A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Fogadó a Sárkány szárnyához

Go down 
SzerzőÜzenet
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Fogadó a Sárkány szárnyához   Hétf. Aug. 22, 2016 7:49 pm


A portálcsarnokból kilépve, az első épület, amivel szembe találjuk magunkat, egy háromemeletes fogadó, bal oldalán egy kisebb sikátorral, mely a hátsó istállókhoz vezet. Terméskőépület, ránézésre sok szobával, hiszen a második és a harmadik emeleten rengeteg ablakot lehet számlálni. Amint átlépjük a küszöböt és a kékfa padlón koppan a lábbelink, a pult mögött álló Nathamir, a csapos, széles mosollyal fogad bennünket. Balra található a lépcső az emeletekre, jobbra a közös terem, ahol le lehet ülni iszogatni a kör alakú asztalokhoz, hallgatni a zenészeket, akik egy kis pódiumon foglalnak helyet a kandalló mellett vagy akár táncolni a meghagyott üres helyiségben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Severtir
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Felemelkedett
Mana:
1125/1125  (1125/1125)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a Sárkány szárnyához   Szomb. Dec. 03, 2016 8:41 pm

Luna Adrastea Moon - Egy jótét lélek

A Sárkányszárny fogadó sosem volt egy nyugalmas helység, ez már elhelyezkedéséből is adódott, de a megszokotthoz képest most aránylag kevés vendég tartózkodott az ivóban.
Luna még az előző éjszaka érkezett a portálvárosba és első dolga volt, hogy kivett egy különszobát a fogadóban. Egy rövid ámde laktató vacsora után, amit a söntésben fogyasztott el a többi vendég körében, végül nyugalmas álomra hajtotta fejét, aránylag kényelmes ágyában.
Azonban a mai reggele nem indult valami fényesen. Arany papnői övének nyoma veszett. Helyében csak egy hanyagul összehajtogatott és láthatólag sebtiben firkantott levelet talált. A papír maga rossz minőségű volt, inkább csak a szegényebbek használtak effélét, de a tinta színe és a kézírás biztos, de kecses vonala ellentmondott ennek.

" Először is bocsánatát kérem mélyen tisztelt Papnő, hogy ilyen csúf cselhez kell folyamodnom, de nagy teher nyomja vállaimat és mindenképpen szükségem van a segítségére. Kérem, találkozzunk reggel a főtér egyik kékfája alatt. Ígérem szándékom tisztességes, így kérem, ne szóljon az őrségnek. Bizalmam jeléül megadom nevemet így az ön kezébe is jut zálog. Gerhvidt Fahlod."
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Luna Adrastea Moon
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf papnő
Mana:
125/125  (125/125)
Játékmód: Békés

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a Sárkány szárnyához   Vas. Dec. 18, 2016 8:06 am

A portálvárosba tegnap érkeztem, sötétedésre ezért is kellett az napra kivennem egy fogadóban szobát magamnak, valamint rendeltem egy kiss ételt, amit hamar elfogyasztottam, egy kiválló társasággal. A fogadóban, színte alig volt pár személy, de a hangulat még így is jó volt. Rövid ételem elfogyaztása után, hamar aludni térek, a viszonylag kényelmes ágyba, de elötte még levetkőztem, és mindent szépen össze hajtva teszek egy székre, s aludni térek.
A mai napom viszont nem indul valami jól, mikor észre veszem, hogy a arany övem eltünt, de a helyén egy levelet találok. A papír eléggé rossz minőségű, és a tinta színe amivel a levelet írták, arra engedett következtetni, hogy az illető eléggé szegényes lehet, de a írása viszont erre rá cáfol. Párszór elolvasom a levelet, majd össze hajtom és a zsebembe teszem azt. Lefelé indulok a fogadóba, ahol derűs mosolyal üdvözlöm a fogadóst.
- Jó reggel jó úram, látom a sárkányok vigyázzták míg aludt. Nekem még mára dolgomvan, de vissza fogok jönni. - Mondom a fogadósnak, és azzal megsem várva, hogy mondjon valamit, tovább mendtem ki a szabadba. Pontosan tudom, hogy hova is tartok, utam egyenesen a főtérre vezet, ahol a levél írója vár. Amint oda érek, tekintetemmel az illetőt keresem, aki a levelet írta. Amint megtalálom, megindulok felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Severtir
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Felemelkedett
Mana:
1125/1125  (1125/1125)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a Sárkány szárnyához   Vas. Dec. 18, 2016 2:11 pm

Egy jótét lélek - Luna Andrastea Moon

Nathamir meglepődve köszönt Luna után.
- Milyen sietős... - morogta az orra alatt. De nem volt benne semmi bosszúság.- Legalább nem marad a szoba üresen.

Kalandod 'A főtér'-en fog folytatódni. Ott találod a következő mesélői reagot is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Fogadó a Sárkány szárnyához   

Vissza az elejére Go down
 
Fogadó a Sárkány szárnyához
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Vidathar :: Központ :: Gardol-medence :: Flabadora-
Ugrás: