A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Saya Whitehill

Go down 
SzerzőÜzenet
Saya
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Bérgyilkos
Mana:
120/120  (120/120)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Saya Whitehill   Csüt. Nov. 12, 2015 10:22 pm

Név: Saya
Nem: Nő
Faj: Ember
Ország: nemzetiség: angol / származás: Domhan

Jellem: Mit szeretnél, ki legyek? Lehetek kurtizán, előkelő kisasszony, tolvaj, koldus. A választék végtelen. Csak bökj rá egyre, és én előadom úgy, hogy nem fogsz hinni a saját szemednek. Ja, hogy a valós jellememre vagy kíváncsi? Fogós kérdés. Egyfelől egy jólnevelt kisasszony vagyok, aminek a szüleim látni akarnak. Tisztelettudó, halk beszédű, visszafogott, szolíd mosolyú, aki képes a kifinomult társalgásra, mindig betartja az etikett szabályait, figyelmes, kedves és bájosan szégyenlős. Mondhatni ártatlan, bár ez hazugság lenne, szóval inkább felejtsd el. Ez vagyok én, legalábbis az egyik részem, hiszen tizenöt év nevelését semmi nem tudja felülírni. Másrészről viszont az az emlékeimből kitörölhetetlen éjszaka megváltoztatott. Kettészakított. Újjászülettem általa. Legalábbis egy részem. Az szókimondó, bohó, kacér, ha kell; melegszívű és számító, kegyetlen és megbocsátó egyszerre. A céltudatosság és önzés úgy gondolom mindkét énemet érinti, ahogy a kedvesség is. Viszont hajlamos vagyok lobbanékony lenni, főleg ha úgy érzem megsértettek, megaláztak, sárba tiportak, és olyankor nem jó az utamban állni. Szeretem a szüleimet, de most már sokkal inkább otthonomnak érzem az Alvilágot, ahol segítettek Önmagam lenni, és túllépni azon az éjszakán. De az biztos, bárki bántaná bármelyik családomat is, az nem menekülhet. A nyomába szegődök, az árnyéka leszek, és a legváratlanabb pillanatban kínálom meg a torkát a késemmel, akár még az ágyban is. És akkor még nagyon finom és nőies vagyok, mert ennél sokkal drasztikusabb gondolatok is hajlamosak megfordulni a fejemben egy-egy elvadultabb pillanatomban, teszem azt, hogy a beleit kihúzzam a gyomrán át, egy apró lyukon keresztül, lassan, komótosan, hogy minél tovább szenvedjen.

Kinézet: Nem vagyok egy égimeszelő, viszont cserébe fürge vagyok. Alig ütöm meg a százhatvanöt centit. A testalkatomra azt mondanám szemet megragadó. A több éves edzés meglátszik, nincs rajtam egy csepp felesleg sem, csak finoman munkált izmok. A mozgásom kecses, könnyed, mintha csak táncolnék. A hajam kékes-lilás - festett -. Alapjáraton szőkésbarna lennék. A szemem színe valahol a kék és a szürke között teng-leng, bár én többségében szürkének mondanám.

Felszerelés: 5 dobótőr, 2 rendes tőr

Manaszint: 120
Pénzösszeg: 3680 arany

Képesség:

Homály: Egy adott területen a varázshasználó csökkentheti a fény erejét, kisebb körben akárt teljes sötétséget is létrehozhat, ami csak számára átlátható
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Saya Whitehill
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Karakteralkotás :: Adatlapok-
Ugrás: