A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 -=A főtér=-

Go down 
SzerzőÜzenet
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: -=A főtér=-   Hétf. Aug. 22, 2016 7:50 pm

Egy négyzet alakú, macskaköves tér közepén egy domhanihoz hasonló szökőkúttal. A tér négy sarkában egy-egy kékfa áll, alattuk többszemélyes padok vannak felállítva, hogy az árnyékban megpihenhessenek a megfáradt gyalogosok. Körben kisebb-nagyobb standokon árulják portékáikat a kézművesek és egyéb kereskedők.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Severtir
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Felemelkedett
Mana:
1125/1125  (1125/1125)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: -=A főtér=-   Vas. Dec. 18, 2016 2:12 pm

Egy jótét lélek - Luna Adrastea Moon

A főtérre érve Luna tekintete végig siklott a négy hatalmas kékfa alatti padokon. Szerencséje volt, a négyből csak két padon ültek, de a kettőből is az egyiken két hölgy beszélgetett. Láthatólag a piacról jöttek, mivel mindkettejük lába előtt teli kosarak pihentek. A másik padon egy fiatal elf ült, meglehetőst feszes tartásban. Csakúgy sütött róla az idegesség. Sötét haja szokatlanul hosszra volt meghagyva, ruhái minősége és szabása jómódról árulkodott. Feje szinte állandóan forgott, ahogy Lunát kereste a főtéri forgatagban. Határozottan jobban illett rá a Gerhvidt név, mint a két nőre a szomszédos padon.
A papnő, miután kiszúrta a nyugtalanul ücsörgő fiatalelfet megindult felé. A négy fa közül ez esett tőle a legtávolabb, a tér átlósan elhelyezkedő csúcsán volt. Míg átvágott a tömegen Gerhvidt is észre vette. Felpattant, hogy megigazítsa ruháját, majd gyorsan meggondolta magát is vissza is ült. Láthatólag nem tudott mit kezdeni magával, kezeit is tétlenül tette ide-oda, míg végül ujjai ropogtatásával foglalta le őket.
- Üdvözletem Papnő. - hajolt meg ültében,mikor Luna odaért. Majd hebegni és tátogni kezdett, de láthatólag egyelőre nem tudott más értelmest kinyögni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
-=A főtér=-
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Vidathar :: Központ :: Gardol-medence :: Flabadora-
Ugrás: