A Világok közti Világ (Béta fázisú FRPG)
 
HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés

Share | 
 

 Achorch Ach Andar utcái

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 20, 2017 12:52 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

Versairen mozdulatlanul figyelte Feladirt, arca rezzenéstelen maradt, csak valami apró, büszke villanás jelezte a tekintetében, hogy elégedett. Pár szót mormolt az anyanyelvén, majd megragadta Feladir kezét. Sebzett tenyeréből még mindig bőven patakzott a vér, mikor az elf sebére szorította.
- Agvarisan Adachrat ark'Feladir.
A szótagok úgy peregtek a seguth nyelvéről, mint apró, hegyes jégdarabok. Nyirkos, vértől iszamós keze vaskapocsként szorította Feladirét, vérük lassan elkeveredett tenyereik alkotta odúban, ragadós, lassan alvadó enyve összetapasztotta a bőrüket. Elfünk ereiben furcsa, perzselő érzés futott végig, gyomra hirtelen felkavarodott, keserű epe öntötte el a száját, félig emésztett ebédje a torkába szökött. Veréb kékacéllal fertőzött vére tüskés indaként fúrta be magát a testébe, Feladir manája kétségbeesett hévvel kavargott a minden oldalról taszító anyag támadására.
Aztán Versarien elszakította a kezét, és megszűnt minden nyomás. Csak a hányinger maradt és a fülében dörömbölő vér hangja. Aztán Verébé.
- Üdvözöllek, testvérem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 20, 2017 7:13 pm

Négyezer szó a kövekre


Veréb szorítása enyhén szólva is acélos volt, tekintete olyan elszánt, mint még soha. Mintha egyenesen a belsőmbe látna. Igyekeztem magam is hasonló kiállást magamra ölteni... egészen addig, amíg a kékacél a véréből nem keveredett az enyémmel.
- Agvarisan... Adachrat... - nyögtem erőtlenül. Az egyetlen dolog, ami a talpamon tartott az Versarien vasmarka volt. Éreztem, ahogy a kékacél végigfut az ereimben, ahogy eltaszítja magától a manaereket. Szinte észre sem vettem, hogy emésztőrendszerem felmondja a szolgálatot. Az izmaim lángoltak, mintha három napi kemény edzés után tartanék még egy kis ráadást. A fejemet majd' szétvetette a fájdalom, a látásom elhomályosult, és egyáltalán nem voltam biztos benne, hogy ez a kiszökő könnyeim miatt van-e. A lélegzetem akadozott. Egyszóval az egész testem tiltakozott a kékacél ellen. Vajon emiatt őrülnek meg a bányarabok? A bilincs kidörzsöli a csuklót és a bokát, a vér pedig feloldja ezt a természetellenes anyagot. Az állandó fájdalom biztosan kikezdi még a legbiztosabb elméjű elfeket is.
Veréb végül elengedte a kezemet. Azon nyomban el is estem. Négykézláb próbáltam kezdeni magammal valamit, de nem bírtam a rám törő hányingerrel: a reggeli epével bevont, félig megemésztett maradéka kezeim között landolt a földön. Sokkal jobban nem éreztem magam, de legalább a fejfájásom elmúlt, átadva a helyét a szédülésnek. Hátamat a kőnek vetve ülő pozícióba kecmeregtem és zihálva csak annyit mondtam:
- Fene esne... a kékacélos véredbe... testvér.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 20, 2017 7:50 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

A kő hideg volt, rücskös, helyenként éles, de legalább szilárd. Ez sajnos nem volt elmondható a környező tájról, ami stabil alföldhöz méltatlanul úgy ficánkolt, mint vadászgörény a kaptárfosztó fogai között. Ha maradt volna még valami Feladir gyomrában, az is nyomban kikívánkozott volna a hullámzó, szeszélyesen görbülő tér látványára. Kész szerencse, hogy az első környi gyomortisztítás alapos munkát végzett, így ha elfünk lehunyta a szemét, egész elviselhető lett a világ. Az ereiben lassan csillapodott a kékacél keltette buzgás, csak valami különös, meghatározhatatlan hűvösség maradt utána.
Kicsivel később Feladir halhatta, ahogy Veréb leereszkedik mellé. Helyezkedett egy darabig, majd bőr súrlódott bőrön, valami papír zörgött, aztán a következő pillanatban fanyar gyógynövényszag töltötte be a levegőt, felkúszott az elf orrába, le a torkán, megtöltötte és lecsendesítette háborgó gyomrát.
- Meg lehet szokni, bár az első pár alkalommal tényleg nem nagy élmény. - Veréb hangján hallatszott, hogy mulat Feladir állapotán, de a fene essen bele... az a növény, olyan volt, mint egy tiszta isteni kinyilatkoztatás egy súlyos hitválságban küszködő kromat számára.
- Ezért kell elkerülni, hogy ilyen szép karperecekkel ajándékozzanak meg, fivérem.
Ha Feladir felnézett, egy olyan Verébbel találta szemben magát, amilyet eddig még nem ismert. Tekintete nyugodt volt, arcán egy mosoly árnyéka játszott. Igaz, elnéző és kicsit beletörődő mosoly volt, olyasmi, mint amivel a nagymamák néznek menthetetlenül ostoba unokájukra, aki épp negyedszerre próbálja ki, mi történik, ha megpróbál kiinni egy egész csupor olajat, de attól még tagadhatatlanul ott volt.
- A legjobb lesz, ha jársz egy keveset. - emelkedett fel a seguth. - A mozgás segít, hogy friss vér kerüljön a tagjaidba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Kedd Márc. 21, 2017 8:28 pm

Négyezer szó a kövekre


Hálás voltam a kő hűsítő érintéséért. Bármennyire is kényelmetlen volt nekitámasztani a hátamat, sikerült találnom egy kicsi zugot, ahol megpihentethetem a fejem, és ez most mindennél többet számított. A lüktetés a fejemben enyhült, de a szédülés csak nem akart elmúlni. Lecsuktam a szemem, hátha segít valamit. Teljesen olyan érzésem volt, mintha egy viharos tengeren hánykolódnék egy kis csónakban.
Észre sem vettem, hogy Veréb mellém telepedett,. Nem tiltakoztam, amikor leerőszakolta a torkomon a gyógynövény teáját. Háborgó gyomrom úgy fogadta be, mint az édes mézet. Egy pillanatra el is kábultam, de Veréb megjegyzése béklyóiról visszarángatott a tudatosság állapotába. Hirtelen eszembe jutott, amikor a saltusiak megbilincseltek Domhanon. Az egy kis kellemetlenségnek érződött jelenlegi állapotomat tekintve.
- Igen... Lehet, hogy igazad van... - helyeseltem, amikor Versarien javasolta, hogy próbáljak egy kicsit mozogni. Szerencsétlenül talpra kecmeregtem, majd egy hirtelen egyensúlyvesztés és kapálózás után a kőre támaszkodva tettem egy lépést előre. Közben hangosan fel is szisszentem, mivel én balga a bal kezemmel nyúltam a támaszték felé. Elrántottam a kezem, mely egy újabb egyensúlyvesztéssel járt, és ezúttal nem voltam elég gyors hogy megtámaszkodjam valamiben. Csak abban reménykedtem, hogy nem a hányásomban fogok landolni, amikor földet érek...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Kedd Márc. 21, 2017 8:58 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

Feladir esése nem volt olyan kecses, mint ahogy egy izgalomtól elaléló ifjú dáma omlik el a kerevetén, sokkal inkább ahhoz hasonlított, ahogy egy sörétes puska elé került kacsa zuhan a kövek felé. Igaz, kicsit kevesebb volt a hápogás és a toll.
Veréb az utolsó pillanatban kapott utána, pont azelőtt, hogy frissen szerzett fivére kis híján szétzúzta a koponyáját egy alantas szikladarabon. De hiába mozdult a seguth egy lecsapó melgort sebességével, csak Feladir hajába sikerült belemarkolnia.
Szerencsére ez épp elégnek bizonyult a szabadesés megfékezéséhez, bár az a roppanás, és az égető fájdalom ami a nyakába villant, olyasmi volt, amit Feladir a "halál előtti közvetlen élmények" kategóriájába sorolt volna. Aztán jött a következő stáció: minta tompa szekercékkel próbálták volna lenyúzni a fejbőrét, lehetőleg érme nagyságú darabokban, egyenként.
Ezután már csak a kő volt hátra. Szinte megnyugtató volt az tompa, visszhangos fájdalom, ami a földbecsapódással érkezett. A szürke saltusi ég kék és szikrázóan fehér csillagok forgatagába olvadt, valahonnan távolról pedig Veréb szitkozódása szűrődött el Feladir füléig.
- Mennyit akarsz még szerencsétlenkedni?! - sziszegte vértestvére, határozottan minden nagymamás aggodalmaskodás nélkül.
Szerencsére a fájdalom ahogy jött, úgy múlt. Na persze hátrahagyott némi emléket, baráti mementót Feladir számára: nyilalló nyakizmokat, lila-kék-zöld tarkót, vöröshangyásan bizsergő hajhagymákat. Már épp elég erőt érezhetett volna ahhoz, hogy felüljön, mikor valami az arcára hullott és eltakarta előle a kilátást. Veréb köpenye volt. Gazdája egy villámgyors és feltehetően kellemetlen vetődés következtében elhasalt mellette.
- ... két férfi, ha jól láttam fegyverrel. A kert végében próbálnak elrejtőzni. - darálta a fogai között. - nem saltusiak, az biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Kedd Márc. 21, 2017 9:16 pm

Négyezer szó a kövekre


Au. Au. Au.
És még egyszer au.
Bármennyire is hálás voltam Verébnek, amiért elkapott, a nyaktörés és a skalpolás tökéletesen kiegyenlítette a számlát. Mégis mit tettem, hogy kiérdemeljem ezt?!
Elhatároztam, hogy inkább fekvő helyzetben várom meg, amíg elmúlik a szédülés. Amúgy is olyan szép az éjszakai saltusi égbolt, nem igaz? Megnyugtatóan hatott, hogy a városban is ki lehet venni a csillagokat. Vagy azokat csak én képzelem oda? Eh, mindegy, legalább valami szépet látok így is, úgy is, még mielőtt elájulok...
Vagy Veréb betakar a köpenyével. Nem mondom, hogy ez nem opció, de jobban tetszett a csillagok látványa, mint a saját káprázatomé. Talán, ha behunyom a szemem...
És abban a pillanatban tágra nyílt, amint eljutott a tudatomig, hogy Veréb mit mondott. Rögtön beütött a kiképzésem, szinte meg is feledkeztem a szédelgésről, a fájdalmat pedig elnyomta a testemet elöntő adrenalin. Gyorsan felültem, hátamat a sziklának vetettem, majd intettem Verébnek, hogy tegyen hasonlóképp. Megpróbálkoztam magunkra húzni a Homályt, hogy biztosabban kitekinthessünk a kő mögül. Remélhetőleg nem szennyeződött annyira a vérem, hogy ne sikerüljön.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Szer. Márc. 22, 2017 11:22 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

A Homály nem hogy eloszlott, mondjuk Veréb káros kékacél bilincseinek köszönhetően, de egyenesen meg sem formálódott. Két apró, sötét felhő manifesztálódott csak Feladir kezei között, majd úgy eltűnt, mintha ott sem lett volna.
Veréb csak a fejét csóválta és már épp nyúlt volna a késért, hogy a pengét használva tükörként megszemlélhesse, hogy mi folyik a hátuk mögött, mikor...
Csattanás. Reccsenés.
Mint amikor berúgnak egy ajtót, és a fa szilánkossá forgácsolódik a támadó talpa alatt.
Aztán... semmi. Túl messze voltak ahhoz, hogy ki tudják venni mi történik csak a hangok alapján.
Veréb mit sem törődve a veszéllyel, kilesett a kő pereme felett, majd megeresztett egy cirádás seguth káromkodást.
- Bementek..! Mi a pokol ez?! - sziszegte, tanácstalanul meredve az kerten túli házra, az immár üresen ásító ablakkeretre. Aztán Feladirhoz fordult, meglehetősen... nos, valljuk be, tanácstalan arccal.
- Mi a fenét kéne csinálnunk?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Csüt. Márc. 23, 2017 9:21 am

Négyezer szó a kövekre


Nem megy. Nem megy!
Pánikba estem. Gyengének éreztem magam, üresnek. A határozottságom ugyanúgy foszlott szét, mint a sötét fellegecske, mely Homálynak indult... Mi tévő legyek a mágia nélkül?! Enélkül nem vagyok semmi... Semmi... Az adrenalin hatása elmúlt, izmaimba visszatért a sajgó fájdalom, emlékeztetve rá, hogy a kékacél még mindig bennem van. Így lehetetlen varázsolni. A mágia nélkül viszont semmi vagyok! Enélkül nem tudok semmit csinálni! Semmit...
A hangzavar zökkentett ki az önsajnálatból. Mégis mi a fene folyik itt?!
Verébre sandítottam, ő viszont tőlem várta a megoldást. Fogalmam sem volt, hogy mi tévő legyek, melyet csak tetézett az ismét eluralkodni készülő pánik.
Nem. Nem, nem, nem, nem. Nem fogom hagyni, hogy ez az átkozott világ legyőzzön! Hergelni kezdtem magam, mely nem is volt nehéz tekintve, hogy a fájdalom konstans jelenség volt az egész testemben. A harag úgy öntött el, mint az áradó folyó az erdőséget. Fene essen a kékacélba! A fegyver éppoly hatékony, mint bármelyik varázslat!
Előhúztam a kardomat, majd sokat mondó mosollyal Verébre néztem:
- Hogy mit kéne csinálnunk, arról fogalmam sincs. De nekem erős késztetésem van arra, hogy szétvagdossam őket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Szomb. Márc. 25, 2017 10:02 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

Mire átvergődtek a menedék-sziklájuktól az utcáig húzódó köves részen, a házban elült a csatazaj. Már ha annak lehetett nevezni a felboruló bútorok hangját, meg azokat a tompa kiáltásokat, amik kiszűrődtek... mintha pár rozsomák méretű kisgyerek fogócskázna odabent, fittyet hányva a berendezés állapotára. Mire azonban Feladirék a közelbe értek, csend lett. Aggasztóan nagy csend.
Veréb megállt a kertkapuban és hallgatózott. Ujjai olyan erővel szorították a thakar amas nyelét, hogy a bütykök kifehéredtek, a seguth körmei mélyen a tenyerébe vájtak.
A kertkapu nyitva volt, a ház bejárata sötéten ásított. Semmi nesz. Semmi mozgás. Csak az előszobát megvilágító lámpás hintázott lassan a falon.
A puska eltűnt a falról, és....
Feladir nem folytathatta nyugodtan a megfigyelést: a ház jobb kéz felé eső oldala felől üvegcsörömpölés éles, cakkosszélű zaja vágott feléjük.
Elfünk épp csak elcsíphette a szeme sarkából a két alakot, ahogy átrohannak a kerten. Lassítás nélkül ugrottak át az alacsony kerítésen, és futottak tovább a hegyek felé.
Most már kivehető volt, hogy ruházatuk sötétbarna, csuklyájuk szegélyét ezüst mintával hímezték, fegyverük hasonló másfélkezes kard. A hasonlóságot csak fokozta, hogy mindkét alak vállán egy megkötözött kisfiú vergődött.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 3:26 pm

Négyezer szó a kövekre


Mire elértük a házat a haragom lecsillapodott. Nyugalmat erőltettem magamra, és örömmel konstatáltam, hogy ismét elönt az adrenalin, a fájdalom pedig visszahúzódik. Mosolyra húzódott volna a szám, ha nem lett volna feszültséggel teli a levegő. Szinte tapintani lehetett. Kardomat magam elé tartva tettem egy lépést előre a csendben, hogy felvehessem a megfelelő vívópózt. Verébre sandítottam, ő feszülten figyelte, hogy mi történik. Csak most tűnt fel, hogy thakar'amas van nála. Emlékszem, az a fegyver nem egyszer okozott nekünk fejfájást, sebesülésekről nem is beszélve. Hallottam valakitől, hogy Flabadora elestekor látta, amint ezzel a fegyverrel lefejeznek valakit. Most örültem, hogy velem egy oldalon harcolt.
Kivártunk. Úgy tűnt, hogy amíg nem biztos, mi történt odabent, Versariennek sem akarózik felfedni magát.
Aztán a kitörő ablak csörömpölése zavarta meg a csendet. Egy pillanatnak tűnt csupán, amíg a két rejtélyes alak átvág a kerten, vállukon a két... Szentséges sárkányok! Hiszen azok a gyerekek!
- Tied a bal oldali! - mondtam Verébnek, majd futásnak eredtem, egyenesen a két alak után. Reméltem, hogy a nő odabent nem szorul komoly orvosi segítségre, de ha így is van, én sajnos nem sokat tehetek érte. A gyerekeket azonban még visszahozhatjuk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 4:34 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

A két alak botladozva rohant keresztül a kősivatagon: sötét foltok a sötét háttér előtt. Egy idő után a kövek csattanása, az elpattanó kavicsok kopogása adta a legfőbb támpontot Feladirnak és Verébnek. A hangok nem távolodtak, de nem is közeledtek. A két fickó vagy bitang jó futó volt, vagy nagyon erős, mindenesetre sokáig megőrizték az előnyüket.
Ahogy távolodtak a várostól, úgy lett egyre sötétebb: a hold a sűrű felhőzet mögé bújt, fény nélkül pedig nem volt kimondott életbiztosítás a saltusi sziklasivatagban fogócskázni.
Tessék, most is! Feladir csak az utolsó pillanatban tudott arrébb ugrani egy derekáig érő szikla elől, ami a jelek szerint a semmiből került elő. Veréb úgy tűnt nem vette észre az akadályt és egy másodpercig úgy tűnt, egyenesen nekirohan az akadálynak... aztán felugrott, és a szikláról elrugaszkodva vagy tizenöt lábnyi távolságot szelt át. Az ugrás végén szerencsésen érkezett egy lapos kőre, és még nagyobb szerencsével megfelezte a távot, ami az üldözöttektől elválasztotta. Egy villámgyors mozdulat és a Thakar'Amas csontfehér szalagja bomlott az égre. A fogasostor úgy vágódott a sötétbe, mint az áldozatára csapó angolna.Valahol előttük ordítás kelt, aztán zuhanó kövek zaja, hangos, dühtől izzó káromkodás. Feladirnak már csak pár ugrás hiányzott és meglátta az üldözötteket. Az egyik a földre került, fájdalmas vonaglásában szinte belegubózódott a saját köpenyébe. Mellette a földön az egyik kisfiú hevert, eszméletlenül. Vállán saskarmokba merevedett ujjú, vérpettyes, könyékből levágott kéz.
A másik bandita megállt, terhét a földre dobta - a felpeckelt szájú kisember nagyot nyekkent.
A fickó a gyerek mellkasához tartotta a kardja hegyét.
- Ez itt a Rókakarom játszmája, fiúk. - női hang volt, magas, gunyoros. - Ismertessem a játékszabályokat?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 4:54 pm

Négyezer szó a kövekre


Egy nő. Már megint egy nő. Először Achát, most meg ez. Az asszonyok fognak a sírba vinni...
Sajnos nem volt időm most ezen filozofálni, bár megvallom sokkal kellemesebb körülmények között sem igen fűlött volna hozzá a fogam. Nem egészséges, ha az elf csak a balsorsán morfondírozik.
Elgondolkodtam egy pillanatra. Rókakarom? Nem volt ismerős ez a név, de valami az elmém hátuljában azt súgta, hogy tudnom kéne kicsodák is ők. Az első dolog, ami eszembe jutott, aszerint Achát riválisai lehettek. Ez viszont azt jelentené, hogy a saltusi nő elég közel állhat Acháthoz, hogy rajta keresztül zsarolhassák. Ha ez lenne az eset, akkor nagyon erős késztetést éreznék arra, hogy most szépen elsétáljak. Az egyetlen dolog, ami ettől visszatart, az a két gyerek. Elvégre nem szabadna, hogy rajtuk csattanjon az ostor.
- Rendben van - szóltam kimérten - Beszélj!
Eközben a megpróbálok lassan a földön fekvő társa felé araszolni. Ha szerencsém van, akkor beszéd közben elérhetem a másik gyereket, ezzel magunkat is előnyösebb pozícióba juttatva. Az se lenne baj persze, ha Veréb úgy döntene, hogy vitapartnerünknek is eggyel több keze van a kelleténél...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 5:07 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

A nő egyértelműen kihívó tartásban állt, szinte lazán tartotta a kardot a kardot a gyerek mellkasához. A fiú viszonylag nyugodtnak tűnt - persze meglehetősen riadt volt a tekintete, de nem nyüszögött, nem mocorgott, sőt, láthatóan próbálta összeszedni a bátorságát, hogy összevont szemöldökkel, acélos tekintettel meredjen az elrablójára.
Verébből egy hosszas, gőzgéphez illő szisszenés tört elő, ahogy az asszony megszólalt. Thakar'amasát leengedve, indulattól reszkető kézzel állt, és szó szerint sütött belőle az ölhetnék.
A klasszikus patthelyzet, minden testőr és zsoldos rémálma: az emberrabló kezében a tússzal, és hiába egy fegyverarzenál, hanem lehetünk elég gyorsak. Ugyan a nő előnyét rontotta az immár eszméletét vesztett társa, aki szép lassan kivérzett olyan hat lábnyira tőle, de ez láthatóan nem zavarta.
- Mondom mi lesz. - vetette fel a fejét a bandita. - Ti most szépen visszadugjátok a gyíklesőiteket és a... csiricsáré ostorotokat a helyére, és elindultok vissza a város felé, mintha mi sem történt volna. Jószándok bizonyítékaképp, magatokkal vihetitek a másik kis pondrót. Ennyi kezem sajnos nincs.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 5:22 pm

Négyezer szó a kövekre


Leguggoltam a félkarú mellé. Nyakára tettem az ujjamat, ahogyan apám tanította még régen, hogy kitapinthassam a pulzusát. Még élt, de éreztem, ahogy a lüktetés egyre gyengült. Normál esetben ez nem lenne túl nagy probléma, de mégis csak egy Saltuson történt bűntényről van szó, és ha bárhol, hát itt a Lovagrend az illetékes. Felnéztem a nőre, mintha azon gondolkodnék, hogy elfogadjam-e az ajánlatát.
Ezt a patthelyzetet nem lesz könnyű megtörni, nekem a mágiám nélkül lehetetlen, de még varázslatokkal is túl sok múlna a szerencsén ahhoz, hogy nyugodt szívvel megpróbáljam. Másfelől a nő sem hagyhat szemtanukat, de abban a pillanatban, hogy ellép a gyerek mellől neki vége van. Ha nem is az én kardom által, akkor Veréb szabadítja meg egy pár testrészétől. Az egyetlen lehetőségünk, ha feltartjuk addig, amíg a saltusiak megérkeznek.
- Tegyük fel, hogy elfogadjuk az ajánlatodat - mondtam lassan - Ennek azonban az az ára, ha megmondod mi lesz a gyerekkel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 5:38 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

A nő lenézett a gyerekre, aztán csuklyás fejét visszafordította Feladir és Veréb felé.
- Ugyan mit érdekelné ezt a két.. hm, turistát? jól gondolom? Csak egy kis saltusi fattyú, van belőle bőven errefelé. Ha akartok egyet, keressetek magatoknak.
És nevetett. Nem szép, nőies, kedves nevetéssel. Ilyesmi inkább részeg kalózokhoz illett, akik imént ütötték ki a megtámadott bárka fenekét, és a raktérben hagyott, megkötözött legénység fulladására vártak.
Veréb magában szitkozódott. Hangot nem adott, de Feladir látta, hogy mozog a szája. A Thakar'Amas még mindig a kezében volt.
- Na jó, tejfölke. - horkantott a nő. - Ha nem teszed el azt a nevetséges játékszert, levágom a fiúcska egyik fülét. Ezt akarod? Hm? - ezzel kést vett elő az övéből és megpörgette az ujjai között. - Gondolom egy ilyen nyájas polgár nem akarná, hogy valami baja es...
A nő feje hátrabicsaklott, sötét vérpermet csapott a levegőbe. Egy hosszú másodpercig még állt, eltátott szájjal, nagyranyílt szemekkel, homloka közepén apró, fekete lyukkal, majd lassan összecsuklott.
Kellett lövésnek lennie, de nem volt hang. Csönd volt, csak a puskapor szaga terjengett halványan a levegőben. Ennyire közelről lőttek.
Aztán egy rekedt, haragtól bicskaló hang a hátuk mögül.
- Ostoba ribanc..
A saltusi "matróna" még mindig a vállához emelte a puskát. Sápadt arcára sötét ütésnyomok rajzoltak bizarr árnyakat. Egyik vállát furcsán ejtve tartotta és mintha csak az egyik lábára nehezedett volna. Bármennyire rossz állapotban volt is, a jelek szerint célozni még tudott: és most egyenesen Feladir homlokára irányozta a légkristályos puska csövét.
- Le a fegyverrel, bárkik is vagytok. Nem szeretem az éles tárgyakat a fiaim közelében.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 5:52 pm

Négyezer szó a kövekre


Verébbel van lekötve! Itt a lehetőség! Roha...!
Még mielőtt egy lépést is tehettem volna, a nőt fejbe lőtték. Nem hogy nem hallottam a fegyvert elsülni, de még csak a golyó röptét se. A gyermekrabló homlokán ütött seb alapján a lövedéknek éppen a fejem mellett kellett elrepülnie és én nem hallottam.
Lassan megfordultam, miközben a kardomat letettem a földre. A saltusi asszony nem volt túl jó bőrben. Még így a sötétben is láttam, hogy elég csúnyán ellátták a baját, és csoda volt, hogy egyáltalán mozogni tudott. Ránézésre azt mondtam volna, hogy több bordája is eltörött, nem is beszélve a jobb lábáról. Még az is csoda, hogy eszméleténél van, nemhogy járni tud.
A saltusi nők felélnek a hírnevükhöz
- Kérlek tedd le a fegyvert, és engedd, hogy segítsünk. A gyerekeknek sem tenne jót, ha aggódniuk kellene az anyjukért.
Megfeszítettem minden izmomat, és vártam, hogy mikor érkezik a pofon...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 6:02 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

Veréb letette a Thakar'Amast. Mindehhez olyan arcot vágott, mintha a fogát húznák. Kicsit arrébb is lökte a lábfejével, jelezve, hogy tessék, borzasztóan jószándékú vagyok, íme, értékeljétek.
A Seguth asszony felsóhajtott és leengedte a fegyverét. Bár úgy nézett ki, mint akire nagyon ráfér négy méter géz és egy mankó, viszonylag fürgén sietett az ájult fiához. Szinte rémisztő nyugalommal nézte meg a gyermek érverését, vizsgálta végig a sebesüléseit, csak azután sóhajtott fel.
A másik kölyök már nagyon fészkelődött, mire az anyja hozzá is eljutott. A kötelek hamar lekerültek, a kisember megszabadult a szájpecektől.
Az anyjára meredt, majd a halott nőre, végül a puskára. Lassan, neheztelően elhúzta a száját, leginkább mintha azon kapta volna édesszülőjét, hogy sütit lop a kekszesdobozból.
- Anyaaaa. - kezdte megrovóan, miközben a csuklóját dörzsölgette.- Tudod mit mondott Gemo bácsi: a halott nem tud csákányt emelni.
S a gyermek ezzel a megszólalással kiérdemelt egy nyaklevest.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 6:17 pm

Négyezer szó a kövekre


"Tudod mit mondott Gemo bácsi..." "Gemo bácsi." "Gemo bácsi."
A szavak szabályosan visszhangzottak a fejemben. Gemo bácsi...
Mivel érdemeltem ki azt, hogy minden utcasarkon Tranavalosokba fussak? Most már értem, hogy Veréb miért volt olyan feldúlt még a kő mögött: ő rögtön felismerte az asszonyt. A különbség annyi, hogy neki volt lehetősége kiadni magából a feszültséget, de nekem csak a falfehér arc jut. Remélhetőleg betudja annak, hogy most tudtam meg, hogy Tranavalos ügybe keveredtem. Ha Achát keze ilyen messzire elér...
Remegő kézzel nyúltam a kardomért, hogy a hüvelyébe csúsztathassam. Próbáltam erőt venni magamon, hogy az arcomba visszatérjen az élet, de felteszem nem sok sikerrel jártam, mivel nem éreztem, hogy a melegség elárasztaná. Ráadásul a kékacél okozta fájdalom is kezdett visszatérni, és éreztem, hogy a bal kezemen a seb felrepedt. Volt egy sanda gyanú, hogy ez egy hosszú éjszaka lesz.
Megköszörültem a torkom, utána ismét megszólaltam:
- Szerintem keresnünk kellene valami biztonságos helyet. Nem hiszem, hogy csak ketten voltak.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 8:13 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

Amint a kölyök megszabadult a kötelékeitől, felpattant és zizegni kezdett, mint egy felhúzós, saltusi bádogmadár. Először is a hullát vette szemügyre és látványosan nem zavartatta magát a halott nő látványától. Ellenben a kard fellelkesítette, és megpróbálta elkobozni, mire édesanyja meglehetősen hevesen reagált, egész konkrétan egy újabb fülessel. A kölyök magában motyogva dörzsölgette a tarkóját, és kihasználva az időt, amíg édesanyja a testvérét próbálta felnyalábolni (nem sok sikerrel, így végül Veréb vette át a kislegényt) szemügyre vette Feladirt.
- Elf. - Állapította meg értő szemmel a fiú, és lebiggyesztette az ajkát. - Hiába tartóztatnánk le, ehh? Kirakós.. kiadós.. kiadatós levele van. Mindegyiknek. Gemo bácsi mondta.
Az anyja felszisszent, mintha valaki újra a bordáira vágott volna.
- Ave, hányszor mondtam, hogy mások előtt ne szajkózd a nagybátyád ostobaságait?!
- De ha egyszer kiadós levele van, anya! - tiltakozott a fiú. - Nem fog a bányába menni, én mondom. Gyön a flaccos királya és azt mondja " Aggyátok ide, jó saltusiak, ti lecsuktátok, megdolgoztatok érte, mi meg majd széépen lenyúljuk, mint a bányapinty!" PUFF! És már viszik is.
- Ave...
- De ha egyszer így van, anya! Apa is ezt mondta.
- Apád néha pont annyira beszámítható, mint a bátyja. Azaz semennyire.
- Nem szép dolog ilyeneket mondani, anya. - intette az ifjú Averick, ezzel kiérdemelve egy újabb nyaklevest.
Veréb közben elég tanácstalanul álldogált a lassan elvérző bandita mellett, karjában egy látszólag békésen szunnyadó nyolcéves saltusival. Aztán hirtelen megrázta a fejét, és a szokásos gólyalépteivel megindult vissza, a város felé.
Eidrick Tranavalos hites neje sóhajtott, és megragadta magában puffogó fia kezét.
- Indulunk, Ave. Köszönd meg az elf bácsinak, hogy utánad szaladt.
- Köszönöm. - mormogta a kölyök, majd Feladirra meresztette a szemét, és jól kivehetően így tátogott:
- Ki-Ad-Ós-Le-Vél!
Édesanyja kivételesen nem látta meg, talán azért, mert ő is az elfet figyelte.
- Köszönöm, hogy megállították azokat a... - itt felhorkant, és összevonta a szemöldökét. - bánom is én, hogy kiket. Hálás vagyok, bárkik is maguk.
Kezet nyújtott.
- Arriah Gredtaras ad Tranavalos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 8:30 pm

Négyezer szó a kövekre


Elakadt a szavam. Engem most tényleg kioktatott egy saltusi kölyök?
Az anyja által kiosztott taslik alapján igen, valóban szemtelenkedett velem. Még jó, hogy az anyja intézi a nevelését, bár ahogy elnéztem ez nem sokat segített. Ha így halad, olyanná nő fel, mint a nagybátyja. A Lovagrend nagymestere, aki nem hajlandó holmi papírmunkával foglalkozni. Valahol mulatságosnak találtam. Még kedvem is lett volna felnevetni, ha nem kezd el gyötörni a kékacél. Nem tudom mennyire sikerült palástolnom a fájdalmat, de igyekeztem előszedni a legjobb modoromat, amikor megráztam az asszony kezét:
- Feladir Geraethul, szolgálatára - mondtam. Az utolsó szóban volt egy enyhe nyögés, de reméltem, hogy nem hallotta meg - A társam pedig Veréb - mutattam Versarien egyre távolodó alakjára.
- Ha nem sértem meg vele, felajánlom, hogy segítek - mondtam, és ha elfogadja, akkor fél karját a nyakamba csapva félig cipelve segítek neki visszatántorogni a város felé.
Eidrick neje... Ez egy üzenet Achát részéről. Muszáj annak lennie. Így tudatja velem, hogy vagy leállok a saltusi forródróttal, vagy a tetteimnek következményei lesznek. Ki kell eszelnem valamit, méghozzá sürgősen.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Hétf. Márc. 27, 2017 11:11 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

A felajánlott segítségre olyan pillantás volt a válasz, amit Feladir semmi esetre sem érdemelt meg. Csúnya, fenyegető fények gyúltak Arriah szemében, olyan, mint amikor acél csapódik a kovának. Szinte még a hangját is hallani lehetett. Aztán a nő mély lélegzetet vett és erőnek erejével kisimította a vonásait.
- Nem kell, elboldogulok. - szólt hűvösen, bár látszott, hogy igyekszik barátságos képet vágni a dologhoz. - Jobban örülnék Geraethul uram, ha a bekötné annak a másik haramiának a karját, mielőtt elvérzik... ahogy a sógorom mondaná, a halott nem emel csákányt.
- Ez sem fog. - kotyogott közbe önelégülten Ave. - A seguth először sitty, asztán sutty, és leszedte a karját. Nagy-gyon durva volt, anya, de végig tudtam nézni, és még csak el sem kellett fordulnom.
Arriah felsóhajtott, és csökönyösen haladt tovább. Averick az elmaradt tarkónlegyintést úgy értelmezte, mint korlátlan felhatalmazást arra, hogy tovább fecsegjen.
- Dehát a Seguthok ilyenek, ugye, anya? Dezstruktív renitencsek, akik nem tisztelik a törvény fő-feljebbvalóságát. Meg úgy általában senkit sem.
Veréb minderre a füle botját sem mozdította, csak gázolt előre a kőtengerben, mint egy vendégségbe siető nagy, fehér gázlómadár.
- Ave, nem maradnál csak egy kicsit csöndben?
- Ha nagyon muszáj, anya..
- Megköszönném.
- Hát jó, velem lehet alkudni.
Ha Feladir visszatért az eszméletlen emberrablóhoz, ugyan abban a helyzetben találta. Ha közelebbről megvizsgálta, kiderült, hogy a felkarjánál húzott ing némileg lassította a vérzést, így még talán menthető volt a fickó. Mire végzett volna az alapos vizsgálódással, távoli hangok igazi csapata ütötte meg a fülét.
Achroch ach Andar legutolsó utcája hirtelen benépesedett, a járókelőknek pedig szokatlanul nagy hányada volt felszerelkezve lőfegyverekkel. A Saltusi Lovagrend. Igaz késve, de legalább ideértek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Kedd Márc. 28, 2017 5:27 pm

Négyezer szó a kövekre


Én csak megkérdeztem... Ráadásul magázódva! Sose értettem, hogy a többi faj miért ragaszkodik ehhez a formalitáshoz, de valamiért az udvariasságnak egy formáját hordozza. Legalábbis ezt mondták. Szépen viszonoztad Arriah, mondhatom...
Ezt persze nem volt bátorságom elmondani neki. Helyette inkább csak bólintottam, és a félkarú haramia felé vettem az irányt. Ave és az anyja beszélgetése bármennyire is humoros volt, nem tudtam értékelni. A kékacél olyan eszeveszett fájdalmat okozott az egész testemben, hogy azt hittem életemben nem fogok soha többé mosolyogni. Még sikerült elvonszolnom magam az ájultig, de ott térdre rogytam. Ha nem fájt volna már eleve a térdem biztosra veszem, hogy felszisszentem volna, de sajnos nem ez volt a helyzet. Gyorsan letéptem a gyerekrabló ingujjának maradékát, és a seb fölött olyan szorosra kötöttem amennyire csak tudtam. Nem számítottam rá, hogy túl nagy sikert arattam volna vele, de a semminél még ez is biztosan jobb lehetett.
Mikor végeztem örömmel konstatáltam, hogy megérkeztek a Vadászok. Erőtlenül integettem nekik, hátha meglátják, de utána elterültem a földön. Mielőtt elájultam volna, csupán egyetlen gondolat ismétlődött a fejemben:
Fene esne a kékacélba...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Kedd Márc. 28, 2017 8:28 pm

Feladir- Négyezer szó a kövekre

Igazság szerint Feladir elég sok mindenről lemaradt. A vadászok intézkedéseiről, az életben maradt bandita kikérdezéséről, a Arriah és a gyerekek beköltöztetéséről a Kőszállba... meg úgy körülbelül mindenről ami az elkövetkező három napban történt: ugyanis pont ennyi időre volt szüksége a szervezetének, hogy úgy-ahogy megszabaduljon a kékvastól.
Az ébredés úgy érkezett, mint azok a homoki kígyók, akik lassan, ráérősen köröznek az áldozat körül, egyre hangosabb csörgéssel tudatják az illetővel, hogy bizony itt vagyok, eljöttem érted... aztán lecsapnak.
A csörgés helyett kerékcsattogás és zötykölődés volt, meg kemény fapadló Feladir arca alatt. Régóta fekhetett így, mert úgy érezte, a szálkás deszkák lassan ledörzsölték az összes bőrt az arcáról és minimum fél centivel lekoptatták a járomcsontját. A tagjai ólomnehezek voltak, a feje kóválygott.
Hirtelen rándulással megállt a zárt rabszállító szekér és egy hang szűrődött be a félhomályos kocsibelsőbe, aminek az egyetlen berendezése egy halom szalma és egy apatikusnak tetsző Veréb volt.
- Poros főtere, végállomás!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Feladir
Játékos
avatar


Adatlap
Rang: Elf Kalandor
Mana:
195/195  (195/195)
Játékmód: Vad

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Kedd Márc. 28, 2017 8:40 pm

Négyezer szó a kövekre


Fáj a mellkasom. Fáj az arcom. Elzsibbadt a bal karom. A torkom vészesen kiszáradt és farkaséhes voltam. Úgy éreztem, mintha egymagam meg tudnék enni egy egész kaladát.
Egyszóval: vacakul éreztem magam amikor felébredtem.
Nehéz volt mozogni, és az első reakcióm a magzati pózba való összegömbölyödés lett volna, ha meg tudtam volna mozdítani a végtagjaimat. Úgy éreztem magam mint egy kifacsart rongya, melyet az ablaktisztítás után félredobnak.
Kinyitottam a szemem. Félig-meddig arra számítottam, hogy a beáramló fény miatt rögtön csukhatom is majd be, és úgy kell kipislognom a könnyeket. De nem ez történt. Egyetlen apró fénysugár volt csak, az is Veréb szokásosnál is komorabb arcán állapodott meg. Mit is kiáltott az imént valaki? Poros főtere? Egek urai, hol vagyok?
- Miről maradtam le?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Gemorick
Admin
avatar


Adatlap
Rang: Saltusi Lovagrend nagymestere
Mana:
1200/800  (1200/800)
Játékmód: Ádáz

TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   Kedd Márc. 28, 2017 8:54 pm

Feladir- négyezer szó a kövekre

Veréb olyan nagyot sóhajtott, hogy a földön szétszórt szalmaszálak ijedtükben a kocsi másik sarka felé vették az irányt. Aztán a seguth előhalászta a kulacsát és Feladir kezébe nyomta. Elfünknek épp csak volt annyi ereje, hogy megtartsa.
- Ki voltál ütve, úgyhogy nem gyalogolhattunk visszafelé. - mormolta. - A saltusiak pedig kedvesen felajánlották, hogy elvisznek Porosig az egyik rabszállítón.
Verébről mindenesetre sütött, hogy nincs minden esetben elragadtatva a kedves saltusiak magaviseletétől. Viszont tényleg nem voltak Feladiron bilincsek és mint kiderült még az ajtó sem volt zárva: ugyanis egy pillanat múlva kinyílt, és saltushoz mérten vakító világosság ömlött be a fogadtaligába.
Az ajtóban két saltusi állt: az egyik köpcös, vigyori alak, fogai között egy gyufaszálat egyensúlyozott, a másik pedig olyan mértékű felindultsággal meredt Feladirra, mintha épp most kapott volna hírt arról, hogy az elf kiscsibébé változtatta a kedvenc puskáját.
Igazán nem volt meglepő mindent figyelembe véve Eidrick Tranavalos állapota. Elvégre csak nemrég hallott a családját ért támadásról, és mit ad az ég! Itt tartózkodott a közelben kedvenc problematikus alakja, Feladir Graethul exhadnagy is.
- Ezt innen elintézem Maritch.
A gyufaszálas fickó még egyszer Feladirkékra vigyorgott, majd zsebrevágta a kezeit és hamisan fütyörészve nekivágott Poros utcáinak.
Eidrick vett egy mély levegőt és láthatóan hiába próbálta kiegyenesíteni ökölben ragadt ujjait.
- A helyedben addig kezdenék magyarázkodni, amíg van elég önuralmam végighallgatni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Achorch Ach Andar utcái   

Vissza az elejére Go down
 
Achorch Ach Andar utcái
Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Utcák és terek
» Bronx utcái
» Harlem utcái

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Domhan :: Világok :: Saltus :: Achroch ach Andar-
Ugrás: