A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 -=Kapuvárad=-

Go down 
SzerzőÜzenet
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: -=Kapuvárad=-   Csüt. Nov. 12, 2015 9:57 pm

Pedig a Laerek kreatívak szoktak lenni névadás tekintetében. Tényleg... de kapuvárad valahogy nem és nem sikerült. Kapuvárad igazság szerint egy hosszú, répa alakú település, két hepehupás domb közé ékelődve. Igazából egy hatalmas piactér az egész, állandó lakossága körülbelül százöt fő, plusz a Laer őrség, akik lássuk be, nem törik magukat azért, hogy a portál tökéletesen biztonságos legyen. Ezért is lehetséges, hogy Laederran egyfajta csempészparadicsom, ahova igazán nem nehéz behozni semmit. Kivinni? annál inkább! Ugyanis ha az őrök nem is, a céhek zsoldosai nagyon alaposan ellenőrzik, hogy csak olyan áru juthasson át a kapun, aminek a gazdája szépen lefizette a céhmesterének a részesedését.
A házak barátságosak, faluk gondosan meszelt, tetejük vidáman vöröslik. Rengeteg a növény, rengeteg a haszon és háziállat és rengeteg a Laer is.
Kapuvárad leghíresebb vendéglője az Oroszlános Kádláb ahol már pár aranyért vehetünk magunknak ágyat éjszakára. A műintézmény tulajdonosa Eloiogrian Asturan, aki híres hirtelen természetéről és térdi érő égővörös szakálláról (pedig még csak negyven)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Pént. Nov. 13, 2015 8:29 pm

Ceirran Carason, Tarassian - Egyszer fent, másszor lent

A laer duó érkezése teljesen feltűnésmentesen zajlott... volna, ha az egyik túlbuzgó határőr nem döntött volna úgy, hogy márpedig ő megcselekedi azt, amiért fizetik. Azaz nem fizetik. Mindegy.
Szóval a szóban forgó őr (nevezetesen Lodéran Amalios) úgy érezte, hogy az évben egyszer meg is kellene tenni azt, amit a munkaköri leírásában megfogalmaztak: átnézni a belépő és kimenő polgárokat. Említésre sem méltó az a tény, hogy ez senkinek sem tetszett. Valószínűleg a laer duónak sem, de én azt nem tudhatom, én csak narrálok. Lodéran mindent megtett, hogy a lehető legkedvesebben bánjon velük, azonban ezzel csak annyi baj volt, hogy a procedúra ideje sokszorosára húzódott. Minden egyes tárgyat jó alaposan átvizsgált, miközben próbált egy kisebb társalgást összehozni.
- Ó, a Geliarban dolgoztok? Az nagyon jó hely, én is sokat voltam már ott!
- Messze van a hegység. Vittetek magatokkal elég ruhát?
- Nem kicsi ez a fejsze favágáshoz?

Természetesen ennél jóval több kérdés is elhangzott, de az unalom elkerülése végett ezek most nem fognak felsorolásra kerülni. A felhalmozódott sor természetesen nem vette jó néven, hogy a mi duónk nem halad semerre. Egyikőjük durván Ceirran vállára csapva adott nyomatékot "Haladjatok már!" felkiáltásának, mire sokan követték példáját, mígnem az egész tömeg azt nem kezdte skandálni, hogy "MI LESZ MÁR?!"
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Pént. Nov. 13, 2015 8:58 pm

Hogy egyes lényeket, személyeket mi ösztönöz satnya érzelmeik világgá bocsájtására, kicsit mindig is rejtély volt számomra. Ha valaki jókedvű mosolyogjon,mert a mosoly megéri, hogy megmutassák, na de azt, hogy milyen lelki nyomorult, ne testálja már rámásokra is. Ha siet, hát menjen, de ne fárasszon már másokat, a saját kicsinyes kis problémáival.
Hátra fordultam a hőzöngő sorhoz. Felvontam az egyik szemöldököm, és lepillantottam a mögöttem levő kereskedőre. Na igen, laer vagyok,méghozzá magas laer, állam majd  a mellkasomat érte.
- Jó uram -szólítottam meg- kérlek légy oly jó és belső frusztrációdat tartsd meg magadnak vagy zúdítsd arra, aki megérdemli és ne zaklass vele más utazókat, akik ugyanolyan elszenvedői a helyzetnek mint te. Értem én, hogy sietsz, hogy kisebbségi komplexusod van, a nejed félrelépéseiről nem is beszélve, de hacsaknem az anyósod haldoklik és épen rajta állok, nincs okod az én nyugalmamat megzavarni. Köszönöm, istened áldása legyen veled az utadon, szép napot!
Visszafordultam. Reméltem végre abbahagyja a pattogást. Eddigi tapasztalataim sajnos nem tettek a kereskedők jó barátjává, sőt mi több enyhe ellenszenvvel viseltettem fajtájuk iránt.
A határőr még mindig piszmogott. El se hiszem, hogy pont minket kellett kiszemelnie. Elvégre mit árthat két fiatal laer? Mégis mit gondol,mészárolni jöttünk? Laederranra? Vagy szökött elmebajosok vagyunk? Na jó, ez már közelebb van az igazsághoz,hiszen mindketten legalább félig azok vagyunk, tehát ketten kiteszünk egy egészet.
- Barátom,kérlek, hadd menjünk tovább, nem szeretnénk tovább alkalmatlankodni,márpedig jó páran úgy vélik , hogy azt tesszük. Nem vagyunk se szökött fegyencek, se gyújtogatók, se térítők de még elmebetegek sem. Azt el ismerem, hogy nem gyakori hogy valaki fát vágni jön ide,pláne egy házi, tűzifa aprító baltával, de mindketten még csak tanuljuk a mesterségünk. A fa miatt sem kell aggódni, lefizetünk minden illetéket, vámot és adót , sőt öt másik csemetét ültetünk helyette, csak hadd menjünk már!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ceirran Carason
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Muzsikusa
Mana:
165/165  (165/165)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Pént. Nov. 13, 2015 9:40 pm

Hogy miért nem bántam, hogy a határőr felforgassa minden holmimat? Nem is tudom. Talán túl jól esett, hogy végre Laederran édes levegője tölti meg a tüdőmet. Gyümölcs és virágillat, ha az ember eltekint kapuvár birkaszagától és a mögöttünk tolakodó mosdatlan kereskedőktől. Nyilvánvalóan NEM voltak Laerek. A határőr azonban annál inkább tetszett. Vele együtt lelkesedtem másfél kurta percig a Geliarért, megtárgyaltuk a várható időjárást a hegyekben, és biztosítottam vidáman, hogy remekül fogunk boldogulni az alul méretezett baltánkkal is. Amúgy meg kedves, hogy aggódik.
Miközben én udvariasan elcsevegtem az őrrel, Tarassian teljesen váratlan tünetet produkált a mögöttünk feltorlódók méltatlankodó kiabálására.
Kiakadt.
Tarassian Kiakadt, pedig engem inzultáltak tettlegesen. Amit teszem hozzá, fel sem vettem. Úgy tűnik, kivételesen felcserélve osztották nekünk a birkatürelem és a farkasindulat kártyáit.
Leesett állal hallgattam Tarassian röpke monológját és egy pillanat erejéig atyai büszkeség melengette szívemet. Magam sem mondtam volna szebben.
- Tarassian...- vigyorodtam el, és barátom vállára csaptam.- Vendégem vagy egy körre. Mit egyre? Kettőre! nem hittem, hogy valaha ezt mondom, de mégsem kell rólad teljesen lemondanom! Fejlődőképes vagy!
Miután végre túlestünk a vámvizsgálaton, ha kellett az általvetője szíjánál fogva rángattam el a portáltól cimborámat.
- Gyere, megkeressük a legközelebbi gyászdarázskaptárat. Milyet szeretnél? Teherbírót vagy valami fürgébb jószágot?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Szomb. Nov. 14, 2015 7:49 pm

Ceirran Carason, Tarassian - Egyszer fent, másszor lent

Lodéran is megérezte, hogy a sor bizony egyre türelmetlenebb, ezért felgyorsította a vizsgálatot. Tarassian röpke kis kirohanása úgy látszott elérte a hatását, és a sor lecsillapodott, de igazán csak akkor lélegeztek fel, mikor Ceirran elrángatta onnan társát.
A faluban javában zajlott az élet, kereskedők kiáltoztak, portékájukat árulva, vásárlók mászkáltak fel s alá, kézműves mesterek készítették termékeiket a laederrani nap lágy fényében. Egy szóval átlagos laer hétköznap, egy átlagos laer falucskában. A duónak azonban nem sok ideje volt a látvány és a hangok befogadására: egy alacsony termetű kromat lépett elébük, arcán barátságos mosollyal.
- Üdv! Van időtök beszélni egy kicsit a sárkányok jóindulatáról és hatalmáról?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Szomb. Nov. 14, 2015 8:09 pm

Ó a nyüzsgő városok... ! Újra eszembe jutott amikor még tizenéves fejjel rohangáltam az utcákon és spontán járókelőket zaklattam, hogy segítsenek már a családom felszabadítani az átok alól. Rendkívül bugyuta gyerek voltam ....
Aztán elém toppant a kromat.
Első reakcióm a félméteres hátraugrás volt. Jó, hogy nem kiáltottam fel.
Egy kromat térítő... nem lesz egyszerű menet....
- Ó már hogyne volna... más vágyam sincs... - és már ragadtam is meg Ceirran karját és erőteljesen tovább tuszkoltam magam előtt az utcán. Hátra se nézve nyomakodtam tovább a tömegen keresztül.
- Ne fordulj meg,ne nézz sehová csak előre,ne mozdulj, és tégy úgy mint egy halott, aki megtanult járni. A következő sikátoron majd elfordulunk jobbra, utána még egyszer jobbra , be egy kerítésen és onnan már jók vagyunk. - szűrtem fogaim között cimborámnak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ceirran Carason
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Muzsikusa
Mana:
165/165  (165/165)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Szomb. Nov. 14, 2015 8:23 pm

Történelem könyvbe való esemény következett: Szót fogadtam Tarassiannak. Sajnos a magam idején én is gyakran belebotlottam kromatokba a Hóbortos utcáin és annyival nem lehet lerázni őket, hogy igen, mint minden jó Laer, én is hiszek az Égi Lényben, aki történetesen egy rohadt sárkány, és aki történetesen a ti hitetek istene is. Nem. Ilyenkor mindig alaposan be akarták bizonyítani nekem, hogy az egy Égi az bizony eretnekség, ideje lenne csúnyán elszégyellnem magam és mondjuk spontán rituális öngyilkosságot elkövetnem, teszem azt egy rohadt nagy kőrakás tetején, vagy mondjuk egy szimpatikus máglyán. Valahogy sosem volt rá kedvem.
- Bocs, sietünk. - vigyorogtam meglehetősen kínosan a kromatra, és nem is kellett Tarassian támogatása, magamtól is lelkesen szaporáztam.
- Az utca végén balra! - sziszegtem neki, közben erősen füleltem, hogy hallom e magam mögött a kromat lépteit. .- Arra van a legközelebbi istálló. Felpattanunk egy darázsra és már itt sem vagyunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Szomb. Nov. 14, 2015 9:34 pm

Ceirran Carason, Tarassian - Egyszer fent, másszor lent

A kromat nem tágított. Követte Tarassianékat, sőt miközben mellettük haladt is folyamatosan beszélt.
- Ó, szóval ti mozgás közben szerettek beszélgetni! Nem is baj, én sem vagyok már formában, nekem is jót tesz. Ti laerek olyan jól tudjátok, hogy mi kell a kromatnak!
- Na de, akkor térjünk is a tárgyra. Tudtátok, hogy a sárkányok jóindulata által adatott meg nekünk a portálok használata? Ki lenne még képes ilyen hatalmas tettet végrehajtani? Hát ki más, mint a sárkányok!
- És azt tudtátok, hogy a sárkányok az erőszakos áldozatokat szeretik? A főpap a megmondhatója, minden este elbeszélget Nádurral, a nagy feketével, aki először teremtetett meg a világban!
- Nézzetek az égre! A nap az igazából a sárkányok tüzes lehellete! Mi másért adna nekünk ennyi fényt és meleget?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Szomb. Nov. 14, 2015 9:51 pm

Lassan a kromat felé fordultam, menet közben.
- Szóval szereti az erőszakos áldozatokat ? - vigyorogtam rá. - És mondd, hogy is kell ezeket ,pontosan végre hajtani,igazán kíváncsi lettem a formulára. Tudod eszembe jutott , hogy milyen régen is áldoztam a Nagy sárkányoknak,és talán most itt lenne az ideje. - Akkor próbáljunk ráijeszteni. Szemeim a laestat alakom sárgás-narancs színét vették át, majd célzatosan a kromatra tekintettem. Szemeimben éhség csillant. -és mondd csak , számít, hogy milyen az áldozat? Vagy egy egyszerű kromat is megteszi aki az utamba áll?- már láttam a kaptárépületét.
Tehát bárhogy is legyen megmenekültünk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ceirran Carason
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Muzsikusa
Mana:
165/165  (165/165)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Szomb. Nov. 14, 2015 9:58 pm

Bölcs, és nagyon elfojtott mosollyal léptem hátrébb, és nyugodtan szemléltem mi lesz belőle. Szegény Kromat. Azt hitte egy átlagos, nyugodt, kedves és békés laert kapott el. Mekkorát tévedett.
Tarassian monológja meggyőző volt, és fajunkhoz oly annyira nem passzoló aggresszivitás ijesztő. De komolyan. Még jó, hogy én nem féltem tőle.
- Nem is tudom, azt hiszem van valahol egy áldozókés a szütyőmben. - készségeskedtem, amjd a Kromatra villantottam a mosolyom.- Hogy' szeretnéd? torok vagy szív? Nem tudom, hogy a nagy sárkány melyiket szereti jobban. De talán felvilágosíthatsz előtte.
Aztán megláttam a kaptárépületet, és úgy döntöttem, nem éri meg még jobban belemenni a játékba. Úgyhogy az utca vége felé löktem Tarassiant.
- Szóval, ha majd visszafelé jövet megkeresünk, hogy megfelelő módon feláldozhassunk. Addig felajánlunk az Istalrini templomban egy sütőtököt a fejed helyett. Nem hiszem, hogy a sárkányoknak fel fog tűnni a különbség.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Vas. Nov. 15, 2015 7:33 pm

Ceirran Carason, Tarassian - Egyszer fent, másszor lent

A kromat nem adta fel, még a fenyegetések hallatán sem, tovább mondta a magáét. Mint azt már előző megszólalásából is hallani lehetett, képes volt mindenféle ökörséget összehordani, csak azért, hogy egy kis figyelmet kapjon. Durván megragadta Ceirran karját, Tarassiant pedig egy laza mozdulattal félrelökte.
- Na idefigyelj te nagyszájú ficsúr. Ha még egyszer gúnyt mersz űzni az egyetlen igaz hitből az eretnekeknek kijáró büntetést fogod kapni! Megértetted?! MEGÉRTETTED?!
Nehéz volt megállapítani, hogy amúgy is vörös arca miért mélyíti színét. Lehet, hogy csak egyszerűen ideges volt, lehet, hogy épp manát gyűjtött, és tűzkristálya megfestette, de az is lehet, hogy mindkettő. Mindenesetre a színe nem tartott tovább egy pillanatnál. Miután eszébe jutott, hogy nem otthon van, elengedte Ceirrant, de arckifejezéséből nem engedett. Szeméből sütött az izzó harag és a megvetés. Sarkon fordult és elviharzott.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Vas. Nov. 15, 2015 8:15 pm

- Leráztad! Ceirran, te megcselekedted a lehetetlent! - törtem ki nevetésben. -Na irány a kaptár amíg még van bennem elszántság, mert ha az eltűnik az életben fel nem pakolsz egy olyan izé hátára.
- Amúgy mennyi a bérlése? - kérdeztem aggódva, nem készültem túl sok kiadásra. - És mennyi az út a hegyekig? És elbírnak egy fát?
A kaptár épülete előtt azonban megtorpantam. Mély zümmögés hangzott ki, a szárnyak állandó suhogása. Rovarlábak karistoltak a földön, csáprágók motoztak, és mellső izéik állandóan csápjaikat simogatták.....
- Ceirran....
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ceirran Carason
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Muzsikusa
Mana:
165/165  (165/165)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Vas. Nov. 15, 2015 8:32 pm

Büszkén kihúztam magam, megvillantottam legmagabiztosabb mosolyom.
- Tessék. Ez a tehetség, barátom. ha elég pofátlan vagy, bármit elérhetsz.
Még egy fél percig figyeltem, ahogy a kromat eretnekekről puffogva távolodott, majd pár lépéssel beértem Tarassiant. a jelek szerint igencsak sietett az kaptár irányába.
- Nyugi, egy perc és már fel is pattanhatsz egy szépségre. - vigyorogtam rá. Ami azt illeti én imádtam gyászdarázson utazni. A repülés, a szabadság, az érzés, amikor kavicsokat dobálsz harminc méter magasról egy tóba... horgászt csak egyszer találtam kupán.
A kaptárok zaját már egész messziről hallani lehetett. A gyászdarazsak nyugalmi állapotban is elég zajosak tudtak lenni.
- Hm.. nem is tudom. Istalrinban legrosszabb esetben ötven volt egy fuvar per darázs. Úgyhogy nem fogunk emiatt tönkre menni.
A kaptár nagy, fehérre vakolt épülete már ott magasodott előttünk. A zümmögés már olyan hangos volt, mint mi magunk. Kiskölykösen elvigyorodtam, annyira izgatottá tett a repülés kilátása. Tarassian viszont ledermedt. Türelmetlenül felsóhajtottam, megragadtam a karjánál fogva és a kapu felé húztam. Az udvar csaknem üres volt. Egyetlen fullánkozó járkált ott egy vödörrel.
- Hahó! - rikkantottam felé vidáman. - Szeretnénk két kitűnő darazsat bérelni, úgy számolom, három napra. Lehetőleg teherbírót.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Kedd Nov. 17, 2015 7:24 pm

Ceirran Carason, Tarassian - Egyszer fent, másszor lent

- Egyszerűbb lenne akkor inkább hármat bérelni! - válaszolta a fullánkozó - Kettő poroszka és egy málhás. És akkor még ki sem fáradnak.
Elsietett két nyeregért, miközben osztott-szorzott, hogy mennyibe is fog ez kerülni. Mikor visszatért, már kész adatokkal állt a páros elé.
- Szóval, ha csak kettő lesz, három napra, akkor az összesen 300 arany, de ha rám hallgattok, akkor inkább hármat béreltek. Ugyan az ára felszökik 375 aranyra, de a málhás jobban fogja bírni. Igaz is... Mit is fogtok szállítani vele?
Eddig nem igazán figyelt oda, hogy kikkel is beszél, de amikor Tarassian kifehéredett arcára tévedt a szeme egy kicsit meglepődött.
- Te... mi baja a barátodnak?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Tarassian
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Hangszerkészítője
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Kedd Nov. 17, 2015 8:16 pm

Megbabonázva figyeltem az óriási, izgőmozgó, szöszmötölő, szőrős szörnyeket.
- Nos, az igazat megvallva, semmit nem értek a témához, Ceirrannal ellentétben, tehát rábízom a választást.- egy pillanatra sem vettem le a szemem az óriás darazsakról a végén még képesek lennének valami elvetemültre és galádra. - Mondjuk ez attól függ, hogy egybelehet-e őket kapcsolni, hogy együtt cipeljék a súlyt? Elbírnak ezek egy kidöntött fát?
- Ami azt illeti, borzasztóan félek tőlük, gyerekkorom óta. -
válaszoltam Ceirran helyett. - Most viszont nincs más választásunk, ha időben akarunk elintézni mindent. Nincs esetleg egy szelídebb darab? Vagy öregecske?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ceirran Carason
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: A Geliar Muzsikusa
Mana:
165/165  (165/165)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Csüt. Nov. 19, 2015 5:54 pm

Egy jó percig töprengtem. Igazából nem kért olyan vészes árat, és kijött volna a költségvetésünkből, de Tarassian elől titkolt tervem, hogy mikor Istalrinban megállunk, kicsit elrángatom szétnézni a Hóbortos Vadalmában, megkövetelt némi beáldozható pénzmagot. Végül azért győzött a józan ész.
- Akkor legyen három. Ha van a szürke lábú fajta, annak külön örülnék. az istalrini állományból mindig azokon repültem. Persze, kibírjuk, ha nincs.  - villantottam fel legbizalomgerjesztőbb mosolyomat. A szürkelábú gyászdarazsak egy fokkal nagyobbak voltak, mint a nem nemesített fajták, ráadásul sokkal gyorsabbak. Gondoltam, mivel elég masszívak, többet is bírnak el, mint egy sima fekete.
Megcsóváltam a fejem és elég lemondó képet vágtam. Tökéletesen megértettem a fullánkozó értetlenkedését. Gyászdarázstól félni..egek...
- Hiába győzködöm..- tártam szét a karom. - Már csak abban reménykedem, hogy a repülés jobb belátásra téríti.
Amíg a Fullánkozó a "paripáink" után járt, előkotortam az erszényemből az aranyat.
- Majd Istalrinbann rendezzük .- biccentettem Tarassian felé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Talamh
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Föld Őrzője
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   Kedd Nov. 24, 2015 9:15 pm

Ceirran Carason, Tarassian - Egyszer fent, másszor lent

Folytatás: Istalrin/Gyászdarázs kaptárok, következő reagjaitokat kérlek oda intézzétek!

(Pénzügyeket ne felejtsétek rendezni!)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: -=Kapuvárad=-   

Vissza az elejére Go down
 
-=Kapuvárad=-
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Laederran-
Ugrás: