A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Csatornarendszer

Go down 
SzerzőÜzenet
Severtir
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Felemelkedett
Mana:
1125/1125  (1125/1125)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Csatornarendszer   Vas. Aug. 07, 2016 7:43 pm

Domhan egyik nevezetességének is beillene, de ritkán szoktak efféléknek csodájára járni az emberek. Hogy őszinték legyünk, rendszerint el is felejtik, hogy a város alatt milyen komplex és bonyolult hálózat húzódik meg, ami a kényelmüket biztosítja.
De hogy miért is lehet a csodájára járni?
Elsősorban azért mert egy építészeti remekmű. Tágas folyosói, tökéletesen kiépített elvezetői, kecses ívű boltozatai, karcsú támpillérei, hatalmas katedrálisnak is beillő vízgyűjtői ámulatra késztetik az ide leereszkedőket. Márcsak azért is mivel a csatornarendszer építője és tervezője igazi művész volt, aki úgy gondolta ennek a művének is tökéletesnek kell lennie. Ezért aztán senki ne lepődjön meg, ha vízköpő szobrok vagy bonyolult faragások tekintenek rá a falakról.
Másodsorban azért, mert meglepően tiszta az egész. Az elvezetőket és a folyosókat úgy tervezték, hogy egy csepp kellemetlen eredetű anyag se fröccsenjen szét, valamint, hogy a legnagyobb esőzésekben is megbirkózzon egy Domhannál másfélszer nagyobb város szennyével. Valamint a csatornákat rendszeresen karbantartják és tiszttják az ottani dolgozók. A csatornák mellett vastag, tiszta és száraz utak húzódnak, amit a legtöbb helyen stabil korlát övez, így a baleseteknek is minimális az esélye.
A csatorna emellett könnyű és gyors útvonalat biztost használóinak. Azt hiszem nem fog senki sem meglepődni, ha azt mondom a saltusiak kezében van a csatornajáratok, kanálisok és zárórácsok 90%-nak a kulcsa. Persze vannak folyosók és járatok, amiket nem tartanak az ellenőrzésük alatt, ezeket rendszerint az alvilág különböző szereplői veszik tulajdonukba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Csatornarendszer
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Domhan-
Ugrás: