A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 -= Kadmet fegyverek=-

Go down 
SzerzőÜzenet
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: -= Kadmet fegyverek=-   Hétf. Aug. 01, 2016 5:32 pm

Kadmet fegyverzet:

A kadmeteket ifjú koruk óta harcolni tanítják így nem csoda, ha a fegyverkovácsaik is kiemelkedőek. Tradicionálisan ikerfegyverekkel harcolnak, tökélyre fejlesztették a kétkezes harcmodort. Az alábbiak közül minden kadmetet kiképeznek az Ousan vagy az Elgan használatára.

Közelharci fegyverek:

Ousan: A kadmetek legklasszikusabb fegyverei az egyenes pengéjű, edzett acélból készült ikerkardok, az Ousan. Egyszerre alkalmas lovas és normál forgatásra. Minden Kadmet megtanulja használni, ehhez persze el kell sajátítaniuk a kétkezes vívás minden csínját-bínját. Az Ousan pengék kicsivel rövidebbek egy méternél, markolatukat csontból készítik és lófarokforgóval díszítik.
Ár: 4500 arany

Tezmut: A félelmetes Kadmet csuklókések bronzból készült, félhold alakú karra csatolható pengék. Főleg párbajokban használják. Kialakításából kifolyólag nehéz vele halálos sebet ejteni, ezért kimondottan kedvelt a pozíciókért folyó küzdelmekben. A Domhanon orgyilkosként működő Kadmetek ennek egy íveltebb, hosszabb változatát használják szívesen.
Ár: 2000 arany

Elgan és Muz'rek: Az Elgan egy Ousanhoz hasonló, de ívelt pengéjű kard, ami mellett gyakorta használják a Muz'rek nevezetű horogkést, amit lefegyverzéshez használnak igen hatékonyan.
Ár: 4500 arany

Tulerol pengéi: Alkar hosszúságú, keskeny, kétélű ikerpengék. Érdekes sajátossága, hogy egyik éle sima, a másik recézett. Egyszerre használható közelharcban és dobókésként. Minimum négy párat hordanak maguknál Tulerol követői.
Ár: 600/pár

Háromágú terelőkorbács: Hivatalosan nem fegyver, de ezzel is meg tudja védeni magát egy igazi Kadmet harcos. A bőrrel borított hosszú nyél három rövid fonott szíjban végződik, mindegyik végén ólomgolyó. Emberen borzasztó csúnya sebeket ejt.
Ár: 1100 arany
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
-= Kadmet fegyverek=-
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Képességek és Fegyverek :: Fegyverek és páncélok-
Ugrás: