A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 -=Vízmágia=-

Go down 
SzerzőÜzenet
Tiarnaí
Főadminisztrátor
avatar


Adatlap
Rang: Világteremtő
Mana:
5000/5000  (5000/5000)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: -=Vízmágia=-   Szomb. Júl. 25, 2015 4:01 pm

Víztenyér: A használó bevonja a kezét vízzel, amivel könnyedén meg tud fullasztani bárkit, akinek az arcára nyomja a tenyerét.
Tanulható: 100 manán

Vízpáncél: A használó egy hatalmas burkot von maga köré vízből, ami így megállítja vagy lelassítja az érkező lövedékeket/csapásokat.
Tanulható: 170 manán

Vízoszlop: A varázsló nagy mennyiségű manát lövell a levegőbe, majd elvégzi a varázslatot, és egy nagyon-nagy nyomású vízzuhatagot zúdít ellenfeleire. (átmérő: 2m)
Tanulható: 225 manán


Árhullám: A használó egy 5 méter széles és 5 méter magas hullámot indít el előre, ami elsodorja az ellenfeleket. (hatótáv 10m)
Tanulható: 200 manán

 Vízi kígyó:
 Ez egy kisebb mennyiségű vízzel történő, leginkább tánclépésekre hasonlító támadó sorozat. A varázsló létrehoz egy nagyjából 2 liternyi vízből egy kígyó alakú folyékony fegyvert, amit kecses, jól hangolt lépések közepette lenget, így csapkodva az ellenfeleit. Nem sebez túl nagyot, de nagyon könnyen lehet vele mozogni, és erősen kifárad az ellenfél aki ez ellen a technika ellen harcol.
Tanulható: 240 manán

 Vízi Piton:
Az előbbi technika nagytestvére. A mozgás sokkal lassabb és töredezettebbé válik, mivel már nem 2 liter hanem 20 liternyi vizet mozgat a használó. Ezzel képes ledönteni áldozatait, vagy akár csontokat törni, és ideális védekezésre is.
Megkötés: Vizi kígyó ismerete!
Tanulható: 270 manán

 Buborék:
A víz alatti légzést teszi lehetővé. A használó egy gömböt hoz létre a feje körül, amiben a levegő bennmarad, ellenben a külső víz nem hatol be. Ezzel a technikával 5 percig lehet len maradni. Több buborék is létrehozható, amit a varázsló magával visz a víz alá. Ezekből a gömbökből is maximum 3 plusz hordozható!
Tanulható: 120 manán

 Kapszula:
egy teljesen vízből álló gömb. Lényege, hogy ha valakinek a fejére húzzuk, akkor az belefullad, mivel amikor megpróbálná leszedni magáról, a kezei átmennek a vízen, de nem mozdítják el a gömböt.
Tanulható:120 manán

 Vízi talp:
A vízen járást biztosítja ez a képesség. Mikor a varázsló egy olyan talpat növeszt a sajátja alá vízből, amivel képes sétálni nagyobb vizek felszínén.   
Tanulható: 130 manán

 Vízlabda:
A varázsló egy teniszlabda méretű gömböt hoz létre, amit kénye-kedve szerint dobálhat az ellenfelére. Nem sebez nagyot, de hátráltatásra tökéletes.
Tanulható: 120 manán

 Vízgolyó:
Az előbbi nagyított változata. Ezzel akár már csontot is lehet törni, habár a mozgása lassabb, mint kistestvéréé. A méretei megegyeznek egy kosárlabda méretével.
Tanulható: 170 manán

 Túltöltés:
A képességhez fizikai kapcsolatra van szükség az áldozat és a használó között. A varázsló az elszenvedő egyik testnyílásán keresztül hatalmas mennyiségű vizet pumpál be, egészen addig, amíg az a nyomástól szét nem reped. Fájdalmas és meglehetősen gusztustalan képesség.
Tanulható: 250 manán

 Tűzápor:
A varázsló nagy mennyiségű vizet lő fel az égbe, mely amikor lehullik leginkább esőre hasonlít, noha a cseppek iszonyat kicsik, és olyan gyorsak, hogy könnyedén átszúrják az embert.

Tanulható: 300 manán
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://domhan.hungarianforum.net
 
-=Vízmágia=-
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Képességek és Fegyverek :: Mágia-
Ugrás: