A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Kadmor Nagytemploma

Go down 
SzerzőÜzenet
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Kadmor Nagytemploma   Vas. Aug. 07, 2016 3:47 pm

Nos, tulajdonképpen nem is olyan nagy templom...de ha figyelembe vesszük Admorak épületeit, azért elég tekintélyes hely, bár nem igazán üt el a többi háztól, legalábbis első ránézésre. Ennek az az egyszerű oka, hogy Kadmor templomát majd' háromnegyed részig a földbe ásták, Az árnyas, pinceszerű helyiségben mindig hűvös van, annak ellenére, hogy rendszerint sokan tartózkodnak bent.
A helyiség majdnem teljesen üres, leszámítva a dongaboltozatos mennyezetről lógó vörös és arany fényű lámpásokat és a terem közepén magasodó felajánlásdombot, aminek valahol mélyén ott van Kadmor faragott, embermagasságú szobra, ami már vagy ötven éve teljesen eltűnt a rengeteg hadizsákmány, totem és fétis alatt. Jelenleg a teljes domb több mint három méter magas, és széltében majdnem betölti a termet. A szokás azt kívánja, hogy Kadmor követői minden sikeres harci tett után hozzanak ide felajánlást, úgyhogy az adományhegy napról napra növekszik.
Idegeneket csak vonakodva engednek be, és nem érdemes semmit sem zsebrevágni Kadmor ajándékaiból, elvégre ezért a bejáratnál álló őrök szó nélkül kardélre hányják a vétkest.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kadmor Nagytemploma
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Terakh :: Admorak-
Ugrás: