A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Mirya Lartamyr

Go down 
SzerzőÜzenet
Mirya Lartamyr
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Mester
Mana:
125/125  (125/125)
Játékmód:

TémanyitásTárgy: Mirya Lartamyr   Csüt. Okt. 01, 2015 8:47 am

Név: Mirya Lartamyr
Nem: Nő
Faj: Elf
Kor:26

Jellem: Ha az elfekre azt mondják arrogánsak akkor ez rá hatványozottan igaz. A végtelenségig öntelt, arrogáns és beképzelt. Utál másokkal fizikai kontaktusba lépni és ha teheti kerüli is az ilyesfajta érintkezést. Ennek oka egyrészt, hogy szerinte ezt a fajta „megtiszteltetést” a másik félnek ki kell érdemelnie másrészt rendkívül érzékeny  a rendre és tisztaságra. Mindent rendszerezve tart és ezt elvárja másoktól is valamint nem érintkezik semmilyen számára ismeretlen eredetű dologgal (kész szerencse, hogy létezik kesztyű is.) Viszont ennek ellenére kifejezetten érdekli a környezete, legalábbis megfigyelés szintjén. Ez a fajta érdeklődés szinte mindenre kiterjed, más fajokra, lényekre állatokra, azok szokásaira és viselkedésére stb… és mindezekről feljegyzéseket készít magának. A mágia tudományán kívül viszont még az alkímia az ami a szívéhez közel áll, kifejezetten szeret kísérletezgetni és megfigyelni a különféle növények, gombák és miegyebek hatásait ( persze szigorúan csak másokra vonatkozva, ő maga sose inna meg semmit amiről előzetesen már nem próbált ki máson vagy nem ismeri a pontos eredetét.) Megfigyelőként még érdemes kiemelni a különféle művészeti ágak iránti érdeklődését. Festészet, költészet, szobrászat miegyebek. Úgy tartja ez is egyfajta kapu egy adott egyén személyiségének megismeréséhez.

Kinézet: Külsőre talán ezek a jellemvonások nem is mondhatóak meg (legfeljebb az öltözködése árulkodhat erről hisz mindig kesztyűt visel, a ruhai mindig a teljes testet eltakarja ha másként nem is egy átlátszó bársony lepellel és nem ritkán hord a fején csuklyát.) A közéletben használt ruhatárát többnyire selyem és bársony viseletek teszik, fehér, vörös, kéké és olykor fekete színben viszont mindig egy színben mutatkozik sosem keveri őket. Hosszú, hamu szőke haja egész a hát közepéig leér ami őt maga tökéletes párosításnak tart a mélykék szemével. Sápadt bőre viszont kevésbé hat előkelőnek ahogy az első pillanatban tűnő félénk, visszahúzódó tekintete sem épp a valódi személyiségére ad következtetést ami nem csoda hisz igyekszik ezeket a jellemvonásokat magába tartani így kívülálló szemmel egy csendes, félénk de mosolygós leányzónak tűnik de a szemfülesek azért könnyedén kiszúrhatják azt a hamis kis mosolyt az arcocskáján.

Felszerelés:
Egy utazó válltáska (ennek állandó tartalma)
 - Írószerek
 - kettő- három darab Pergament tekercs
 - három különféle jegyzetfüzet. (lény, környezet, növényzet)
Egy nyaklánc közepén kék borostyánkővel díszített amulettel
Kékfa rövid íj

Manaszint:
125

Pénzösszeg:
3500

Ismeretek:
Vízmágia
Íjászat
Alkímia
Növényismeret-természetismeret
Domhani nyelv
Megfigyelés

Ismert varázslatok:
Vízlabda:A varázsló egy teniszlabda méretű gömböt hoz létre, amit kénye-kedve szerint dobálhat az ellenfelére. Nem sebez nagyot, de hátráltatásra tökéletes.
Tanulható: 120 manán

Módosítás ideje: 2015. 10. 01
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Mirya Lartamyr
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Karakteralkotás :: Adatlapok-
Ugrás: