ingatag gerendára bízva, csakhogy azután villámgyorsan leereszkedhessek egy számomra egyáltalán nem tetsző, sőt kifejezetten ellenszenves lyukba.
Magamban morogtam az Égi lényhez, hogy ne egyből a lyukba essek, és ne legyen mindenem tele szálkával mire le érek. Csúszás közben pedig már fel is készültem a landolásra, és arra hogy minél hamarabb bevessem magam a pincébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Inverthan Peremkerületei   

Vissza az elejére Go down
 
Inverthan Peremkerületei
Vissza az elejére 
2 / 6 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Kisebb Világok :: Inverthan-
Ugrás: